Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το να έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε δεν το έχεις σκεφτεί, έτσι;

Φυσικά και έχουν αλλάξει μερικά πράγματα, π.χ. όταν είχα πάει εγώ, δεν είχαν τζαμιά.

Κάποια άλλα πάλι δεν έχουν αλλάξει, π.χ. τα σκουπίδια εκεί δεν τα πετάνε χύμα, αλλά σε ειδικές σακούλες με extra χρέωση.

Τέλος, ανέφερα ότι διατηρώ επικοινωνία με κοντινά μου πρόσωπα. Αυτό δεν έκανες τον κόπο να το διαβάσεις, έτσι;

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν θέλω να αποδείξω τίποτα.

Απλά κόφτε μερικοί το εριστικό υφάκι, για να μην χρειαστεί να γίνω κι εγώ εριστικός... οι αποδέκτες (ναι, πληθυντικός) θα το πάρουν το μήνυμα, μην ανησυχείς. :)

Δημοσ.

Οχι!

Ωρες κοινής ησυχίας είναι από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί. Και Κυριακές πχ σου λέει να μη βάζεις σκούπα, ή τα βράδια γενικά να μην κάνεις μπάνιο αργά αλλά και πάλι υπάρχει ευελιξία. Καζανάκι ελεύθερα!

Δημοσ.

Σε μενα ηθελε να κανει γιορτη ο απο πάνω και ηρθε ο ιδιοκτητης και μου ειπε οτι θα γινει γιορτη και αν με πειραζει με απολογητικο υφος και εβαλα τα γέλια ας κανει λεω οτι γιορτη θελει εγω αμα πεσω στο κρεβατι κοιμαμαι αμεσως και δεν ενοχλουμαι απο μουσικές.

• Like 1
Δημοσ.

Και αν μια κυριακη μου χυθει η ζαχαρη κατω τι θα κανω ?  :ph34r:

Θα πάρεις σκούπα με χαμηλά dB, lol.

Γενικά η ελευθερία της Ελλάδας όπου ο γείτονας παίζει μουσική στην διαπασών χωρίς συνέπειες δεν υπάρχει στην κεντρική Ευρώπη...

Δημοσ.

Θα πάρεις σκούπα με χαμηλά dB, lol.

Γενικά η ελευθερία της Ελλάδας όπου ο γείτονας παίζει μουσική στην διαπασών χωρίς συνέπειες δεν υπάρχει στην κεντρική Ευρώπη...

Εμενα δεν με ενοχλει παντως αυτο ειδικα τις Κυριακες ο απο πανω εχει το πρωι κατα τις 7-8 τη τηλεοραση δυνατά αλλα δεν με πειραζει εκεινο που με πειραξε ηταν οταν εριξε νερά και ήρθαν κατω στο μπαλκονι εκει τσακωθηκαμε του λεω οταν θα πινω καφε απο κατω δεν θα ξαναπετάξεις νερο οταν θα λειπω πλενε τα καγκελα.

Δημοσ.

υπαρχει και 3η επιλογη. πιανεις τη δουλεια που βρίσκεις και παραλληλα ψαχνεις και για αυτο που θες. εμεις ετσι καναμε οταν ψαχναμε πραγματικα για δουλεια......

Ε καλά τώρα, αυτά είναι παντελώς αισχρά υπερτιμημένα στην περίπτωση του θερμοσίφωνα.

Υπάρχουν και άλλες τέχνες και επιστήμες στις οποίες οι ίδιες αξίες είναι υποπολλαπλάσια κοστολογημένες σε σχέση με τον υδραυλικό και το θερμοσίφωνα.

και θα συνεχισουν να ειναι οταν κανενας δε γινεται πια υδραυλικος ηλεκτρολογος μηχανικος κλπ. εχεται δει πολλους να εχουν πτυχίο υδραυλικου? Ή να στελνουν τα παιδια τους να γινουν υδραυλικοι? καλα κανουν τοτε και παίρνουν οτι παίρνουν!!!

εγω θα ελεγα και η αναγκη που έχεις τον άλλον., η εξυπηρέτηση η αμεσότητα.....και πολλα ακόμα

anwnymh29 για να μπούμε λίγο και στο θέμα. είσαι νοσηλεύτρια αν διάβασα καλά πιο πριν και αν ειναι αληθεια. εχεις σκεφτεί καθόλου να παρέχεις υπηρεσίες σε υπερήλικα άτομα? εχεις δει καθολου τις αγγελιες των δημων για αναλογες υπηρεσιες?

διαβασα και ειδα πολλα σε αυτο το θεμα και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν και περιπου μαντευω την απαντηση....

ποια ηταν η ηλικια του καθενος εδω μεσα που επιασε στα χερια του το πρωτο του μεροκαμματο? με ένσημα ή χωρις?

και για να αρχισουμε απο μενα... στα 15 μου και οχι γιατι ειχα αναγκη λογο οικονομικων να δουλεψω.

και στο ελλαδισταν υπαρχουν νομοι γι αυτα. και για την ωρα κοινής ησυχίας και για τα νερα και χρηματικα προστιμα επισης... αλλα που....

Το εχω σκεφτει θελεις να σου στειλω αγγελιες να δεις τι παιζει αν εννοεις κατ'οικον? Που και εκει θελει μια αλφα προσοχη γιατι μες στην Αθηνα δεν πας τυφλα μεσα σε ενα σπιτι..

Θες οικους ευγηριας κοινως γηροκομεια?Μια απο τα ιδια παιζει σε 2 που πηγα? Το 2 ομως δεν ειναι αριθμος συμπερασματων θα παω και σε αλλα..και σε αλλα..και σε αλλα..Αγγελιες δημων εννοεις? Για στειλε μου πμ γι'αυτο.

Για την τελευταια σου ερωτηση που εβγαλες συμπερασμα πριν καν σου απαντησει καποιος,δουλευα στα 14 μου στην οικογενειακη επιχειρηση εως και τα 28 μου οπου και εκλεισε, Μεσα σε αυτα τα χρονια φυσικα εκανα και συμβασεις στον τομεα μου. Δεν εχει νοημα να το παιξει κανεις Βασιλακης Καιλας..Πολλοι εχουμε δουλεψει απο τα μικρα μας χρονια και προσωπικα δεν το επικροτω.

Δημοσ.

υπαρχει και 3η επιλογη. πιανεις τη δουλεια που βρίσκεις και παραλληλα ψαχνεις και για αυτο που θες. εμεις ετσι καναμε οταν ψαχναμε πραγματικα για δουλεια......

Στον κοσμο σου.Προφανως φανταζεσαι οτι με 26% ανεργια εχουν οι αλλοι την δυνατοτητα να πιασουν δουλεια και απλως να περιμενουν μετα την δουλεια των ονειρων τους αλλα δεν το κανουν επειδη δεν εχουν τριφτει απο μικροι στην βιοπαλη...

Δημοσ.

Πιανεις την δουλεια που βρισκεις με 500 ευρω (η και λιγοτερα) και κυκλικο ωραριο στον τομεα μου ή δεκαωρα σε αλλες δουλειες και παραλληλα κανεις αλλη μια δουλεια στον υπνο σου.

Δημοσ.

Για την τελευταια σου ερωτηση που εβγαλες συμπερασμα πριν καν σου απαντησει καποιος,δουλευα στα 14 μου στην οικογενειακη επιχειρηση εως και τα 28 μου οπου και εκλεισε, Μεσα σε αυτα τα χρονια φυσικα εκανα και συμβασεις στον τομεα μου. Δεν εχει νοημα να το παιξει κανεις Βασιλακης Καιλας..Πολλοι εχουμε δουλεψει απο τα μικρα μας χρονια και προσωπικα δεν το επικροτω.

Μην καθεσαι και απολογεισαι.Εξαλλου τα παιδια ειναι στην καρακοσμαρα τους  :-D

Αγγελιες δημων εννοεις? 

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias

Επισης μπορεις να βαλεις αγγελιες σε φορουμ με γονεις/μαμαδες κλπ.Συνηθως μπειμπισιτερ ψαχνουν αλλα ολοι εχουν γονεις..

Επισης μην ξεχνιεσαι να βαζεις στα κοινωφελη προγραμματα του οαεδ (οσα βγαινουν).Με 3 χρονια ανεργιας εχεις πολλα μορια...

Ριξε και καμμια αγγελια στην χε,,

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και μιλάτε για εξωτερικό, εγώ έχω έρθει Σκωτία αλλά είμαι 4 μήνες εδώ οπότε θα πω εντυπώσεις μόνο γι'αυτό το διάστημα που είμαι εδώ.
Έχουν καλούς μισθούς, αν είσαι άνω των 21 το κατώτατο ωρομίσθιο είναι 6,70 λίρες (περίπου 9 ευρώ) https://www.gov.uk/national-minimum-wage-rates και τον ανεβάζουν κάθε χρόνο. Οι περισσότεροι άνθρωποι τουλάχιστον φαίνονται τίμιοι και είναι ευγενικοί. Είναι αυστηροί και εξυπηρετικοί στη δουλειά τους κι έχουν έντονο συναίσθημα του καθήκοντος.
Αυτό που είναι ακριβό εδώ είναι τα ενοίκια αν κι εξαρτάται και η πόλη (π.χ. το Aberdeen έχει πανάκριβα ενοίκια).

Η χώρα είναι οργανωμένη. Εγώ δεν πληρώνω τίποτα για εξέταση από γιατρό και κάποια φάρμακα που χρειάστηκα ήταν δωρεάν επειδή είμαι από ΕΕ. Επίσης, αν στην αρχή παίρνεις τον κατώτατο μισθό και δυσκολεύεσαι μπορείς να κάνεις αίτηση για να πληρώνεις χαμηλότερο ενοίκιο.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...