Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοεί, μας την πέφτουν οι εξωγήινοι όπου να ναι;

Θα το καταλάβεις όταν τελειώσουν οι γιορτές

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε παρακαλώ πολύ μπορείς να μου πεις,πως πιστευεις οτι θα κοιλίσει το 2016;

Όπως το 2015-2014-2013-2012-2011-2010-2009 με μιζέρια και κακομοιριά 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Όπως το 2015-2014-2013-2012-2011-2010-2009 με μιζέρια και κακομοιριά 

Το 2009 είχες την ίδια μιζέρια με το 2012;

Το 2013 είχες την ίδια μιζέρια με το 2015;

Από το 2009 έως το 2015 πόση μιζέρια μας χωρίζει;

Τεράστια!

Έχεις ψιλοαισθανθεί οτι κάθε χρόνο η μιζέρια αυξάνεται αλματωδώς;

Άρα υπο αυτή την έννοια μήπως το άμεσο μέλλον θα έχει περισσότερο πόνο από το

2012,από το 2013,από το 2014 και από το 2015;

• Like 1
Δημοσ.

Πιο παλιά θυμαμαι μια ατάκα ενος φιλου που με εκανε πραγματικα να γελάσω και να του πω έχεις δικιο. Συζητούσαμε εκει τα τραγελαφικά ορισμένων εργοδοτών και μου λέει "ε δεν σου κάνει εντυπωση γιατι κάποιοι έμειναν μικρες επιχειρησεις και κάποιες έγιναν μεγάλες?" :D

Σωστό, εγω θυμάμαι έναν στο forum παλιά που έλεγε οτι φίλος του άνοιξε ζαχαροπλαστείο και πούλαγε 60-100 ευρώ την κάθε τούρτα, μετά γκρίνιαζε και κλαιγόταν επειδή δεν ερχόντουσαν πελάτες και έκλεισε σύντομα.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγω ειμαι ετοιμος για γερμανια απο νεα χρονια , με σκοπο να εργαστω, εχω και συγγενεις εκει και θα εχω μια εξτρα βοηθεια, η πλακα ειναι οτι  σε οσους λεω οτι θα μεταναστευσω με κοιτανε με μισο ματι , λες και τους εβρισα την μανα , αλλα αρκετα με αυτην την μιζερια, δεν προκειται να αλλαξει κατι στην ελλαδα , οσο μιζερη ειναι τωρα , ετσι θα ειναι μια ζωη

• Like 2
Δημοσ.

Τεράστια!

Πάντα κάθε χρόνο το άκουγα να λένε οι γονείς  μου κάθε πέρσι και καλύτερα  

• Confused 1
Δημοσ.

Τεράστια!

Kαλά πολλοί το γελάνε αλλά ο ''Δείκτης Μιζέριας'' υπάρχει στα οικονομικά.Τυχαίος πίνακας με Ελλαδάρα στη 10η θέση παγκοσμίως το 2013!

global-miseryindexbg.jpg

Αυτοί της Μάντσεστερ ρε παιδί μου που θέλουν να διώξουν τον Βαν Χάαλ,τι Νεοάγγλοι κατσαπλιάδες :-D

Δημοσ.

Σωστό, εγω θυμάμαι έναν στο forum παλιά που έλεγε οτι φίλος του άνοιξε ζαχαροπλαστείο και πούλαγε 60-100 ευρώ την κάθε τούρτα, μετά γκρίνιαζε και κλαιγόταν επειδή δεν ερχόντουσαν πελάτες και έκλεισε σύντομα.

60 ευρω η τουρτα? μηπως ηταν τούρτα απο χρυσο ρε φιλε? :D

Δημοσ.

Να σου πω και το παραμυθάκι που σου μάθανε στο σχολείο πριν αποχωρήσω από την συζήτηση;

Τι σου μάθανε; Ότι το 1831 έγινες ανεξάρτητο ελληνικό κράτος.

Μύθος! Στα χαρτιά έγινες μόνο.Στην πράξη ποτέ δεν είσουν ανεξαρτητο κράτος μέχρι και σήμερα.

Αν είχες κυρήξει ανεξαρτησία δεν θα είχε δολοφωνήθει ούτε ο Καποδίστριας,ούτε θα σε διοικούσανε

Όθωνες και ξένοι βασιλιάδες,δεν θα έχανες την Μικρά Ασία,ούτε την Κύπρο.

Αυτοι που σε διοικούν από τότε μέχρι και σήμερα είναι Ελληνόφωνοι.Η καταγωγή τους δεν είναι ελληνική.

Για αυτο δεν προκόψαμε ποτέ ως κράτος.Γιατί μια ζωή είμαστε υποδουλωμένοι στα συμφέροντα των Μεγάλων Δυνάμεων.

Καληνύχτα σας. Καλά Χριστούγεννα και καλή Λευτεριά

Υ.Γ.:Θέλω να θυμάστε κάτι.Οτι και αν έρθει, όσο οδυνηρό και να είναι,απλά θα είναι μια μπόρα και θα περάσει.

Κρατήστε με νύχια και με δόντια και μην αυτοκτονείτε

Δημοσ.

60 ευρω η τουρτα? μηπως ηταν τούρτα απο χρυσο ρε φιλε? :D

Δε ξέρω, θυμάμαι που το είχε αναφέρει πάντως. Προφανώς ο άνθρωπος δεν μπορούσε να κοστολογήσει την αγοραία αξία αυτών που έφτιαχνε.

Δημοσ.

Κρατήστε με νύχια και με δόντια και μην αυτοκτονείτε[/b]

Μολις προσεξα ακριβως το ψευδωνιμο σου και νομιζω πως εχουμε κατι κοινο.
Δημοσ.

Δε ξέρω, θυμάμαι που το είχε αναφέρει πάντως. Προφανώς ο άνθρωπος δεν μπορούσε να κοστολογήσει την αγοραία αξία αυτών που έφτιαχνε.

Μπορει να μην έβγαινε να κολλησει ένσημα στους υπαλληλους του ο άνθρωπος. Νομιζεις ευκολο ειναι να εισαι εργοδοτης? για γινε και εσυ να σε δώ μετα :S

Δημοσ.

Μπορει να μην έβγαινε να κολλησει ένσημα στους υπαλληλους του ο άνθρωπος. Νομιζεις ευκολο ειναι να εισαι εργοδοτης? για γινε και εσυ να σε δώ μετα :S

Δεν είχε υπαλλήλους, μόνος του τα έκανε. Και αν δεν έχει κάνει έρευνα αγοράς να δει τι τιμές παίζουν στις τούρτες ας μην άνοιγε ζαχαροπλαστείο.

Δημοσ.

Μολις προσεξα ακριβως το ψευδωνιμο σου και νομιζω πως εχουμε κατι κοινο.

Μήκος κύματος 21cm=1420 ΜHz=Συχνότητα υδρογόνου.

Μάλλον θα εκπέμπεις και εσύ στην ίδια συχνότητα

Δημοσ.

Να σου πω και το παραμυθάκι που σου μάθανε στο σχολείο πριν αποχωρήσω από την συζήτηση;

Τι σου μάθανε; Ότι το 1831 έγινες ανεξάρτητο ελληνικό κράτος.

Μύθος! Στα χαρτιά έγινες μόνο.Στην πράξη ποτέ δεν είσουν ανεξαρτητο κράτος μέχρι και σήμερα.

Αν είχες κυρήξει ανεξαρτησία δεν θα είχε δολοφωνήθει ούτε ο Καποδίστριας,ούτε θα σε διοικούσανε

Όθωνες και ξένοι βασιλιάδες,δεν θα έχανες την Μικρά Ασία,ούτε την Κύπρο.

Αυτοι που σε διοικούν από τότε μέχρι και σήμερα είναι Ελληνόφωνοι.Η καταγωγή τους δεν είναι ελληνική.

Για αυτο δεν προκόψαμε ποτέ ως κράτος.Γιατί μια ζωή είμαστε υποδουλωμένοι στα συμφέροντα των Μεγάλων Δυνάμεων.

Καληνύχτα σας. Καλά Χριστούγεννα και καλή Λευτεριά

Υ.Γ.:Θέλω να θυμάστε κάτι.Οτι και αν έρθει, όσο οδυνηρό και να είναι,απλά θα είναι μια μπόρα και θα περάσει.

Κρατήστε με νύχια και με δόντια και μην αυτοκτονείτε

Μπορείς να μου πεις από που ενημερώνεσαι?? Είναι σοβαρή ερώτηση..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...