Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω της αποψης "μεινετε Ελλαδα " ειμαι αλλα οποιος εχει την δυνατοτητα ας φυγει καλυτερα.. εδω κανεις πια χανει τα νιατα του , την πιο δημιουργικη του ηλικια,γινεται σκλαβος και μιζερος.. η Ελλαδα απεβιωσε :(

Με τοσους καραγκιοζηδες που ειχαμε τοσα χρονια τι περιμενες να κανει??? μην σου πω οτι φαινοτανε κιολας αυτο απο το 2005 και πιο πριν βεβαια.

• Like 2
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και εγω της αποψης "μεινετε Ελλαδα " ειμαι αλλα οποιος εχει την δυνατοτητα ας φυγει καλυτερα.. εδω κανεις πια χανει τα νιατα του , την πιο δημιουργικη του ηλικια,γινεται σκλαβος και μιζερος.. η Ελλαδα απεβιωσε :(

Δούλεψες τελικά το διήμερο;

:-D

Εμένα με έπεισε αυτή τη διαφήμιση (όχι ότι ήθελα και πολύ), αφού σκέφτομαι μέχρι και να ξαναγυρίσω στο φραπέ! :D

Δημοσ.

Δούλεψες τελικά το διήμερο;

Εμένα με έπεισε αυτή τη διαφήμιση (όχι ότι ήθελα και πολύ), αφού σκέφτομαι μέχρι και να ξαναγυρίσω στο φραπέ! :D

Δυστυχως ειμαι Κερκυρα ακομα (εξου και το καψιμο εδω μεσα) αυτη την βδομαδα φευγω για Αθηνα..

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως ειμαι Κερκυρα ακομα (εξου και το καψιμο εδω μεσα) αυτη την βδομαδα φευγω για Αθηνα..

Και δεν παιρνεις καμια πτηση για βορεια...μια και καλη

Δημοσ.

Πως θα φύγεις τότε εξωτερικό? ;p

Δεν ανεφερα ποτε οτι θελω να φυγω... δεν θα σου πω βεβαια οτι δεν με στεναχωρει το γεγονος οτι δεν ανεβαινω στο σκατοαεροπλανο.

Δημοσ.

Δεν ανεφερα ποτε οτι θελω να φυγω... δεν θα σου πω βεβαια οτι δεν με στεναχωρει το γεγονος οτι δεν ανεβαινω στο σκατοαεροπλανο.

Ξέρω ότι δεν το είπες :D Που ξέρεις.. η ανάγκη στο μέλλον ίσως σε βάλει να διαλέξεις διάδρομο ή παράθυρο.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρω ότι δεν το είπες :D Που ξέρεις.. η ανάγκη στο μέλλον ίσως σε βάλει να διαλέξεις διάδρομο ή παράθυρο.

....ανατριχιασα.......!! Δεν ανεβαινω εκει πανω!!Που να φας την γλωσσα σου :P

(η εκπομπη mayday με εχει καταστρεψει)

• Like 1
Δημοσ.

Bεβαια να πω οτι καπου στην Πατρα στην διαδρομη για Αθηνα με ΚΤΕΛ με πιανει τετοια απελπισια που ανεβαινω και σε ζεπελιν!

Δημοσ.

....ανατριχιασα.......!! Δεν ανεβαινω εκει πανω!!Που να φας την γλωσσα σου :P

(η εκπομπη mayday με εχει καταστρεψει)

Btw ο δικός μου έχει κόλλημα με το mayday, μιλάμε να βλέπει επεισόδια κάθε μέρα για ώρες και μάλιστα έλεγε και αστεία με κάτι φράσεις που έλεγαν οι πιλότοι. Τη μέρα της πτήσης όταν θέλησα να κάνω παρόμοιο αστείο μόνο που δεν με έπνιξε χαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...