Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν ειναι ολη η ελλαδα αθηνα.

Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να δεχθώ... ναι, σε μερικές περιοχές της Ελλάδας (Β.Δ. π.χ.) η ανεργία είναι σε τρελά επίπεδα. Δεκτό. 

Δημοσ.

μια λοιπον και δεν ανήκεις σε αυτες τις κατηγοριες αν ψαχνεις για δουλεια εχω να σου προτείνω διανομη φυλλαδίων σε φανάρια με 20€ τη μέρα Σαββατο και Κυριακη. 5 ωρες την ημερα 9 και 10/1. Και μιλάω σοβαρά!!

Φυσικα αν δε σου φενεται υποτιμητικό να δινεις φυλλάδια κάποιου πολυκαταστηματος

Υσχυει βεβαια και για όποιον άλλον το επιθυμεί. Ας μου στειλει πμ. μεχρι την Τεταρτη το βραδυ.

Δουλεια με μέλλον τα φυλλάδια. Ειχε και η Αννιτα κάποιον στην εκπομπη της που ετσι ξεκινησε και έφτασε διευθυντης πωλήσεων. Καλη φάση.

• Like 1
Δημοσ.

Δουλεια με μέλλον τα φυλλάδια. Ειχε και η Αννιτα κάποιον στην εκπομπη της που ετσι ξεκινησε και έφτασε διευθυντης πωλήσεων. Καλη φάση.

Για να μην αδικούμε τον φίλο, δεν είπε ότι είναι δουλειά με μέλλον. Απλά προσφέρθηκε να βοηθήσει κάποιον που έχει ανάγκη ένα μεροκάματο. Κάτι είναι κι αυτό!

• Like 4
Δημοσ.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί που ακόμη να λένε ότι μόνο οι τεμπέληδες δεν βρίσκουν δουλειά στην Ελλάδα.

Ο (προ-προ)προηγούμενος και κανά δυό ακόμη στο φόρουμ και κανένας IRL.*

Από εκεί και πέρα κάτι εκατοντάδες χιλιάδες Ελ(πρώην άνεργοι οι περισσότεροι) που την έκαμαν για το εξωτερικό μια χαρά βρήκαν δουλειά,διαπρέπουν και ζουν καλά.

Μάλλον η τεμπελιά τους και η ανεπάρκεια επαγγελματικής κουλτούρας σταματάει στα σύνορα... :rolleyes:

*Το φαινόμενο groot με πρόλαβε και δεν τον πρόσθεσα.Είναι και αυτός μέσα στο dream-team.

Υπάρχουν πολλοι που οσο τους ταιζουν και δεν πληρώνουν το λογαριασμο θα μπαινουν στο ινσομνια και θα γράφουνε πολλά.Το αστειο που κάποιοι ψαρωνουν και καθονται να μιλησουν κιολας μαζι τους ενω οι ιδιοι που γράφουν τις τρολιές μολις βγουν στο πραγματικο κοσμο θα αναθεωρήσουν και θα λένε άλλα.Οπως οι Καμμενοι μολις ανελαβαν την εξουσια και οι Τσιπρες. Πριν ελεγαν άλλα. :D

Μολις αρχισεις λοιπον να πληρώνεις θα καταλαβεις γιατι τα 500 ειναι λιγα και τα 10ωρα πολλά. Δυσκολα κάποιος τα βγαζει περα σημερα με 500 ευρω αμα δεν μενει με τους δικους του και δεν παιρνει εστω ο ενας απο τους 2 μια συνταξη στα 800-1000 ευρω και παλι θα ζοριστουν αρκετά.

Δεν μπορει καποιος να σου δεσμευσει την μέρα για 500 ευρω το μήνα τα εξοδα τρέχουν φιλαράκο.

Επισης μη μιλησουμε για εκεινους που θέλουν μειωμένες συντάξεις αλλα τρολλ αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Συγνωμη αλλα αυτο που προτεινε ο συμφορουμιτης ειναι εξαιρετικο.. 40 ευρω για 2 μερες?? Και σε σταθερο σημειο κιολας (φαναρι) οτι πρεπει για εμενα που δεν γνωριζω την Αθηνα ακομα και δεν θα κινδυνευα να με ψαχνουν Νικολουλη και να χτυπανε σιλβερ αλερτια :P

• Like 2
Δημοσ.

Συγνωμη αλλα αυτο που προτεινε ο συμφορουμιτης ειναι εξαιρετικο.. 40 ευρω για 2 μερες?? Και σε σταθερο σημειο κιολας (φαναρι) οτι πρεπει για εμενα που δεν γνωριζω την Αθηνα ακομα και δεν θα κινδυνευα να με ψαχνουν Νικολουλη και να χτυπανε σιλβερ αλερτια :P

Με την άλλη δουλειά δεν έγινε τίποτα;; :P

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να δεχθώ... ναι, σε μερικές περιοχές της Ελλάδας (Β.Δ. π.χ.) η ανεργία είναι σε τρελά επίπεδα. Δεκτό. 

Δάσκαλε αφου το εγκρινεις εσυ ειμαστε οκ προχωρούμε παρακαλώ.

Για αυτο ειναι αισιοδοξος. Κάτι ξέρει αυτος.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ αυτό βλέπω φίλε μου. Και ναι ολοι εχουν δυνατότητα να πιάσουν μια δουλειά αλλά ίσως όχι αυτή που θέλουν. Όταν όμως έχεις ανάγκη για δουλειά δε διαλέγεις. Διαλέγεις όταν ήδη έχεις μια και εκεί ειναι διαφορετικά τα πραγματα ακόμα και στις συνεντεύξεις. Όσο για το 26% εχεις δικιο και ειναι και πολυ παραπάνω. Μέσα σε αυτό ημουν κι εγώ. Πόσο κράτησε? 8 μήνες.

Για να μην προσωποποιουμε καταστασεις ας αναφερουμε τα εξης (αυτονοητα)

Με 26 % ανεργια,ουτε στην υφεση του 29 δεν ειχε τοσο, εκει εξω ειναι ζουγκλα.Η ευρεση εργασιας εξαρταται απο πολλους παραγοντες, κυκλος γνωστων , τυχης,ειδικοτητας , τοπου διαμονης.

Προφανως και αυτος που δεν εχει να φαει εχει  μεγαλυτερο κινητρο , ανυπομονησια ,απο καποιον που εχει ενα οικογενειακο εισοδημα η λεφτα στην ακρη .Και δυστυχως θα πουλησει την εργασια του πιο φθηνα.

Επισης δεν πρεπει να προκαλει εντυπωση αν καποιος μακροχρονια ανεργος καποια στιγμη κουραζεται ψυχολογικα, παραιτειται, δεν ανανεωνει την καρτα εργασιας κλπ

• Like 3
Δημοσ.

Δάσκαλε αφου το εγκρινεις εσυ ειμαστε οκ προχωρούμε παρακαλώ.

Για αυτο ειναι αισιοδοξος. Κάτι ξέρει αυτος.

Δεν ειναι δουλεια με μελλον..αλλα 5 ωριτσες να μοιρασεις μερικα φυλλαδια και να παρεις 20 ευρω δεν ειναι ασχημα.. εδω βρε σου λενε 350 τον μηνα και 8ωρο (δεν θελω να πω ποια κλινικη) .

Εγω δεν θα ελεγα οχι , μαλιστα κοιταξα και για φυλλαδια εστω για ενα μεροκαματο αλλα δεν ηξερα που να απευθυνθω.

Για να μην προσωποποιουμε καταστασεις ας αναφερουμε τα εξης (αυτονοητα)

Με 26 % ανεργια,ουτε στην υφεση του 29 δεν ειχε τοσο, εκει εξω ειναι ζουγκλα.Η ευρεση εργασιας εξαρταται απο πολλους παραγοντες, κυκλος γνωστων , τυχης,ειδικοτητας , τοπου διαμονης.

Προφανως και αυτος που δεν εχει να φαει εχει  μεγαλυτερο κινητρο , ανυπομονησια απο καποιον που εχει ενα οικογενειακο εισοδημα η λεφτα στην ακρη .Και δυστυχως θα πουλησει την εργασια του πιο φθηνα.

Επισης δεν πρεπει να προκαλει εντυπωση αν καποιος μακροχρονια ανεργος καποια στιγμη κουραζεται ψυχολογικα, παραιτειται, δεν ανανεωνει την καρτα εργασιας κλπ

Μονο γι'αυτο που ειπες σ'αγαπω ... !! Μονο οποιος το εχει βιωσει μπορει να καταλαβει σε τι ψυχολογικο τελμα φτανεις.. και να εχεις και τετοιες συνθηκες να αντιμετωπισεις! Τελος παντων μην το βαζουμε κατω ομως..

Δημοσ.

Του εστειλα!! :D

Μπράβο, μακάρι να είναι μια αρχή! Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Όπως πολύ σωστά έγραψε ο divo μπορεί και μια καλημέρα να ανοίξει μια πόρτα!

Δημοσ.

Μπράβο, μακάρι να είναι μια αρχή! Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Όπως πολύ σωστά έγραψε ο divo μπορεί και μια καλημέρα να ανοίξει μια πόρτα!

Δεν ειμαι ακοινωνητο :P ισα ισα.. ακομα και αν εχω απογοητευτει μεχρι τωρα με χαροποιει το γεγονος οτι μιλαω με 2-3 ανθρωπους , μια συνεντευξη , ενα δοκιμαστικο . Στο νησι μου και ο Θεος καρτα ανεργιας εχει!

Ξερεις ειναι και σημαντικο να γνωριζεις 2 ανθρωπους γενικοτερα , δη στην Αθηνα επειδη ειναι λιγο χαωδης , οχι να σε βοηθησει με την εννοια να σε βαλει σε μια δουλεια , να σου πει εστω που να απευθυνθεις . Πχ θες φυλλαδια για ενα μεροκαματο?? Να σου πει πηγαινε στον ταδε ή την ταδε εταιρεια ξερω'γω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειμαι ακοινωνητο :P ισα ισα.. ακομα και αν εχω απογοητευτει μεχρι τωρα με χαροποιει το γεγονος οτι μιλαω με 2-3 ανθρωπους , μια συνεντευξη , ενα δοκιμαστικο . Στο νησι μου και ο Θεος καρτα ανεργιας εχει!

Ξερεις ειναι και σημαντικο να γνωριζεις 2 ανθρωπους γενικοτερα , δη στην Αθηνα επειδη ειναι λιγο χαωδης , οχι να σε βοηθησει με την εννοια να σε βαλει σε μια δουλεια , να σου πει εστω που να απευθυνθεις . Πχ θες φυλλαδια για ενα μεροκαματο?? Να σου πει πηγαινε στον ταδε ή την ταδε εταιρεια ξερω'γω.

Γιατί το πήρες έτσι; Δεν είπα κάτι τέτοιο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...