Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου δεν είναι, μην τα καταστρέφουμε όλα. Από όποια πλευρά και αν το δεις τα 3 χιλιάρικα εκεί δεν είναι τα αντίστοιχα 500 ευρώ εδώ. 

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ακόμη κι αν τα 3000 εκεί είναι σαν τα 500 ευρώ εδώ το συνάλλαγμα είναι συνάλλαγμα. Η αξία δεν πάει αναλογικά οταν μιλάμε για αγορές από το εξωτερικό και εισαγόμενα προίόντα γενικότερα. Συν ότι με τα λεφτά που βάζεις στην άκρη ( όσα κι αν είναι ) έρχεσαι Ελλάδα διακοπές και την περνάς λουκούμι.

Κι όλα αυτά πέρα από τη σύγκριση χωρών επιπέδου Ελβετίας σε τομείς όπως η παιδεία, η υγεία και οι κρατικές υπηρεσίες. Οκ καλό να προσγειωνόμαστε αλλά μη το τερματήσουμε κιόλας.

• Like 1
Δημοσ.

Η νοσηλεύτρια με τα 5500 CHF είναι σε καλύτερη μοίρα από την νοσηλεύτρια των €500 ή όχι;

Κάτι κλειδαράδες κλπ. είναι να' χαμε να λέγαμε. Άντε πες σε αυτόν που παίρνει €500 ή ακόμα χειρότερα σε άνεργο να δώσει το 50άρικο.

Ή για να το πούμε και σε ποσοστά, τα €50 είναι το 10% των €500 και τα 270 CHF είναι το 6,75% των 4000 CHF.

Δημοσ.

Aπλα ξεχνα τα 3 κ 4 χιλιαρικα και τη ζωαρα. Ελα και αν με τα 4.5 χιλιάρικα δεν κανεις το σκατο σου παξιμαδι, μου ξαναλες.

Το βρήκα. Η τιμη της μεταφρασης ειναι 5 φραγκα (~4.5ε) για καθε 60 δακτυλογραφημενους χαρακτηρες συμπεριλαμβανομενων των κενων. Οπως την ορισε επισημα το κρατος. Δηλ. με 4.5ε μετεφραζες απο το post μου μονο το bold κομματι.

Ζωαρα εεε!

• Like 1
Δημοσ.

Πάπια ούτε εσύ θες να γυρίσεις στην «φθηνή» Ελλάδα από την «ακριβή» Ελβετία, οπότε τι να λέμε τώρα...

ΥΓ: Κάθε μέρα χρειάζεσαι δακτυλογραφήσεις;

Δημοσ.

Οχι. Αλλα περιμενα 4 ωρες στα επειγοντα για ενα πονο στον ωμο που με πεθαινε και για τον οποιο μου εγραψαν τελικα οπιοειδη. Και στις 4 ωρες ΔΕ με ειδαν, μου ειπαν οτι περασε 11 το βράδυ και θα με εβλεπαν απο τις 8 το πρωι. Και ναι με χρεωσαν 30 ευρω επειδη με κατεγραψαν και μου μιλησαν.

Η ποιότητα φιλε ειναι σχετική.

Δημοσ.

Δεν μου γκρέμισες τίποτα. Έτσι είναι η ιδιωτική ασφάλιση.

Στην Ελλάδα ο μισθωτός δίνει €250 υποχρεωτικά για δημόσια ασφάλιση και παίρνει μην πω τι...

Άντε, έλα πίσω Ελλάδα στον παράδεισο! :)

Δημοσ.

Επισης 5ε στο φαρμακειο -πέρα απο την τιμη τπυ φαρμακου- για validation της συνταγης. Για να διαβάσει τη συνταγή και να σπυ δωσει το φαρμακο.

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί κάθεσαι Ελβετία αφού δεν σ' αρέσει...

Δεν ξέρουμε πόσα βγάζει, που δουλεύει και τι προοπτικές έχει. Περιγράφει την πραγματικότητα όμως και αυτό είναι καλό και χρήσιμο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...