XronisR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά εγώ ένα θα πω και όποιος θέλει,με πιστεύει.Υπάρχουν ακόμη ευκαιρίες στην Ελλάδα.4 χρόνια δούλευα σε μια δουλειά που την είχα συνηθίσει τόσο πολύ που δεν κουραζόμουν αλλά έψαχνα κάτι καλύτερο.Και το βρήκα.Πριν 3 μήνες. Ναι,στην Ελλάδα του Τσίπρα και της κρίσης κτλ.Συμφωνώ ότι υπάρχει ανεργία,ότι δεν υπάρχουν εργατικά δικαιώματα και άλλα χίλια δυο αλλά πιστεύω πως όποιος θέλει να δουλέψει θα βρει δουλειά,απλά μην επαναπαύεται σε αυτό.Ο user πάνω από το post μου μπορεί να επαληθεύσει ότι δεν είμαι τρελός 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά εγώ ένα θα πω και όποιος θέλει,με πιστεύει.Υπάρχουν ακόμη ευκαιρίες στην Ελλάδα. 4 χρόνια δούλευα σε μια δουλειά που την είχα συνηθίσει τόσο πολύ που δεν κουραζόμουν αλλά έψαχνα κάτι καλύτερο. Και το βρήκα.Πριν 3 μήνες. Ναι,στην Ελλάδα του Τσίπρα και της κρίσης κτλ. Συμφωνώ ότι υπάρχει ανεργία,ότι δεν υπάρχουν εργατικά δικαιώματα και άλλα χίλια δυο αλλά πιστεύω πως όποιος θέλει να δουλέψει θα βρει δουλειά,απλά μην επαναπαύεται σε αυτό. Ο user πάνω από το post μου μπορεί να επαληθεύσει ότι δεν είμαι τρελός ναι μεχρι να βρεις αυτη τη δουλεια ομως δουλευεις ηδη 4 χρονια αλλου δεν ησουν ανεργος εχει διαφορα! 1
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ναι μεχρι να βρεις αυτη τη δουλεια ομως δουλευεις ηδη 4 χρονια αλλου δεν ησουν ανεργος εχει διαφορα! Συμφωνώ ότι έχει διαφορά. Επίσης είναι άλλο το "υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες στην Ελλάδα" και άλλο το "όποιος θέλει να δουλέψει θα βρει δουλειά". Μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα. 2
XronisR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνώ ότι έχει διαφορά. Επίσης είναι άλλο το "υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες στην Ελλάδα" και άλλο το "όποιος θέλει να δουλέψει θα βρει δουλειά". Μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα. Συμφωνώ σε αυτό,έχει διαφορά.Και πάντα μιλάω για ιδιωτικό τομέα,όχι δημόσιο με τα διάφορα ''παραθυράκια''. 1
AntiCambeR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ευκαιρίες λίγες,άνεργοι πολλοί.Με μέσον οι τυχεροί.Αν δεν είσαι σε κάτι καλός η αν δεν έχεις γνωριμίες είναι δύσκολα. Πάντως ή αλήθεια είναι ότι είναι αρκετοί αυτοί που κλαίγονται οτι δεν βρίσκουν δουλειά αλλά δεν έχουν ψάξει αρκετά, ρώτησαν σε 2-3,έφαγαν πόρτα και τα παράτησαν.Η έπιασαν δουλειά,τα βρήκαν σκούρα και τα παράτησαν.Στην συνέχεια βολεύτηκαν με χαρτζηλίκια και ας είναι 25+ χρονών.Βλέπω απάθεια γενικά στην θέληση για δουλειά.Παίζει ρόλο και ή ψυχολογία.Τουλάχιστον κάποιοι είχαν τα κότσια να κάνουν δύσκολες δουλειές η με λίγα χρηματα η και τα 2.Αλλά όσοι έχουν περάσει κάποια ηλικία 25+ και δεν έχουν δουλέψει ποτε τους θα τα βρούνε πολύ σκούρα αργότερα. Οι πτυχιούχοι μπορεί να είναι αδικημένοι που δεν βρίσκουν δουλειά στο αντικείμενό τους αλλά έχουν την ελπίδα για εξωτερικό.Και ίσως την ελπίδα για δουλειά στην Ελλάδα με παραπάνω μισθό από τους ανιδίκευτους. 1
Lanike71 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Οι πτυχιούχοι μπορεί να είναι αδικημένοι που δεν βρίσκουν δουλειά στο αντικείμενό τους αλλά έχουν την ελπίδα για εξωτερικό.Και ίσως την ελπίδα για δουλειά στην Ελλάδα με παραπάνω μισθό από τους ανιδίκευτους. Συμφωνώ στην 1η πρόταση. Ξεχνάς τη 2η όμως : πλέον οι ανειδίκευτοι είναι κάτι σαν ανάπηροι για Καιάδα.Εκεί που εργάζομαι απολύονται οι λίγο ακριβότεροι ανειδίκευτοι και προσλαμβάνονται τουλάχιστον απόφ. ΤΕΙ με μισθό 590. Ο εργοδότης έχει μία τεράστια δεξαμενή να διαλέξει, οπότε παίρνει ότι καλύτερο μπορεί.Για είδος δουλειάς; Άσε μη σου πω...Τους μιλάει για συνάφεια στο αντικείμενο και μετά τρώνε το χώσιμο.Ήδη μερικοί παραιτήθηκαν, αφού δεν έχουν να κερδίσουν κάτι από τέτοιες δουλειές (εμπειρία,προυπηρεσία κλπ) 2
Laurelien Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 μια χαρά μιλάνε όσοι έχουν μεγαλώσει εντι και έχουν μία εκπαίδευση ....δεν έχεις πάει προς Γλασκόβη μεριά κ λίγο βόρεια να καταλάβεις Ναι το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν είμαι στο Εδιμβούργο, είμαι πιο βόρεια Θεσσαλία δεν έχετε πάει, ε; (ή Αρχάγγελο στη Ρόδο) Σε όλες τις χώρες συμβαίνει. Εγώ από Θεσσαλία είμαι, δεν ήξερα ότι η προφορά μας είναι δύσκολη να την καταλάβουν οι άλλοι. Νόμιζα ακούγεται μόνο χωριάτικη.
Αλεξίκας_ο_άνεργος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 ε εντάξει 500 ευρά σταθερά, βρέξει-χιονίσει μου φαίνεται παραδεισένιο, εγώ από παραλλαγή πλασιέ σε παραλλαγή πλασιέ ,για συνέντευξη πέφτω (πληρώνεσαι με το κομματι και άμα), ασφαλώς δεν μπαίνω στον κόπο να το δοκιμάσω. Μόνο εξωτερικό, όμως και αυτό θέλει αρχικό κεφάλαιο.... πλέον οι ανειδίκευτοι είναι κάτι σαν ανάπηροι για Καιάδα. Μα ασφαλώς αμα δεν έχεις 3-5 έτη εμπειρίας (που κάτι μου λέει πως θα έχουν ξεχωριστό πλήκτρο στο πληκρολόγιο με στάμπα πάνω "3-5 έτη εμπερίας") πού πας;; Τόσο καταρτισμένη που χώρα έχουμε ... μα δεν τους βλέπεις τους πυραύλους και τα υπερτεχνολογικά θαύματα που εκτοξεύει και παράγει η πατριδάρα μας;; Πέρα απο την πλάκα το πράμα είναι πολύ θλιβερό..... 2
Joanna000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ναι σε λίγο θα μας βάλουν να στήσουμε και Τπτ άλλο και πάλι με κατώτερο μισθό 300εβρα το μήνα κάνα 20ωρο, θα μας χτυπήσουν εκεί που ποναμε δλδ και δεν θα πρπ να μιλάμε κ καθόλου. Αντε μωρέ με τα σκουπίδια εκμεταλευουν τη νέα γενιά. Δεν κατάλαβα?δεν πρέπει αυτά να ορθοποδισουν ? Να κάνουν οικογένεια, να σταθουν στα πόδια τους? Και πείτε μου τώρα ότι είμαι παραλογη. Όσοι μπορείτε φύγετε για έξω να δείτε την υγεία σας! 5
anwnymh29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ναι σε λίγο θα μας βάλουν να στήσουμε και Τπτ άλλο και πάλι με κατώτερο μισθό 300εβρα το μήνα κάνα 20ωρο, θα μας χτυπήσουν εκεί που ποναμε δλδ και δεν θα πρπ να μιλάμε κ καθόλου. Αντε μωρέ με τα σκουπίδια εκμεταλευουν τη νέα γενιά. Δεν κατάλαβα?δεν πρέπει αυτά να ορθοποδισουν ? Να κάνουν οικογένεια, να σταθουν στα πόδια τους? Και πείτε μου τώρα ότι είμαι παραλογη. Όσοι μπορείτε φύγετε για έξω να δείτε την υγεία σας! Εδω που φτασαμε λεμε και ευχαριστω.. Το 300 παντως παιζει σε 6ωρα 1
Joanna000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Συν ότι πρέπει να έχουμε όλοι προϋπηρεσία εκ γεννητου μας ΣΕ ΟΛΕΣ τις δουλειές. Για ασφάλιση δε το συζητώ καν. Κατά τ αλλά ο Ελληνας είναι τεμπέλης. Δεν υπολογίζουν αυτούς που διψανε να προσφέρουν κ να μάθουν τη δουλειά. Κοιτάνε να εκμεταλευονται και να βολευεται ο εργοδότης. Γελοιοτητες. Αντε συγχηστικα βραδιατικα. ( ζητώ συγνώμη αν ξεφυγα από το τοπικ) 1
dimitrisOP Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 μπα , παιζει να εισαι απο τους λιγους ον τοπικ 1
DDevil Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ναι σε λίγο θα μας βάλουν να στήσουμε και Τπτ άλλο και πάλι με κατώτερο μισθό 300εβρα το μήνα κάνα 20ωρο, θα μας χτυπήσουν εκεί που ποναμε δλδ και δεν θα πρπ να μιλάμε κ καθόλου. Αντε μωρέ με τα σκουπίδια εκμεταλευουν τη νέα γενιά. Δεν κατάλαβα?δεν πρέπει αυτά να ορθοποδισουν ? Να κάνουν οικογένεια, να σταθουν στα πόδια τους? Και πείτε μου τώρα ότι είμαι παραλογη. Όσοι μπορείτε φύγετε για έξω να δείτε την υγεία σας! 2
anwnymh29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Και εγω της αποψης "μεινετε Ελλαδα " ειμαι αλλα οποιος εχει την δυνατοτητα ας φυγει καλυτερα.. εδω κανεις πια χανει τα νιατα του , την πιο δημιουργικη του ηλικια,γινεται σκλαβος και μιζερος.. η Ελλαδα απεβιωσε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις