Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Btw ο δικός μου έχει κόλλημα με το mayday, μιλάμε να βλέπει επεισόδια κάθε μέρα για ώρες και μάλιστα έλεγε και αστεία με κάτι φράσεις που έλεγαν οι πιλότοι. Τη μέρα της πτήσης όταν θέλησα να κάνω παρόμοιο αστείο μόνο που δεν με έπνιξε χαχα

Ξεκινα του στην επομενη πτηση να του κανεις ιου ιου pull up ιου ιου pull up!

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ξεκινα του στην επομενη πτηση να του κανεις ιου ιου pull up ιου ιου pull up!

Νομίζω πως θα βγω κύκλωπας από το αεροπλάνο, δε λέει.. Του κόπηκαν τα αστεία ευτυχώς..

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω πως θα βγω κύκλωπας από το αεροπλάνο, δε λέει.. Του κόπηκαν τα αστεία ευτυχώς..

Πρεπει να ανοιχτει θεμα για τα σκατο αεροπλανα.. 

Δημοσ.

Με τοσους καραγκιοζηδες που ειχαμε τοσα χρονια τι περιμενες να κανει??? μην σου πω οτι φαινοτανε κιολας αυτο απο το 2005 και πιο πριν βεβαια.

Τότε όσοι μιλούσαν ήταν γραφικοί όμως...

Είναι σαν αυτό που είχε πει κάποιος για την Ισλανδία: όταν όλοι διασκεδάζουν σε ένα πάρτυ χορεύοντας και πίνοντας, δεν μπορείς να πας να τους πεις να σταματήσουν. Θα θεωρηθείς γραφικός/party pooper.

Ή αυτό που είχε κάποιος άλλος για την Αργεντινή και το peg με το δολάριο: όταν ένα «ζευγάρι» περνάει καλά, δεν μπορείς να τους πεις να χωρίσουν, ακόμα κι αν είναι η πιο σωστή/λογική επιλογή.

Γενικά όταν οι άνθρωποι περνάνε καλά, δεν τους νοιάζει το αύριο...

Πρεπει να ανοιχτει θεμα για τα σκατο αεροπλανα.. 

Στατιστικά μιλώντας πάντως, είναι το πιο ασφαλές μέσο μεταφοράς. :)

Δημοσ.

στον μεγαλυτερο ομιλο των ταχυφαγειων εμαθα εχουν ηδη υπογραψει μεχρι και σιωπηλη μειωση στην νεα ατομικη/επιχειρησιακη συμβαση(η συλλογικη τελος. οποιου δεν του αρεσε επαιρνε την αποζημιωση  και εφευγε).

πρωην προεδρος βουλης και υπουργος 2 φορες (ενταξει οι γιοι του)  εχει εισπρακτικη..

πρωην συνεταιρος τους που τυχαινει να ειναι και παντρεμενος με κορη πρωην πρασινου βουλευτη ανοιγει εισπρακτικη με επιχορηγηση σχεδον 100%(επιχορηγηση για αποκατασταση ζημιων στον ν.ηλειας απο φωτιες) σε κτηρια που μοιαζουν με μεζονετες(να χει ενα backup αν δεν παει καλα) σε ενα χωριο 150κατοικων..

οι 2 παραπανω ειναι σχεδον μονοπωλια για εισπρακτικες..και τυχαινει να αφηνουν φεσι μεχρι και στους υπαλληλους τους

• Like 2
Δημοσ.

Είναι αστείο και τραγελαφικό ταυτόχρονα, πόσο έχει ποινικοποιηθεί μια ολόκληρη θρησκεία αλλά τέλος πάντων

Εχεις δίκιο εν μέρει μόνο.Στο ισλάμ συμβαίνει ότι είχε συμβεί και στις σταυροφορίες.Τότε που οι φανατικοί μοναχοί έλεγαν στους αγράμματους(αρκετοί απο αυτούς) σταυροφόρους, ότι είναι θεμιτό να σφάζουν μουσουλμάνους γιατί είναι άπιστοι.Το ισλάμ ζει τον δικό του μεσαίωνα.Οι μετριοπαθείς χάνουν και οι φανατικοί κερδίζουν έδαφος.Τώρα βέβαια να μην πούμε πως έγιναν φανατικοί(αραβική άνοιξη κτλ).Το ισλάμ πλέον δεν είναι θρησκεία, αλλά φονταμενταλιστικό σύστημα διακυβέρνησης.Το να καταδικάζεις μία θρησκεία δισ. ανθρώπων φυσικά και είναι λάθος,αλλά όταν βλέπεις ότι πολλές απο τις βασικές ιδέες της είναι αντίθετες προς τον ευρωπαικό τρόπο σκέψης,αμέσως παίρνεις αμυντική θέση.Ειδικά όταν προσπαθούν κάποιοι να σου επιβάλλουν δια της βίας ενα ξένο τρόπο ζωής

Δημοσ.

DDevil:

Μακάρι να μην αναγκαζοταν κανένας Ελληνας να φύγει έξω. Μακάρι οι συνθήκες να ήταν αν όχι πριν δέκα χρόνια τουλάχιστον πέντε, ώστε να μπορούμε να επιβιωσουμε. Και δυστυχώς δεν μπορούμε. Εδώ είχα πάει για δοκιμαστικο για δουλειά 4ωρο, με ασφαλισαν, για να μην φάνε το προστιμακι διαλυοντας έτσι την χρόνια κάρτα ανεργίας μου και ότι θα με ξανακαλουσαν κ δε φτάνει αυτό ούτε μου πλήρωσαν το 4ώρο μου έστω, αλλά ούτε κ το ενσημο μου! Και αυτό το σύστημα το κάνανε σε άλλους 100 σαν εμένα το χρόνο. Δυστυχώς όμως λίγο πολύ, πάνω κάτω όλοι κ όλα ίδια είναι.

Λοιπόν ας προσγειωθουμε στην πραγματικότητα και τα αυτονόητα.

Τονίζω ότι δεν θέλω να θίξω κανέναν.

Έχω να πω και άλλα, αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω και χαλάσω το τοπικ η παρεξηγηθώ, γίνω κακία η οτιδήποτε

Δημοσ.

Στατιστικά μιλώντας πάντως, είναι το πιο ασφαλές μέσο μεταφοράς. :)

Πως ειναι το πιο ασφαλες απ τη στιγμη που αν παθει βλαβη και εισαι στον αερα δεν υπαρχει περιπτωση να γλυτωσεις, παρα μονο αν εισαι εκπαιδευμενος λοκατζης που φοραει το αλεξιπτωτο του.

• Moderators
Δημοσ.

Πως ειναι το πιο ασφαλες απ τη στιγμη που αν παθει βλαβη και εισαι στον αερα δεν υπαρχει περιπτωση να γλυτωσεις, παρα μονο αν εισαι εκπειδευμενος λοκατζης που φοραει το αλερξιπτωτο του.

δεν εχει να κανει με το πως θα τη γλυτωσεις σε περιπτωση  που γινει κατι αλλα με την συχνοτητα που κατι παει στραβα και υπαρχουν ατυχηματα 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...