8elwADSL Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ακόμα και με γνωστό κάποιοι δεν πάνε. Τεμπέληδες όλοι δεν είναι, προς Θεού. Απλά, όπως είπα, άλλος ψάχνει για δουλειά όντως, άλλος "ψάχνει" για δουλειά. Άλλος είναι δύσκολα κι έχει ανάγκη κι άλλος είναι "δύσκολα" Ακριβώς κανείς άεργος δεν βλέπει πως είναι άεργος αν τον ρωτήσεις θα σου πει ψάχνω δουλειά και μπορεί να μην έχει στείλει ούτε 1 βιογραφικό σε όλη του τη ζωή,έχω φίλο που είναι έτσι. 2
bluesattack Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ακόμα και με γνωστό κάποιοι δεν πάνε. Τεμπέληδες όλοι δεν είναι, προς Θεού. Απλά, όπως είπα, άλλος ψάχνει για δουλειά όντως, άλλος "ψάχνει" για δουλειά. Άλλος είναι δύσκολα κι έχει ανάγκη κι άλλος είναι "δύσκολα" Μεγαλος ο καημος παντως με τους εργαζομενους. Η ανασφαλιστη εργασια παντως σαρωνει απο κατι κοπροσκυλα εργοδοτες.Που ''ψαχνουν'' εργαζομενους 1
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ακριβώς κανείς άεργος δεν βλέπει πως είναι άεργος αν τον ρωτήσεις θα σου πει ψάχνω δουλειά και μπορεί να μην έχει στείλει ούτε 1 βιογραφικό σε όλη του τη ζωή,έχω φίλο που είναι έτσι. Εντάξει, σίγουρα δεν είναι όλοι οι άνεργοι άεργοι αλλά έχει διαφορά στο πως ψάχνει ο καθένας και πως βλέπει τα πράγματα. Άλλος το ψάξιμο το εννοεί να στέλνει μόνο σε προκηρύξεις στον τόπο του πχ κι άλλος να πηγαίνει για μεροκάματο οπουδήποτε.
anwnymh29 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ρε anwnimi ή όπως το γράφεις τέσπα.... Έφαγες 4 χρόνια να σπουδάσεις. Κουράστηκες, μόχθησες, αγχώθηκες για το αντικείμενό σου. Ζεις σε μια χώρα που εργασιακά είναι χάλια (μπορεί να παίζουν δουλειές, αλλά άλλο το ένα και το άλλο το άλλο). Έψαξες για δουλειά και βρήκες στο αντικείμενό σου. Κακοπληρωμένη, αλλά βρήκες. Έχεις να διαλέξεις μεταξύ δουλειάς ποδαριού και του αντικειμένου σου. Στην μία θα πληρωθείς όχι καλά αλλά θα γράψεις προϋπηρεσία ενώ στην άλλη ίσως πάρεις περισσότερα χρήματα αλλά προϋπηρεσία και εμπειρία στο αντικείμενό σου 0. Θα διαλέξεις την 2η; Γιατί; Γιατι η 2η μου προσφερει 20 ευρω (ας ειναι και 15!!) για 4-5 ωρες και μου δινει την ευκαιρια να ψαξω και για κατι δευτερο ας ειναι και το πιο χαμαλικο! Ενω η πρωτη μου δινει εναν ευτελες μισθο και αν θα τον παρω στην ωρα του (οχι δεν στο παιζω καμποση,ενα τιποτα ειμαι) τρωγοντας μου ολη μου την μερα.. Θελω να μπορω να επιβιωσω να μην λεω μανα πατερα δωστε μου 100 ευρω να την βγαλω!!Με καταλαβαινεις?Μπορεις να με νιωσεις?
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μεγαλος ο καημος παντως με τους εργαζομενους. Η ανασφαλιστη εργασια παντως σαρωνει απο κατι κοπροσκυλα εργοδοτες.Που ''ψαχνουν'' εργαζομενους Ειρωνικά για μένα το λες; Δεν έχω κανέναν μεγάλο καημό, γράφω αυτά που ξέρω, αυτά που βλέπω και αυτά που πιστεύω. Είπαμε, η πραγματικότητα για τον καθένα διαφέρει. Υπάρχει και πολύ ανασφάλιστη εργασία όντως, δεν αναιρεί το ένα το άλλο. Ούτε δεν γίνεται να συμβαίνουν όλα αυτά που λέμε ταυτόχρονα! Γιατι η 2η μου προσφερει 20 ευρω (ας ειναι και 15!!) για 4-5 ωρες και μου δινει την ευκαιρια να ψαξω και για κατι δευτερο ας ειναι και το πιο χαμαλικο! Ενω η πρωτη μου δινει εναν ευτελες μισθο και αν θα τον παρω στην ωρα του (οχι δεν στο παιζω καμποση,ενα τιποτα ειμαι) τρωγοντας μου ολη μου την μερα.. Θελω να μπορω να επιβιωσω να μην λεω μανα πατερα δωστε μου 100 ευρω να την βγαλω!!Με καταλαβαινεις?Μπορεις να με νιωσεις? Σκέψου το ενδεχόμενο να τις συνδυάσεις (δεν ξέρω αν βγαίνει κι αν αντέχεις).
bluesattack Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ε γραφτε για τους εργοδοτες Ο τιτλος λεει '' η ξεφτιλα της ανθρωπινης αξιοπρεπειας στην ελληνικη αγορα εργασιας ''
anwnymh29 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 divo γενικα μιλαω...ΓΕΝΙΚΑ!! Συμφωνω με την καλημεροκαλησπερα, απο το Κωσταλεξι δεν προκοψε κανεις. Μεγαλος ο καημος παντως με τους εργαζομενους. Η ανασφαλιστη εργασια παντως σαρωνει απο κατι κοπροσκυλα εργοδοτες.Που ''ψαχνουν'' εργαζομενους Μπλου και η ξεφτιλα και η εκμεταλλευση αυτη την χρονικη στιγμη (ειδικοτερα) υπαρχει ! Και δεν ξερω και που θα φτασει βασει νομου κιολας (του μνημονιακου).
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ε γραφτε για τους εργοδοτες Ο τιτλος λεει ''η ξεφτιλα της ανθρωπινης αξιοπρεπειας στην ελληνικη αγορα εργασιας '' Στις 70 σελίδες λογικό είναι να πάει η κουβέντα και λίγο αλλού, όλα σχετικά με το θέμα είναι όμως
bluesattack Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Στις 70 σελίδες λογικό είναι να πάει η κουβέντα και λίγο αλλού, όλα σχετικά με το θέμα είναι όμως ...δηλαδη δεν θα γραψτε κατι για τους εργοδοτες...
georgexx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Το κακο ειναι οτι σε αυτα τα λεφτα πια βρισκουν και ανθρωπους με προυπηρεσια γιατι υπαρχει μεγαλη αναγκη εργασιας και οι νεοι ειναι δυσκολο να την αποκτησουν.βεβαιως και θα πας να δουλεψεις στο αντικειμενο σου ακομα και με ελαχιστα λεφτα αν βρεις το αντικειμενο σου(τζοκερ),αλλα θα πρεπει να το δεις σαν να συνεχιζεια τις σπουδες σου.οταν αποκτησεις εμπειρια θα καταλαβεις τη διαφορα του να σπουδαζεις και του να δουλευεις πανω σε αυτο και τι πραγματικα ξερεις,τα λεω φιλικα χωρις να θελω να θιξω κανεναν,απλως για να δειξω ποσο σοβαρη ειναι η εμπειρια πανω σε μια εργασια 1
bluesattack Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Απο life coaching στην ανωνυμη σκισατε παντως ... Για την αγορα εργασιας και τους εργοδοτες ...
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ...δηλαδη δεν θα γραψτε κατι για τους εργοδοτες... Τόσα δεν γράφτηκαν;;
anwnymh29 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 anwnymh29 Αυτο που ελεγα για τις φαρμακοβιομηχανιες το εννοουσα. Πρωτα απο ολα δεν εχεις να χασεις κατι και 2ο εισαι στον κλαδο σου. Ανοιξε το μυαλο σου. Ειμαι στο ψαχτηρι divo δεν τελειωσα ουτε εκλεισα... Απλα συζηταω τι εχω δει εκει εξω.Τιποτε αλλο.. 1
CtrlFreak Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Παρένθεση, έχω συμμαθητή ΕΠΟΠ που φτάνει το 1000αρικό. Εντάξει το όνομά του μπορεί να μην ξέρει να το γράφει αλλά σιγά το πράμα. Μιας και έπεσα τυχαία σε αυτό το άρθρο. Κλείνει η παρένθεση. 5
DDevil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εμενα με εψησε η κοπελα που ειπε για την Σκωτια σημερα παντως αμα δεν δουλευα εδω με καλες απολαβές θα την έκανα για εξω εστω και σερβιτορος στην αρχή. Αμα ειναι η ώρα 9 ευρώ τοτε me 5 8ωρα την εβδομάδα εισαι στα 1440. με 6 8ωρα εισαι στη 1500αρα περιπου. Δεν θα μενει το μηνα και ενα 200αρι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις