DDevil Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Και εγω της αποψης "μεινετε Ελλαδα " ειμαι αλλα οποιος εχει την δυνατοτητα ας φυγει καλυτερα.. εδω κανεις πια χανει τα νιατα του , την πιο δημιουργικη του ηλικια,γινεται σκλαβος και μιζερος.. η Ελλαδα απεβιωσε Με τοσους καραγκιοζηδες που ειχαμε τοσα χρονια τι περιμενες να κανει??? μην σου πω οτι φαινοτανε κιολας αυτο απο το 2005 και πιο πριν βεβαια. 2
dimitrisOP Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει τι απεγινε?
anwnymh29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει τι απεγινε? Πεθαναν οι Ελληνες τωρα.. εχει διαφορα.
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Και εγω της αποψης "μεινετε Ελλαδα " ειμαι αλλα οποιος εχει την δυνατοτητα ας φυγει καλυτερα.. εδω κανεις πια χανει τα νιατα του , την πιο δημιουργικη του ηλικια,γινεται σκλαβος και μιζερος.. η Ελλαδα απεβιωσε Δούλεψες τελικά το διήμερο; Εμένα με έπεισε αυτή τη διαφήμιση (όχι ότι ήθελα και πολύ), αφού σκέφτομαι μέχρι και να ξαναγυρίσω στο φραπέ!
anwnymh29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δούλεψες τελικά το διήμερο; Εμένα με έπεισε αυτή τη διαφήμιση (όχι ότι ήθελα και πολύ), αφού σκέφτομαι μέχρι και να ξαναγυρίσω στο φραπέ! Δυστυχως ειμαι Κερκυρα ακομα (εξου και το καψιμο εδω μεσα) αυτη την βδομαδα φευγω για Αθηνα.. 1
dimitrisOP Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχως ειμαι Κερκυρα ακομα (εξου και το καψιμο εδω μεσα) αυτη την βδομαδα φευγω για Αθηνα.. Και δεν παιρνεις καμια πτηση για βορεια...μια και καλη
anwnymh29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Και δεν παιρνεις καμια πτηση για βορεια...μια και καλη Πτηση κιολας... Δεν ανεβαινω σε αεροπλανο ουτε νεκρη .
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Και δεν παιρνεις καμια πτηση για βορεια...μια και καλη Βόρεια μέχρι Θεσσαλονίκη, αφού δεν φεύγει είπαμε!
Iris_89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Πτηση κιολας... Δεν ανεβαινω σε αεροπλανο ουτε νεκρη . Πως θα φύγεις τότε εξωτερικό? ;p 1
anwnymh29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Πως θα φύγεις τότε εξωτερικό? ;p Δεν ανεφερα ποτε οτι θελω να φυγω... δεν θα σου πω βεβαια οτι δεν με στεναχωρει το γεγονος οτι δεν ανεβαινω στο σκατοαεροπλανο.
Iris_89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν ανεφερα ποτε οτι θελω να φυγω... δεν θα σου πω βεβαια οτι δεν με στεναχωρει το γεγονος οτι δεν ανεβαινω στο σκατοαεροπλανο. Ξέρω ότι δεν το είπες Που ξέρεις.. η ανάγκη στο μέλλον ίσως σε βάλει να διαλέξεις διάδρομο ή παράθυρο. 1
anwnymh29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ξέρω ότι δεν το είπες Που ξέρεις.. η ανάγκη στο μέλλον ίσως σε βάλει να διαλέξεις διάδρομο ή παράθυρο. ....ανατριχιασα.......!! Δεν ανεβαινω εκει πανω!!Που να φας την γλωσσα σου (η εκπομπη mayday με εχει καταστρεψει) 1
dimitrisOP Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 νταξει κλαιν , υπαρχουν και αλλα μεσα 1
anwnymh29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Bεβαια να πω οτι καπου στην Πατρα στην διαδρομη για Αθηνα με ΚΤΕΛ με πιανει τετοια απελπισια που ανεβαινω και σε ζεπελιν!
Iris_89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ....ανατριχιασα.......!! Δεν ανεβαινω εκει πανω!!Που να φας την γλωσσα σου (η εκπομπη mayday με εχει καταστρεψει) Btw ο δικός μου έχει κόλλημα με το mayday, μιλάμε να βλέπει επεισόδια κάθε μέρα για ώρες και μάλιστα έλεγε και αστεία με κάτι φράσεις που έλεγαν οι πιλότοι. Τη μέρα της πτήσης όταν θέλησα να κάνω παρόμοιο αστείο μόνο που δεν με έπνιξε χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις