φραμπάλα Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Αρχικός μισθός. Κάθε χρόνο θα αυξάνεται σύμφωνα με το συμβόλαιο. Τώρα με βάση τους μιαθούς της Οξφόρδης, θεωρείται παραπάνω από μέσος μισθός. Ένα μεγάλο ποσό κάθε μήνα το αποταμιεύουμε και το υόλοιπο το κάνουμε ότι θέλουμε. 1
anwnymh29 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Mην τσακωνεστε για κουταμαρες..οποιος επιλεγει να μεινει εδω παλευει με τις δυσκολιες του εδω , οποιος επιλεγει να φυγει εξω παλευει με τις δυσκολιες του εξω . Και δεν ειναι μαμοθρεφτο να εχεις αφησει πισω γονεις και να σου λειπουν ή και φιλους. Πανω απο ολα η ψυχικη υγεια και ποιος χε...τα 4000 ευρω που ενδεχομενως θα εχεις μισθο εκει? Η ζωη δεν ειναι μονο μισθος.. Γι'αυτο και προσωπικα συγχαιρω αυτους που αντεχουν και μπορουν εξω. Δεν ειναι για ολους ευκολο για πολλους λογους,αλλιως θα φευγαμε ολοι!! 2
zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ζωάρα οι ευρωπαίοι. Για αυτό λύσσαξαν οι έλληνες να πάνε έξω. Έλα κι εμείς δεν πάμε πίσω! http://www.protothema.gr/greece/article/540234/sto-foul-oi-heimerinoi-proorismoi-sto-kokkino-kai-ta-bouzoukia/ http://www.protothema.gr/greece/article/539961/arahova-hristougenna-2015/ Υπάρχει πολύ χρήμα λέμε! Λοιπόν, σε σχέση κιόλας με τις "δυσκολίες του εξωτερικού" που λέγαμε... τα παλιά σπίτια εδώ λέγονται altbau. Όταν ψάχναμε πήγαμε και είδαμε ένα, περίπου 100 ετών το κτίριο αλλά στην πένα, το σπίτι ανακαινισμένο αλλά κλασικό altbau: παλιά ξύλινα πατώματα, άκυρες πόρτες στη μέση του πουθενά και γενικά περίεργη διαρύθμιση χώρου, με δύο πόρτες (η πίσω η μικρή ήταν για να μπαίνει η υπηρεσία τον καιρό εκείνο στην Ιερουσαλήμ) και τέτοια φάση. Ο ιδιοκτήτης ήταν ένας τύπος εμφανώς σούπερ καλλιεργημένος, εμφανώς σούπερ λεφτάς. Πήγαμε σπίτι του με τον μεσίτη να μας πάρει συνέντευξη. Τελικά δε μας έκανε τη χάρη να μας αφήσει να του δώσουμε τα λεφτά μας. Και αυτό αφού είχε δει το συμβόλαιο εργασίας κλπ. Πήγα πρόσφατα σε φίλους στη Γερμανία και μένουνε σε ένα τέτοιο, 200-250 χρονών πρέπει να είναι!
φραμπάλα Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Προφανώς κάποιοι κάνουν καλή διαχείριση.
zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Προφανώς κάποιοι κάνουν καλή διαχείριση. Αν λες για τα δικά μου λινκ με αράχωβες και μπουζούκια σιγά τη σωστή διαχείριση που κάνουν! 1
anwnymh29 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Έλα κι εμείς δεν πάμε πίσω! http://www.protothema.gr/greece/article/540234/sto-foul-oi-heimerinoi-proorismoi-sto-kokkino-kai-ta-bouzoukia/ http://www.protothema.gr/greece/article/539961/arahova-hristougenna-2015/ Υπάρχει πολύ χρήμα λέμε! Εχεις μια επιμονη με την καφετερια και το μπουζουκι βρε zio , το ιδιο θα μπορουσε να πει κανεις και εσενα πχ "μπα ταξιδακι στην Γερμανια ρε θηριο?? Πολυ χρημα ! " Αν βοηθαει καπου να κοψουμε την καρωτιδα μας να το κανουμε 1
φραμπάλα Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εκτός αν παίρνουν μισθούς 1500-2000 ευρώ. Πώς αλλιώς τα κάνουν όλα αυτά; Κλέβουν;
zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εχεις μια επιμονη με την καφετερια και το μπουζουκι βρε zio , το ιδιο θα μπορουσε να πει κανεις και εσενα πχ "μπα ταξιδακι στην Γερμανια ρε θηριο?? Πολυ χρημα ! " Αν βοηθαει καπου να κοψουμε την καρωτιδα μας να το κανουμε Όχι βρε συ, μακάρι να μπορούνε όλοι να κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν! Απλά μου κάνει εντύπωση, είμαστε μια μικρή χώρα, από όλους ακούς δύσκολα και δεν έχω κλπ κι από την άλλη είναι όλα τα ξενοδοχεία γεμάτα, όλα τα μαγαζιά γεμάτα κοκ. Ε μου κάνει εντύπωση ποιοι είναι όλοι αυτοί! Εκτός αν παίρνουν μισθούς 1500-2000 ευρώ. Πώς αλλιώς τα κάνουν όλα αυτά; Κλέβουν; Δεν ξέρω τι γίνεται, όπως γράφω και πιο πάνω!
anwnymh29 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εσυ το καφεδακι σου και το αγαπημενο τσιπουρακι σου δεν το πινεις εξω με ενα φιλο ή την γυναικα σου? Εαν θα βγεις μια βολτα εξω εισαι αυτοματα και βολεμενος?
φραμπάλα Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Τα ξενοδοχείο και τα μαγαζιά δεν είναι γεμάτα κάθε μέρα. Τώρα είναι λόγω γιορτών. Και αν ένα τριήμερο κοστίζει 200 ευρώ ,δεν είναι τόσο δύσκολο να μαζευτούν.Ας κάνει ο καθένας ότι γουστάρει.Δε μ'αρέσει να κρίνω. 2
zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εσυ το καφεδακι σου και το αγαπημενο τσιπουρακι σου δεν το πινεις εξω με ενα φιλο ή την γυναικα σου? Εαν θα βγεις μια βολτα εξω εισαι αυτοματα και βολεμενος? Οι περισσότεροι που βλέπω και ξέρω είναι σχετικά βολεμένοι ναι. Αυτόματα και όλοι σίγουρα δεν είναι.
anwnymh29 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Οι περισσότεροι που βλέπω και ξέρω είναι σχετικά βολεμένοι ναι. Αυτόματα και όλοι σίγουρα δεν είναι. Υπαρχουν και οι βολεμενοι , υπαρχουν και οι καλοπληρωμενοι.. εσυ ομως εχεις μια εμμονη με τον καφε και το μπουζουκι , ενω εκανες τις διακοπες σου στην Γερμανια μην grootιαζεις καμαρι μου!!
zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Υπαρχουν και οι βολεμενοι , υπαρχουν και οι καλοπληρωμενοι.. εσυ ομως εχεις μια εμμονη με τον καφε και το μπουζουκι , ενω εκανες τις διακοπες σου στην Γερμανια μην grootιαζεις καμαρι μου!! Όχι με παρεξήγησες και δεν τα λέω και για κακό κιόλας! Εδώ τα κάνω ο ίδιος, σιγά μην κατηγορώ τους άλλους που τα κάνουν κι αυτοί! Απλά το αναφέρω σαν κάτι που μου κάνει εντύπωση, όχι για να κατηγορήσω κάποιον! Ποιος είμαι; ρε ζιο10 δεν θυμώνεις ποτέ;; Γιατί το λες;! Εδώ μέσα ποτέ πάντως!
φραμπάλα Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 έξω από εδώ; πολύ ήρεμο πνεύμα πάντως(τι ζώδιο είσαι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις