groot Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Kαι που ακριβως διαφωνουμε? Μηπως λεμε το ιδιο αλλα με αλλα λογια? Αδερφέ... το ερώτημα είναι: "πόσο πιθανό είναι να πεθαίνεις όταν καβαλάς ένα μεταφορικό μέσο". Για να πεθάνεις, πρέπει να γίνει δυστύχημα. Εάν γίνει δυστύχημα, τότε κοιτάμε πόσο πιθανό είναι να επιβιώσεις από το δυστύχημα. Με τυχαία νούμερα (αλλά προσπαθώντας να κρατήσω τις αναλογίες), η πιθανότητα να γίνει δυστύχημα με αυτοκίνητο είναι 20% ή 0.2. Με αεροπλάνο, 1% ή 0.01. Εάν γίνει δυστύχημα, με αυτοκίνητο η πιθανότητα να πεθάνεις είναι 40%. Με αεροπλάνο, 80%. Και εδώ πάει η ερώτηση: Ποιο είναι πιο μεγάλο; Το 80% στο 0.01 ή το 40% στο 0.2;
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αδερφέ... το ερώτημα είναι: "πόσο πιθανό είναι να πεθαίνεις όταν καβαλάς ένα μεταφορικό μέσο". Αδελφε, το ερωτημα ειχε να κανει με την ασφαλεια του μεταφορικου μεσου. Οποτε σε ρωτω: Εστω οτι ταξιδευεις μια ωρα με το αεροπλανο της γραμμης και μια ωρα με το τραινο της γραμμης. Σε ποια απο τις δυο περιπτωσεις θα αισθανεσαι πιο ανετος και πιο ασφαλης κατα τη διαρκεια του ταξιδιου? Με το τραινο πανω στις ραγες του ή με το αεροπλανο στον αερα? Με τυχαία νούμερα (αλλά προσπαθώντας να κρατήσω τις αναλογίες), η πιθανότητα να γίνει δυστύχημα με αυτοκίνητο είναι 20% ή 0.2. Με αεροπλάνο, 1% ή 0.01. Η αναλογια χρησης αυτοκινητου/αεροπλανου δεν ειναι 1 προς 1.
Lanike71 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Η αναλογια χρησης αυτοκινητου/αεροπλανου δεν ειναι 1 προς 1. Έχεις 2 εργαζομένους. Ο Α δουλεύει 8ωρο και εξυπηρετεί 5 πελάτες την ώρα με ημερομίσθιο 30 ευρώ. Ο Β δουλεύει 7ωρο και εξυπηρετεί 6 πελάτες την ώρα με ημερομίσθιο 35 ευρώ. Αν σου πω να διώξεις κάποιον, ποιόν θα διάλεγες; (Μη μου πεις ότι για να συγκρίνεις θα πρέπει να δουλεύουν και οι δύο 8ωρο.Αυτό λες με το αεροπλάνο...)
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αδελφε, το ερωτημα ειχε να κανει με την ασφαλεια του μεταφορικου μεσου. Οποτε σε ρωτω: Εστω οτι ταξιδευεις μια ωρα με το αεροπλανο της γραμμης και μια ωρα με το τραινο της γραμμης. Σε ποια απο τις δυο περιπτωσεις θα αισθανεσαι πιο ανετος και πιο ασφαλης κατα τη διαρκεια του ταξιδιου? Με το τραινο πανω στις ραγες του ή με το αεροπλανο στον αερα? Η αναλογια χρησης αυτοκινητου/αεροπλανου δεν ειναι 1 προς 1. Το αεροπλάνο Γιατί οι πιθανότητες να γίνει άτυχμα στο αεροπλάνο είναι λιγότερες από το να γίνει ατύχημα με το τρένο τι δεν καταλαβαίνεις;
defacer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Σε ποια απο τις δυο περιπτωσεις θα αισθανεσαι πιο ανετος και πιο ασφαλης κατα τη διαρκεια του ταξιδιου? Με το τραινο πανω στις ραγες του ή με το αεροπλανο στον αερα? Το πώς αισθάνεσαι και το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό. Αν όχι, μπορείς να ρωτήσεις κάποιον κερατά πώς αισθανόταν πριν μάθει ότι είναι κερατάς.
groot Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αδελφε, το ερωτημα ειχε να κανει με την ασφαλεια του μεταφορικου μεσου. Οποτε σε ρωτω: Εστω οτι ταξιδευεις μια ωρα με το αεροπλανο της γραμμης και μια ωρα με το τραινο της γραμμης. Σε ποια απο τις δυο περιπτωσεις θα αισθανεσαι πιο ανετος και πιο ασφαλης κατα τη διαρκεια του ταξιδιου? Με το τραινο πανω στις ραγες του ή με το αεροπλανο στον αερα? Η αναλογια χρησης αυτοκινητου/αεροπλανου δεν ειναι 1 προς 1. Η ασφάλεια του μεταφορικού μέσου ορίζεται ως "σε ποιο μεταφορικό μέσο έχεις λιγότερες πιθανότητες να πάθεις ατύχημα", όχι ως "με ποιο μεταφορικό μέσο έχεις πιο θανατηφόρα ατυχήματα". Δηλαδή, άλλο ΠΟΣΑ ατυχήματα γίνονται με ένα μέσο και άλλο ΠΟΣΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ είναι. Εάν είχες ένα χαρτί σε αυτό που λες, το έκαψες μόνος σου με την εστίαση στην ασφάλεια και όχι στην θνησιμότητα. Αλλά παρόλα αυτά... 1) Πού είδες το 1 προς 1 2) δεν σε είδα να απαντάς στην ερώτηση: Ποιο είναι πιο μεγάλο; Το 80% στο 0.01 ή το 40% στο 0.2; Υ.Γ. Αυτό με το "τι αισθάνεσαι" ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι είναι εκτός αντικειμενικής συζήτησης. Εάν το point σου είναι "παίδες, εγώ με το αμάξι ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ πιο ασφαλής" τότε πάσο. Εάν όμως το point σου είναι "το αμάξι ΕΙΝΑΙ πιο ασφαλές από το αεροπλάνο επειδή ΕΓΩ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ έτσι" τότε ελπίζω ότι καταλαβαίνεις πόσο λάθος είσαι.
merkon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εχουμε κανεναν Μαρουσιωτη εδω? Η Σαλαμινομαχων στο Μαρουσι ειναι κοντα σε μετρο ή ηλεκτρικο? Οχι οτι δεν θα το βρω αλλα αν ξερει και κανεις απο εδω να με καθοδηγησει Εχω ενα ραντεβου για εργασια την Παρασκευη Ειναι κοντά στον προαστιακό Πεντέλης 1
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δίλλημα. Βρηκα δυο δουλειες. Η μια ασχετη με αυτο που σπουδασα δευτερα με σαββατο διαρκεια σε μερες, αρχιζει απο τον απριλιο και τελειωνει οκτωμβριος, συζητησα μααζι του, με πληρωνει τετραωρο, πηγαινω 8:00-14:00 δεν κανω κατι σε ενα γραφειο παιρνω παραγγελίες, οπου τος ετοιμαζω και αν προκυψει κατι παω εγω, μου τα πλυρωνει εξτρα αυτα. Περιπου 500€ βγαινει. Δευτερη δουλεια, εργοστασιο, στο αντικειμενο μου, τρεις βαρδιες, 7-15 15-23 23-7, ολα σαν οχταωρα, χωρις βραδινα κλπ, χωρις υπερωριες, δουλευουν ολες τις αργιες. Μισθος 600€/μηνα χωρις να δεχετε το πτυχιο μου, δηλαδη σαν απλος εργατης αλλα με χει υπευθυνο παραγωγης. Δυο ρεπο την εβδομαδα Στην πρωτη χαλαω 20€ βενζινα το μηνα, στην δευτερη 90€/μηνα βενζινα, οπου αργει να πληρωσει στην ωρα του δυο με τρεις εβδομαδες.
Pa0ki Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 H δεύτερη για πόσο καιρό είναι? Αν είναι πιο σίγουρη/"μόνιμη" θα πήγαινα εκεί
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δίλλημα. Βρηκα δυο δουλειες. Η μια ασχετη με αυτο που σπουδασα δευτερα με σαββατο διαρκεια σε μερες, αρχιζει απο τον απριλιο και τελειωνει οκτωμβριος, συζητησα μααζι του, με πληρωνει τετραωρο, πηγαινω 8:00-14:00 δεν κανω κατι σε ενα γραφειο παιρνω παραγγελίες, οπου τος ετοιμαζω και αν προκυψει κατι παω εγω, μου τα πλυρωνει εξτρα αυτα. Περιπου 500€ βγαινει. Δευτερη δουλεια, εργοστασιο, στο αντικειμενο μου, τρεις βαρδιες, 7-15 15-23 23-7, ολα σαν οχταωρα, χωρις βραδινα κλπ, χωρις υπερωριες, δουλευουν ολες τις αργιες. Μισθος 600€/μηνα χωρις να δεχετε το πτυχιο μου, δηλαδη σαν απλος εργατης αλλα με χει υπευθυνο παραγωγης. Δυο ρεπο την εβδομαδα Στην πρωτη χαλαω 20€ βενζινα το μηνα, στην δευτερη 90€/μηνα βενζινα, οπου αργει να πληρωσει στην ωρα του δυο με τρεις εβδομαδες. Αν η δεύτερη είναι σε αξιόπιστη εταιρεία και υπάρχει κάποια προοπτική μάλλον αυτή θα διάλεγα.
totem_lost Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Από περιέργεια ποιό είναι το αντικείμενο σου και το πτυχίο σου;
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μηχανολογος μηχανικος Τ.Ε Ειναι αξιοπιστη μεχρι να αποδειχτεί το αντιθετο. Η πληρωμη με φοβησε λιγο γιατι τα εξοδα τρεχουν
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μηχανολογος μηχανικος Τ.Ε Ειναι αξιοπιστη μεχρι να αποδειχτεί το αντιθετο. Η πληρωμη με φοβησε λιγο γιατι τα εξοδα τρεχουν Αφού τα λεφτά είναι παραπάνω από την άλλη δουλειά τι εννοείς σε φόβισε;
ask Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δούλευα σε μεγάλη βιομηχανία για την Ελλάδα για περίπου 9+ μήνες. Σα μηχανικό με προσλάβανε, βασει των σπουδών μου, αλλά το αντικείμενο σχεδόν καμία σχέση. Ωράριο 10+ ώρες Δευτέρα- Παρασκευή και Σάββατο 6ωρακι. Σα μπόνους, καλοκάιρι λόγω δουλειάς και Κυριακές ένα 3-4ωράκι. Λεφτά 1000 μικτά (μπλοκακι-ΤΣΜΕΔΕ), δλδ μένανε ~680.Να περιγράψω συνθήκες,συμπεριφορά,απαιτήσεις..; Πείτε μου τι θέλετε...Μόλις βγήκε το peak της σεζον, γιατί την είδα και υπεύθυνος να μην τους κρεμάσω, παραιτηθηκα εξηγωντας τους οτι το αντικειμενο/ωραριο/λεφτα/προοπτικη ειναι ανυπαρκτα.Με ειπαν ρομαντικο στην κοινωνια που ζουμε, οποτε ως Δν Κιχωτης εφυγα..Η επομενη κινηση μου ήταν εξωτερικό, γιατί δεν είχα κατι να με κρατα Ελλάδα(σημαντικος παραγοντας).Αν θέλετε σας λέω και ονομα εταιρίας κλπ, απλα δεν είναι σκοπος του τοπικ η στοχοποιηση απ'οτι βλεπω.Σα συμβουλη, κλειστε τα ματια και σκεφτειτε αν βλεπετε το εαυτο σας στο ποστο που ειστε τα επομενα 5 χρονια να κανετε αυτο που κανετε. Αναλογα το βαθμο αντιδρασης/αντοχης κλπ, πραξτε αυθορμητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις