zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 έξω από εδώ; πολύ ήρεμο πνεύμα πάντως(τι ζώδιο είσαι) Προσπαθώ να αποφεύγω να θυμώνω ή να αποφεύγω πράγματα που ξέρω ότι θα εκνευρίσουν. Δεν τα καταφέρνω πάντα αλλά προσπαθώ! Δίδυμος είμαι. 1
Iris_89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ο zio είναι πολύ ζεν.... Πάρα πολύ όμως. Δεν είσαι ούτε λίγο στην τσίτα βρε άνθρωπε? 6
zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ο zio είναι πολύ ζεν.... Πάρα πολύ όμως. Δεν είσαι ούτε λίγο στην τσίτα βρε άνθρωπε? Γενικά προσπαθώ να είμαι ήρεμος αλλά όπως είπα, ειδικά εδώ μέσα δεν πρόκειται να νευριάσω, να τσακωθώ ή οτιδήποτε. Θέματα που ξέρω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο απλά τα αποφεύγω! 1
anwnymh29 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το επομενο θεμα θα ειναι "ελατε να τσαντισουμε τον Zio" ! 3
bluesattack Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Γενικά προσπαθώ να είμαι ήρεμος αλλά όπως είπα, ειδικά εδώ μέσα δεν πρόκειται να νευριάσω, να τσακωθώ ή οτιδήποτε. Θέματα που ξέρω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο απλά τα αποφεύγω! Ρε συ zio ,δυνατη ατακα αυτη. Εχεις προκαλεσει το ενδιαφερον ολων των θηλυκων του φορουμ 2
zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το επομενο θεμα θα ειναι "ελατε να τσαντισουμε τον Zio" ! Δύσκολο θέμα! Ρε συ zio ,δυνατη ατακα αυτη. Εχεις προκαλεσει το ενδιαφερον ολων των θηλυκων του φορουμ Σου επιτρέπω να τη χρησιμοποιείς φίλε μου! 1
bedazzled Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Έλα κι εμείς δεν πάμε πίσω! http://www.protothema.gr/greece/article/540234/sto-foul-oi-heimerinoi-proorismoi-sto-kokkino-kai-ta-bouzoukia/ http://www.protothema.gr/greece/article/539961/arahova-hristougenna-2015/ Υπάρχει πολύ χρήμα λέμε! Πάνε εκεί για να ξοδέψουν τα ΕΣΠΑ βρε zio... Όχι βρε συ, μακάρι να μπορούνε όλοι να κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν! Απλά μου κάνει εντύπωση, είμαστε μια μικρή χώρα, από όλους ακούς δύσκολα και δεν έχω κλπ κι από την άλλη είναι όλα τα ξενοδοχεία γεμάτα, όλα τα μαγαζιά γεμάτα κοκ. Ε μου κάνει εντύπωση ποιοι είναι όλοι αυτοί! Είναι απλό:Αν υπάρχουν 10.000.000 Έλληνες και τα μαγαζιά για να γεμίσουν θέλουν π.χ. 100.000 κόσμο, ε μάντεψε... πάντα θα υπάρχει μια μικρή ελίτ (1% του πληθυσμού) να τα γεμίζει. 2
bluesattack Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δύσκολο θέμα! Σου επιτρέπω να τη χρησιμοποιείς φίλε μου! Πως την αποκαλεις αυτη την τακτικη ? ''ηρεμη δυναμη'' ? 1
bedazzled Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Αν δεν τον τσαντίσει ούτε ο groot, μιλάμε είναι ήρωας επιπέδου Yoda και βάλε! 3
zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Αν δεν τον τσαντίσει ούτε ο groot, μιλάμε είναι ήρωας επιπέδου Yoda και βάλε! Κρατάω τα θετικά
Donalhioy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως το ίδιο επικίνδυνο (επειδή ξέρω ότι εκεί θες να το πας) είναι να κυκλοφορείς με μηχανάκι, κι όμως υπάρχουν άπειρα... γιατί άραγε; ευκολια μετακινησης, αποφυγη κινησης, ευκολια παρκινγκ, αλλα και παλι... στην βασιλλισης ολγας και βασιλεως γεωργιου με ποδηλατο ειναι σαν να εισαι σε ναρκοπεδιο.. κοντεψε μια φορα να με σουταρει ταριφας σε ελιγμο που εκανε σε λεωφορειογραμμη για να παρει πελατη.. με ποδηλατο στον δρομο "τουλαχιστον στην ελλαδα" μοιαζει σαν να πηγαινεις γυρευοντας να σε σουταρουν ωρες ωρες,, 1
anwnymh29 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Αν δεν τον τσαντίσει ούτε ο groot, μιλάμε είναι ήρωας επιπέδου Yoda και βάλε! Ας του παρει καποιος τους σφυγμους τοτε...κατι δεν παει καλα!! 2
groot Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 ο τρόπος γραφής θυμίζει λίγο grey horse πάντως. Ο ποιος; Tl:tr Κουράζεις ρε γαμώτο, προσπαθείς πάρα πολύ για κάτι ανούσιο. *yawn* είπε αυτός που απάντησε σε εμένα πρώτος... oh the irony! Βέβαια, για επιχειρήματα ούτε λόγος ακόμα από εσένα! Πραγματικά... δεν μπορείς να δεις ότι το μόνο που έχεις πει μέχρι τώρα είναι: "Εγώωω μένω εξωτερικόοοο και λέωωω ότι είναι δύσκολα, γιατί έτσι" ; Φαντάζομαι αυτό είναι ένα ακόμα επιχείρημά σου στο "εμείς που ζούμε έξω τα βρίσκουμε δύσκολα". Μα μας έκανε ηδη όλους να συμφωνήσουμε στο οτι είναι επαγγελματίας φιδέμπορας, δεν υπάρχει λόγος να επιμένει άλλο. Για να καταλάβω... Λες ότι (και για κάποιο λόγο που δε μπορώ να καταλάβω) πως εγώ δεν ζω στο εξωτερικό. Κληρονομικό χάρισμα; Έστω... Μετά λες ότι σου φαίνονται δύσκολα στο εξωτερικό επειδή σου λείπει η μαμάκα σου. Αφού, λοιπόν, αποδεικνύεις περίτρανα ό,τι έγραψα στις αρχές αυτού του thread (δηλαδή, πως στο εξωτερικό τα βρίσκουν δύσκολα μόνο όσοι είναι, στην ουσία, μαμόθρεφτοι) συνεχίζεις ΜΟΝΟ με προσωπικές επιθέσεις. Τέλος, και επειδή το έχω απορία, επειδή ένα ψευδώνυμο σε ένα forum γράφει ότι "hey μάγκες, μένω εξωτερικό και τα βρήκα δύσκολα επειδή μου λείπει η μαμάκα μου" είναι αλήθεια αλλά επειδή ένα άλλο ψευδώνυμο γράφει "hey μάγκα, και εμείς μένουμε εξωτερικό και βλέπουμε ότι λες μπαρούφες και τις λες επειδή είσαι μαμάκιας" είναι ψέματα. Και μετά από όλα αυτά, και για κάποιο μαγικό λόγο, επιμένεις να θεωρείς τον εαυτό σου μη troll, λογικό και άνθρωπο με επιχειρήματα. Makes sense, NOT!. Υ.Γ. για την γνωστή άνεργη που δεν πάει σε δουλειές επειδή δεν της δίνουνε όσα λεφτά θέλει αλλά κάθε μέρα αγοράζει καφέ απέξω (ενώ θα μπορούσε να έχει καφέ κάθε μέρα με πολύ οικονομικότερους τρόπους όπως κάνουν σε κάθε άλλη μεγαλούπολη όσοι ψάχνουν και ΟΝΤΩΣ έχουν ανάγκη τα λεφτά και δεν τους παίρνει να τα σκορπάνε.. πόσο μάλλον να λένε "όχι" σε δουλειές) γιατί "είναι στην γύρα" δεν θα σχολιάσω. Νομίζω ότι τα παραπάνω φτάνουν για να καταλάβει ο καθένας τι τρέχει.
anwnymh29 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Oχι ρε γαμωτο τον πετυχαμε ξυπνιονεεεε!! Υ.Γ. για την γνωστή άνεργη που δεν πάει σε δουλειές επειδή δεν της δίνουνε όσα λεφτά θέλει (φαντάζομαι ότι το "σκύβω το κεφάλι γιατί χρειάζομαι τα λεφτά" δεν το ξέρει.. ίσως γιατί τα βολεύει; ) αλλά κάθε μέρα αγοράζει καφέ απέξω (ενώ θα μπορούσε να έχει καφέ κάθε μέρα με πολύ οικονομικότερους τρόπους όπως κάνουν σε κάθε άλλη μεγαλούπολη όσοι ψάχνουν και ΟΝΤΩΣ έχουν ανάγκη τα λεφτά και δεν τους παίρνει να τα σκορπάνε.. πόσο μάλλον να λένε "όχι" σε δουλειές) γιατί "είναι στην γύρα" δεν θα σχολιάσω. Νομίζω ότι τα παραπάνω φτάνουν για να καταλάβει ο καθένας τι τρέχει. Αγκυλη δεν εβαλες σε περιπτωση που ηθελες να προσθεσεις κατι ακομα.. 3
Donalhioy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Oχι ρε γαμωτο τον πετυχαμε ξυπνιονεεεε!! διαφορα ωρας "δεν κρατηθηκα... εγω μαζι σου ειμαι" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις