Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλλον για κατι τετοια ελεγα οτι η δουλεια θελει τολμη και ανοιχτο μυαλο...........

αν του δωσεις και κανα λουκανικακι σε βλεπω με νεο aircondition

Του δώσαμε ελιές, λίγο λάδι και κάτι άλλα δικά μας προιόντα και μέχρι τώρα έχει γεμίσει το σπίτι με νέα πράγματα λολ

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παντως groot δεν απαντησες.. αυτο ειναι αποδειξη οτι εδω μπαινεις μονο για επικριση και οχι για διαλογο,ας ειναι ενα φορουμ. Αυτο δειχνει πολλα.

• Like 2
Δημοσ.

Παντως groot δεν απαντησες.. αυτο ειναι αποδειξη οτι εδω μπαινεις μονο για επικριση και οχι για διαλογο,ας ειναι ενα φορουμ. Αυτο δειχνει πολλα.

Με επικρίνεις ότι μπαίνω για επίκριση επειδή σε ένα FORUM (πλατφόρμα ΑΣΥΓΧΡΟΝΗΣ επικοινωνίας) δεν απάντησα όποτε ήθελες εσύ; 

Αυτό σου φαίνεται λογικό; 

Εάν όχι, πόσα δείχνει αυτό; Εάν ναι, πόσα παραπάνω; 

Δημοσ.

Με επικρίνεις ότι μπαίνω για επίκριση επειδή σε ένα FORUM (πλατφόρμα ΑΣΥΓΧΡΟΝΗΣ επικοινωνίας) δεν απάντησα όποτε ήθελες εσύ; 

Αυτό σου φαίνεται λογικό; 

Αναμενομενη η απαντηση σου... ενιωσα λιγο Λιτσα Πατερα τωρα, λεω τωρα θα πει για το φορουμ και ποσο αναγκη εχω την απαντηση!Προβλεψιμος πια..

Εσυ που μπαινεις εδω για πωληση πνευματος μονο, παρα τα μπαν που τρως θα ξερεις καλυτερα. Απλα ηθελα μια απαντηση ετσι για την συζητηση που εχουμε εδω και 70 σελιδες. Αλλα δεν ειδες και κατι να σου κεντρισει το κακοβουλο ενδιαφερον και λακισες :)

Πετα κανενα seriously τωρα να ανατριχιασουμε.

• Like 1
Δημοσ.

LOL! Ό,τι πεις... 

Μόνο που θα πρέπει κάποτε να μάθεις να μην στεναχωριέσαι όταν δεν σου δίνουν την σημασία που θέλεις (πρόσεχε μόνο... γιατί κάποιος κακόβουλος αυτό μπορεί να το πει ως: "Όταν σε φτύνουν αλλά εσύ θέλεις". Είναι λίγο tricky αυτά τα πράματα). Είτε αυτή την προσοχή μεταφράζεις ως αμοιβή, είτε ως απάντηση σε posts. 

αλλά μέχρι τότε.. Ναι. Ό,τι πεις. 

Δημοσ.

LOL! Ό,τι πεις... 

Μόνο που θα πρέπει κάποτε να μάθεις να μην στεναχωριέσαι όταν δεν σου δίνουν την σημασία που θέλεις (πρόσεχε μόνο... γιατί κάποιος κακόβουλος αυτό μπορεί να το πει ως: "Όταν σε φτύνουν αλλά εσύ θέλεις". Είναι λίγο tricky αυτά τα πράματα). Είτε αυτή την προσοχή μεταφράζεις ως αμοιβή, είτε ως απάντηση σε posts. 

αλλά μέχρι τότε.. Ναι. Ό,τι πεις. 

Οχι απλα εγω σου εδωσα σημασια παρ'ολη την ειρωνεια σου και την προσωπικη επιθεση σου προς εμενα.. και η αμοιρη αναμενω μια απαντηση αλλα την δινεις μονο οπου βρισκεις πατηματα για ειρωνειες και επικρισεις ! :) 

Oταν τρως ταπιδι πας για καστανα :) φιλακια και σε ευχαριστω για την σημασια σνιφ!

Δημοσ.

Οχι απλα εγω σου εδωσα σημασια παρ'ολη την ειρωνεια σου και την προσωπικη επιθεση σου προς εμενα.. και η αμοιρη αναμενω μια απαντηση αλλα την δινεις μονο οπου βρισκεις πατηματα για ειρωνειες και επικρισεις ! :)

Oταν τρως ταπιδι πας για καστανα :) φιλακια και σε ευχαριστω για την σημασια σνιφ!

Ό,τι πεις!

Για τα κάστανα να μην ξεχάσεις να μας πεις τι γεύση είχαν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάστανο, προφανώς...

Ή μήπως να πω chestnut καλύτερα; Πολύ μου την δίνουν οι άνθρωποι που πετάνε αγγλικούρες εκεί που μιλάνε ελληνικά, τόσο πολύ μάλιστα που δυσκολεύομαι να τους πάρω στα σοβαρά. Ωστε μιλάς καλά αγγλικά ε (ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις); Guess bloody what... je m'en tape, carrement.

Συγγνώμη για την παρέκκλιση απο το θέμα (off-topic για όσους δεν ξέρουν πως το λέμε ελληνιστί).

Επεξ/σία από φιρίκι
  • Like 4
Δημοσ.

Εδώ στη Σκωτία στάνταρ θα είχε κέρδος όποιος έκανε κάτι με ελληνικό φαγητό ή προϊόντα επειδή το φαγητό τους είναι ΑΘΛΙΟ. Και πολλοί παίρνουν έτοιμα και ανθυγιεινά γεύματα και γίνονται τόφαλοι οπότε η μεσογειακή κουζίνα πουλάει.

Εμενα με εψησε η κοπελα που ειπε για την Σκωτια σημερα παντως αμα δεν δουλευα εδω με καλες απολαβές θα την έκανα για εξω εστω και σερβιτορος στην αρχή. Αμα ειναι η ώρα 9 ευρώ τοτε me 5 8ωρα την εβδομάδα εισαι στα 1440. με 6 8ωρα εισαι στη 1500αρα περιπου. Δεν θα μενει το μηνα και ενα 200αρι?

Ναι γι'αρχή πολλοί από τέτοιες δουλειές ξεκινάνε. Κι αν ερχόσουν με κάποιον άλλον ακόμα καλύτερα επειδή θα μοιραζόσασταν το νοίκι και τους λογαριασμούς και θα σου περίσσευαν πολλά περισσότερα. :)

Μονο για την προφορα τους θα απαιτουσα κατι παραπανω.. :P

Πραγματικά η σκωτσέζικη προφορά είναι θέμα! Παίρνει χρόνο να τη συνηθίσεις. Ακόμα και κάποιοι φίλοι μου από άλλες αγγλόφωνες χώρες δυσκολεύτηκαν.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ στη Σκωτία στάνταρ θα είχε κέρδος όποιος έκανε κάτι με ελληνικό φαγητό ή προϊόντα επειδή το φαγητό τους είναι ΑΘΛΙΟ. Και πολλοί παίρνουν έτοιμα και ανθυγιεινά γεύματα και γίνονται τόφαλοι οπότε η μεσογειακή κουζίνα πουλάει.

Ναι γι'αρχή πολλοί από τέτοιες δουλειές ξεκινάνε. Κι αν ερχόσουν με κάποιον άλλον ακόμα καλύτερα επειδή θα μοιραζόσασταν το νοίκι και τους λογαριασμούς και θα σου περίσσευαν πολλά περισσότερα. :)

Πραγματικά η σκωτσέζικη προφορά είναι θέμα! Παίρνει χρόνο να τη συνηθίσεις. Ακόμα και κάποιοι φίλοι μου από άλλες αγγλόφωνες χώρες δυσκολεύτηκαν.

Μίλα με κάποιον από Manchester και δε θα καταλάβεις Χριστό :P 

• Like 1
Δημοσ.

Μπα καλυτερα μονος και ας μου μένουν λιγοτερα. Δεν ειμαι της συγκατοικησης.Παρολαυτα έχω ψηθει με αυτη την ιδέα αν δεν ειχα δουλειά εδω στην Ελλαδα που να έχει καλές συνθηκες θα την έκανα.

• Like 1
Δημοσ.

Μίλα με κάποιον από Manchester και δε θα καταλάβεις Χριστό :P

Θεσσαλία δεν έχετε πάει, ε;

(ή Αρχάγγελο στη Ρόδο)

Σε όλες τις χώρες συμβαίνει.

Δημοσ.

μια χαρά μιλάνε όσοι έχουν μεγαλώσει εντι και έχουν μία εκπαίδευση ....δεν έχεις πάει προς Γλασκόβη μεριά κ λίγο βόρεια να καταλάβεις 

Μπα καλυτερα μονος και ας μου μένουν λιγοτερα. Δεν ειμαι της συγκατοικησης.Παρολαυτα έχω ψηθει με αυτη την ιδέα αν δεν ειχα δουλειά εδω στην Ελλαδα που να έχει καλές συνθηκες θα την έκανα.

μην σκέφτεσαι σε ευρώ εδώ είναι uk απο απρίλη το living wage αυξάνεται σε όσους είναι πάνω απο 25 στα 7,2 απο τα 6,7 που είναι τώρα οπότε αν βρεις φουλ time δουλειά ειδικά σε pub εστιατόριο(πληρώνεσαι με την ώρα , υπερορίες συνήθως διπλά, υπάρχει αυστηρό ωράριο στα μαγαζιά πχ τα εστιατόρια κλείνουν βαριά στις 11 , οι pub στις 1 τα club στις 3)... απλά στην αρχή και ειδικά σε pub θα δυσκολευτείς να βρεις γιατί θέλουν να χεις δουλέψει στο uk (λόγο των νόμων που έχουν για το αλκοολ) οπότε για αρχή βρίσκεις δουλειές μέσω agency....με 1000 το μήνα άνετα σου μένουν λεφτά (εξαρτάται και στην ζωή που κάνεις βέβαια).

Δημοσ.

Σήμερα αν απλά δουλεύεις σε αποκαλούν τυχερό,πριν τους πεις πόσα παίρνεις,πόσες ώρες δουλεύεις,τι κάνεις,αν σου κολλάνε όλα τα ένσημα και αν δίνουν τα προβλεπόμενα δώρα,επιδόματα και υπερωρίες.Αν τα έχεις όλα αυτά ακόμα και με μισθό 600-700€ είσαι υπερτυχερός γιατί οι πιο πολλοί είναι άνεργοι ή χωρίς όλα αυτά τα αυτονόητα νόμιμα (δώρα κλπ) με χαμηλότερο μισθό.

Τα νόμιμα στην εργασία έχουν ήδη γίνει πολυτέλεια.Οπως γίνονται σιγά-σιγά και άλλες παροχές.

Τι κατάφεραν με την μείωση του βασικού μισθού?Υποτίθεται οτι θα απασχολούνταν μεγαλύτερος αριθμός εργαζόμενων και οτι θα ήταν καλύτερα για τους εργοδότες?Χειρότερα έγιναν τα πράγματα.Η ανεργία ανέβηκε και το βιοτικό επίπεδο υποβιβάστηκε.

• Like 1
Δημοσ.

Τι κατάφεραν;

Να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοι φυσικά!

Ελπίζω να πέσει κ άλλο μαχαίρι στο βασικό μισθό η ακόμα καλύτερα να καταργηθεί εντελώς!

Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...