Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αρα μου λες οτι προτιμας το αμαξι επειδη εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να ζησεις αν γινει ατυχημα συγκριτικα με ενα ατυχημα αεροπλανου ενω ταυτοχρονο εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να σκοτωθεις με αμαξι διοτι γινονται πιο συχνα ατυχηματα

κοιτας λαθος νουμερα. Το θεμα δεν ειναι ποσο συχνα επιβιωνεις με αμαξι αλλα ποσο συχνα σκοτωνεται καποιος

Καλυτερα να πεσεις σε συχνοτητα που ειχες ελπιδες παρα σε συχνοτητα που δεν εχεις καμμια.

Σημειωσε οτι η συγκριση που κανεις δεν ειναι σωστη, διοτι το αμαξι το χρησιμοποιουμε καθε μερα, το αεροπλανο μια στο τοσο.

Δημοσ.

Καλυτερα να πεσεις σε συχνοτητα που ειχες ελπιδες παρα σε συχνοτητα που δεν εχεις καμμια.

Σημειωσε οτι η συγκριση που κανεις δεν ειναι σωστη, διοτι το αμαξι το χρησιμοποιουμε καθε μερα, το αεροπλανο μια στο τοσο.

Το σωστότερο είναι να βρεις πόσα εκατομμύρια χιλιόμετρα κάνουν οι

-επιβάτες αυτοκινήτων

-επιβάτες αεροπλάνων

και πόσοι από αυτούς σκοτώνονται, για να βρεις την αναλογία.Αλλά και πάλι το αεροπλάνο υπερτερεί.

Όλοι (σχεδόν) φοβούνται περισσότερο το αεροπλάνο, καθώς θεωρούν τρομακτικές τις στιγμές πριν το ατύχημα και όχι το ίδιο το ατύχημα.

Δημοσ.

Το σωστότερο είναι να βρεις πόσα εκατομμύρια χιλιόμετρα κάνουν οι

-επιβάτες αυτοκινήτων

-επιβάτες αεροπλάνων

Χα χα, ωραιο σοφισμα.

Όλοι (σχεδόν) φοβούνται περισσότερο το αεροπλάνο, καθώς θεωρούν τρομακτικές τις στιγμές πριν το ατύχημα και όχι το ίδιο το ατύχημα.

Τωρα εχει προστεθει και ο παραγων τρομοκρατια.

Δημοσ.

Χα χα, ωραιο σοφισμα.

Ιορδάνη δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος στον πλανήτη σε θέση ευθύνης που να συμφωνεί μαζί σου (google it). Αυτό που λες σόφισμα είναι η ουσία με την οποία βγαίνει το σωστό συμπέρασμα. Εσύ έχεις διαφορετική άποψη η οποία βασίζεται καθαρά στις προσωπικές σου πεποιθήσεις -- από επιστημονικής άποψης έχεις απλά λάθος.

Το λάθος που κάνεις είναι ότι εξετάζεις μόνο την περίπτωση να επιβιώσεις παίρνοντας δεδομένο ότι έχεις βρεθεί σε δυστύχημα, χωρίς να εξετάζεις ποιά είναι η πιθανότητα να βρεθείς όντως σε δυστύχημα. Είναι άπειρα μεγαλύτερη όταν είσαι με αυτοκίνητο, με πατίνι, με ποδήλατο, με πλοίο, με οτιδήποτε βασικά εκτός από αεροπλάνο.

Με την ίδια λογική που παρουσιάζεις οι μετεωρίτες είναι πιο επικίνδυνοι για μένα από τα κλαδιά δέντρων επειδή αν πέσει πάνω μου μετεωρίτης πάπαλα ενώ αν πέσει κλαδί ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να τη γλυτώσω πολύ πολύ φτηνά. Αλλά αυτό είναι προφανώς (θέλω να πιστεύω προφανώς) λάθος γιατί δες πόσοι πεθαίνουν τελικά από μετεωρίτη και πόσοι από κλαδί στο κεφάλι.

• Like 1
Δημοσ.

Εχουμε κανεναν Μαρουσιωτη εδω? Η Σαλαμινομαχων στο Μαρουσι ειναι κοντα σε μετρο ή ηλεκτρικο? Οχι οτι δεν θα το βρω αλλα αν ξερει και κανεις απο εδω να με καθοδηγησει :D

Εχω ενα ραντεβου για εργασια την Παρασκευη :)

Δημοσ.

Ιορδάνη δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος στον πλανήτη σε θέση ευθύνης που να συμφωνεί μαζί σου (google it).

Σε τι ακριβως, δεν υπαρχει ουτε ενας ανθρωπος στο πλανητη?...

Με την ίδια λογική που παρουσιάζεις.................

Πρωτου κριτικαρεις τη 'λογικη μου' πρεπει πρωτα να τη καταλαβεις.

Σε ξαναρωταω λοιπον, σε ποιο σημειο διαφωνεις μαζι μου?

Δημοσ.

Πρωτου κριτικαρεις τη λογικη μου πρεπει πρωτα να τη καταλαβεις.

Σε ξαναρωταω λοιπον, σε ποιο σημειο διαφωνεις μαζι μου?

Στο εξήγησα λεπτομερώς. Anyway, δε μ' ενδιαφέρει να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση. Μπορεί ο καθένας μας να πιστεύει αυτό που πιστεύει και να παίρνει το ανάλογο μεταφορικό μέσο, θα ζήσω και χωρίς να συμφωνήσουμε.

Δημοσ.

Anwnymh29: μπορείς να το γκοογκλαρεις και θα σου βγάλει αναλυτική διαδρομή με όλα τα μέσα και πόση ώρα. XD

Δεν ξερω και καλα απο εκει..ο χαρτης δεν μου δειχνει κοντα ηλεκτρικο ή μετρο , ενταξει θα το βρω , αν ομως εχουμε και κανενα Μαρουσιωτη εδω στο φορουμ να μας πει καλο θα ηταν :)

• Like 1
Δημοσ.

Στο εξήγησα λεπτομερώς. Anyway, δε μ' ενδιαφέρει να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση. Μπορεί ο καθένας μας να πιστεύει αυτό που πιστεύει και να παίρνει το ανάλογο μεταφορικό μέσο, θα ζήσω και χωρίς να συμφωνήσουμε.

Aπο τη στιγμη που δε μου δειχνεις σε ποιο ακριβως σημειο διαφωνεις, θεωρω οτι τελικα συμφωνουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...