Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντα τέτοια σου εύχομαι.. :-)

Thanks, ανταποδίδω! :)

Κάτι που βοηθάει πάντως είναι η καλή διάθεση. Δυστυχώς βλέπω πολλούς, ειδικά σε δημόσιες υπηρεσίες, σε τράπεζες κλπ να πάνε γυρεύοντας για καυγά...κατά τη γνώμη μου δεν βοηθάει κάτι τέτοιο. Εγώ προσπαθώ να είμαι συνεργάσιμος και ευγενικός.

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ή τυχερός είμαι ή βολικός! :D

Αναλόγως την υπηρεσία. Στα ΚΕΠ π.χ. είναι super, ενώ αλλού είναι για καντήλια...

Κάτι που βοηθάει πάντως είναι η καλή διάθεση. Δυστυχώς βλέπω πολλούς, ειδικά σε δημόσιες υπηρεσίες, σε τράπεζες κλπ να πάνε γυρεύοντας για καυγά...κατά τη γνώμη μου δεν βοηθάει κάτι τέτοιο. Εγώ προσπαθώ να είμαι συνεργάσιμος και ευγενικός.

Καλά, εσύ είσαι ήρεμη δύναμη είπαμε. :P

Πάντως αυτό που λες πάει και αντιστρόφως... δηλαδή υπάρχουν ΚΑΙ υπάλληλοι που τους «τρώει» για καυγά.

Δημοσ.

Αναλόγως την υπηρεσία. Στα ΚΕΠ π.χ. είναι super, ενώ αλλού είναι για καντήλια...

Σίγουρα παίζει ρόλο η υπηρεσία όπως και η περιοχή πιστεύω. Εγώ η μεγαλύτερη πόλη που έχει χρειαστεί να πάω σε δημόσια υπηρεσία είναι η Θεσσαλονίκη. Σούπερ κι εκεί βέβαια, τα παιδιά με εξυπηρέτησαν με το παραπάνω κι ας μου έλειπαν κάποια πράγματα τυπικά!

Καλά, εσύ είσαι ήρεμη δύναμη είπαμε. :P

Πάντως αυτό που λες πάει και αντιστρόφως... δηλαδή υπάρχουν ΚΑΙ υπάλληλοι που τους «τρώει» για καυγά.

Ναι αλλά αν πας κι εσύ έτσι και τη μέρα σου θα χαλάσεις και τη δουλειά σου δεν θα κάνεις...:)

Δημοσ.

^Κορυφαία και τα δύο είναι αυτά! :D :D

(έλεος με τα like....από την ώρα που μπήκα έχετε συμπληρώσει το όριο μου λέει, κολλημένο είναι;  )

Δημοσ.

^Κορυφαία και τα δύο είναι αυτά! :D :D

(έλεος με τα like....από την ώρα που μπήκα έχετε συμπληρώσει το όριο μου λέει, κολλημένο είναι;  )

εκανα εγω για σενα zio μου χρωστάς ενα like

δεν πιστεύω να είσαι λαμογιο και να εξαφανιστείς  ε χαχαααχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

εκανα εγω για σενα zio μου χρωστάς ενα like

δεν πιστεύω να είσαι λαμογιο και να εξαφανιστείς  ε χαχαααχαχαχα

Τα γράφω! :D

• Like 1
Δημοσ.

Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, στην Αγγλία το ποσοστό από φόρους, κρατήσεις, τέλη, κτλ είναι 10% του τζίρου ενός ελεύθερου επαγγελματία στην Ελλάδα 40%...

• Like 1
Δημοσ.

Απαράδεκτοι. Να έχουν αυτη τη περιοδο σταθερη δουλεια στο δημοσιο να έχουν ολες τις παροχες αδειες ασφαλισεις κτλπ και να μην εξυπηρετούν με ορεξη το κοσμο.

Δημοσ.

Απαράδεκτοι. Να έχουν αυτη τη περιοδο σταθερη δουλεια στο δημοσιο να έχουν ολες τις παροχες αδειες ασφαλισεις κτλπ και να μην εξυπηρετούν με ορεξη το κοσμο.

Αναφερόμουν στους πολίτες που πάνε γυρεύοντας αλλά εννοείται ότι και οι υπάλληλοι που δεν θέλουν να εξυπηρετήσουν είναι απαράδεκτοι...

Δημοσ.

Δεν είναι πλέον σήμερα πάντα έτσι. Ας το έχουμε υπόψη αυτό.

Δυστυχώς οι ελαστικές εργασιακές σχέσεις στο δημόσιο και η εργοδοτική ασυδοσία του κράτους-εργοδότη έχουν πληθύνει

(παρομοίως δυστυχώς και στον ιδιωτικό τομέα)

και υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι που απασχολούνται σε δομές του κράτους ως συμβασιούχοι χωρίς μονιμότητα

ακόμα και με απλήρωτη υπερωριακή εργασία, ή με καταπατημένα εργασιακά δικαιώματα.

Ανέφερα προηγουμένως παράδειγμα που το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο πριν λίγες μέρες καταδίκασε το (ελληνικό) κράτος-εργοδότη.

Απλά στο δημόσιο (όπως και στον ιδιωτικό τομέα) υπάρχουν εργασιακές σχέσεις πολλών ταχυτήτων.

Δημοσ.

Δεν είναι πλέον σήμερα πάντα έτσι. Ας το έχουμε υπόψη αυτό.

Δυστυχώς οι ελαστικές εργασιακές σχέσεις στο δημόσιο και η εργοδοτική ασυδοσία του κράτους-εργοδότη έχουν πληθύνει

(παρομοίως δυστυχώς και στον ιδιωτικό τομέα)

και υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι που απασχολούνται σε δομές του κράτους ως συμβασιούχοι χωρίς μονιμότητα

ακόμα και με απλήρωτη υπερωριακή εργασία, ή με καταπατημένα εργασιακά δικαιώματα.

Ανέφερα προηγουμένως παράδειγμα που το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο πριν λίγες μέρες καταδίκασε το (ελληνικό) κράτος-εργοδότη.

Απλά στο δημόσιο (όπως και στον ιδιωτικό τομέα) υπάρχουν εργασιακές σχέσεις πολλών ταχυτήτων.

Αμα δεις απο τους πολιτικους ολο το συστημα βασιζεται στις αρπαχτές. Επι μια 5ετια τωρα το μονο που βλεπω ειναι να προσπαθει να βγει κάποιος με ψέμματα και να αρπάξει οτι μπορει και μετα ας ανατραπει κιολας δεν τον νοιάζει.Τυχαιο ειναι που με το που μπαινουν κοιτανε να καβατζωσουν και τη γυναικα στο δημοσιο? σε αντιθεση με άλλες χωρες που οι πολιτικοι εχουν καταλαβει πως αν φτιάξουν ενα συστημα που ευημερει θα ευημερουν και οι ιδιοι.

Ολο το συστημα σε μια αρπαχτη βασιζεται αμα το καλοσκεφτεις οι εργοδοτες παλι κοιτανε να αρπάξουν οσα περισσοτερα μπορουν απο σενα και να σου δωσουν οσα λιγοτερα μπορουν.Εδω πριν λιγο καιρο ακουγαμε τα απιστευτα απο κάποιους "Ελα να δουλεψεις τσαμπα να σου δωσω ενα χαρτι που να δειχνει προυπηρεσια." και δεν ντρεποντουσαν οσοι τα έλεγαν. Αυτο ειναι το περιεργο. Στο παρουσιαζαν κιολας ως κατι το λογικο που πρεπει να κανεις γιατι ..... έτσι φτασαμε.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...