zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δούλευα σε μεγάλη βιομηχανία για την Ελλάδα για περίπου 9+ μήνες. Σα μηχανικό με προσλάβανε, βασει των σπουδών μου, αλλά το αντικείμενο σχεδόν καμία σχέση. Ωράριο 10+ ώρες Δευτέρα- Παρασκευή και Σάββατο 6ωρακι. Σα μπόνους, καλοκάιρι λόγω δουλειάς και Κυριακές ένα 3-4ωράκι. Λεφτά 1000 μικτά (μπλοκακι-ΤΣΜΕΔΕ), δλδ μένανε ~680. Να περιγράψω συνθήκες,συμπεριφορά,απαιτήσεις..; Πείτε μου τι θέλετε... Μόλις βγήκε το peak της σεζον, γιατί την είδα και υπεύθυνος να μην τους κρεμάσω, παραιτηθηκα εξηγωντας τους οτι το αντικειμενο/ωραριο/λεφτα/προοπτικη ειναι ανυπαρκτα.Με ειπαν ρομαντικο στην κοινωνια που ζουμε, οποτε ως Δν Κιχωτης εφυγα.. Η επομενη κινηση μου ήταν εξωτερικό, γιατί δεν είχα κατι να με κρατα Ελλάδα(σημαντικος παραγοντας). Αν θέλετε σας λέω και ονομα εταιρίας κλπ, απλα δεν είναι σκοπος του τοπικ η στοχοποιηση απ'οτι βλεπω. Σα συμβουλη, κλειστε τα ματια και σκεφτειτε αν βλεπετε το εαυτο σας στο ποστο που ειστε τα επομενα 5 χρονια να κανετε αυτο που κανετε. Αναλογα το βαθμο αντιδρασης/αντοχης κλπ, πραξτε αυθορμητα. Μετράει πολύ κατά πόσο μπορεί να ρισκάρει κάποιος. Τι υποχρεώσεις έχει, τι λεφτά έχει στην άκρη και τι βοήθεια μπορεί να έχει αν τη χρειαστεί. 1
ask Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μετράει πολύ κατά πόσο μπορεί να ρισκάρει κάποιος. Τι υποχρεώσεις έχει, τι λεφτά έχει στην άκρη και τι βοήθεια μπορεί να έχει αν τη χρειαστεί. Συμφώνω απόλυτα! 1
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Συμφώνω απόλυτα! Τώρα το ψάχνεις για εξωτερικό ή έχεις ήδη βρει κάτι εκεί;
anwnymh29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ειναι κοντά στον προαστιακό Πεντέλης Το μετρο παει μεχρι τα mall σωστα?? Απο εκει και περα πως παω ειναι το θεμα.. Για αρχη θα παρω ενα ταξακι απο τα mall και αν μου κατσει η δουλεια τοτε ρωταω.
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αφού τα λεφτά είναι παραπάνω από την άλλη δουλειά τι εννοείς σε φόβισε; Οτι με ειπε ο ενας μηχανικος οτι αργει στις πληρωμες του
merkon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Το μετρο παει μεχρι τα mall σωστα?? Απο εκει και περα πως παω ειναι το θεμα.. Για αρχη θα παρω ενα ταξακι απο τα mall και αν μου κατσει η δουλεια τοτε ρωταω. Ο ηλεκτρικός πηγαίνει μέχρι το mall! Το μετρο φτάνει μέχρι Δουκίσσης Πλακεντίας, απο όπου μπορείς να πάρεις τον προαστιακό προς Ανω Λιοσια και να κατέβεις σε μια στάση, δηλαδή την στάση Πεντέλης! Μετα σε 5' με τα πόδια εισαι στη Σαλαμινομαχων 1
anwnymh29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ο ηλεκτρικός πηγαίνει μέχρι το mall! Το μετρο φτάνει μέχρι Δουκίσσης Πλακεντίας, απο όπου μπορείς να πάρεις τον προαστιακό προς Ανω Λιοσια και να κατέβεις σε μια στάση, δηλαδή την στάση Πεντέλης! Μετα σε 5' με τα πόδια εισαι στη Σαλαμινομαχων Χιλια ευχαριστω!!!
ask Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Τώρα το ψάχνεις για εξωτερικό ή έχεις ήδη βρει κάτι εκεί; εφυγα σε κτ φιλους, μετα απο 3μηνο βρηκα.τωρα δουλευω κανονικα. 2
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 εφυγα σε κτ φιλους, μετα απο 3μηνο βρηκα.τωρα δουλευω κανονικα. Ωραία! Εύχομαι να είναι καλύτερα από δω!
XronisR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 εφυγα σε κτ φιλους, μετα απο 3μηνο βρηκα.τωρα δουλευω κανονικα. Χωρα φιλος;
ask Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ωραία! Εύχομαι να είναι καλύτερα από δω! ευτυχως η δυστυχως, ψυχολογικα , οσον αφορα την αντιμετωπιση και το σεβασμο-εκτιμηση, εχω μεινει αφωνος (αλλα επεσα σε καλη περιπτωση εταιριας που ξεκινησε απο παν/μιο και τηρουν την ισοτητα σε μεγαλο βαθμο). οποιος ενδιαφερεται πμ να του πω τι θεσεις ζητανε! 1
groot Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δίλλημα. Βρηκα δυο δουλειες. Η μια ασχετη με αυτο που σπουδασα δευτερα με σαββατο διαρκεια σε μερες, αρχιζει απο τον απριλιο και τελειωνει οκτωμβριος, συζητησα μααζι του, με πληρωνει τετραωρο, πηγαινω 8:00-14:00 δεν κανω κατι σε ενα γραφειο παιρνω παραγγελίες, οπου τος ετοιμαζω και αν προκυψει κατι παω εγω, μου τα πλυρωνει εξτρα αυτα. Περιπου 500€ βγαινει. Δευτερη δουλεια, εργοστασιο, στο αντικειμενο μου, τρεις βαρδιες, 7-15 15-23 23-7, ολα σαν οχταωρα, χωρις βραδινα κλπ, χωρις υπερωριες, δουλευουν ολες τις αργιες. Μισθος 600€/μηνα χωρις να δεχετε το πτυχιο μου, δηλαδη σαν απλος εργατης αλλα με χει υπευθυνο παραγωγης. Δυο ρεπο την εβδομαδα Στην πρωτη χαλαω 20€ βενζινα το μηνα, στην δευτερη 90€/μηνα βενζινα, οπου αργει να πληρωσει στην ωρα του δυο με τρεις εβδομαδες. Δύσκολη η απόφαση. Προσωπικά θα επέλεγα το αντικείμενο μου. Μπορεί να κουραστώ παραπάνω. Μπορεί να μου μείνουν λιγότερα λεφτά. Αλλά θα κάνω κάτι που ξέρω. Θα αποκτήσω εμπειρίες πάνω σε αυτό που με ενδιαφέρει. Θα μάθω λίγο παραπάνω την αγορά και την πιάτσα σε αυτό που μου αρέσει. Θα έχω την άνεση να έχω δική μου γνώμη πάνω στη δουλειά επειδή ξέρω το αντικείμενό μου.
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ναι απο την μια αυτο σκεφτομαι και γω... Οτι θα ασχοληθω με κατι που θα μου δωσει εφοδια, ασχετα αν με παιρνει για τις γνωσεις που μπορει να χω, εχοντας ενα πτυχιο, χωρις στην ουσια να μου το αναγνωριζει
Lanike71 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δίλλημα.Βρηκα δυο δουλειες. Η μια ασχετη με αυτο που σπουδασα δευτερα με σαββατο διαρκεια σε μερες, αρχιζει απο τον απριλιο και τελειωνει οκτωμβριος, συζητησα μααζι του, με πληρωνει τετραωρο, πηγαινω 8:00-14:00 δεν κανω κατι σε ενα γραφειο παιρνω παραγγελίες, οπου τος ετοιμαζω και αν προκυψει κατι παω εγω, μου τα πλυρωνει εξτρα αυτα. Περιπου 500€ βγαινει.Δευτερη δουλεια, εργοστασιο, στο αντικειμενο μου, τρεις βαρδιες, 7-15 15-23 23-7, ολα σαν οχταωρα, χωρις βραδινα κλπ, χωρις υπερωριες, δουλευουν ολες τις αργιες.Μισθος 600€/μηνα χωρις να δεχετε το πτυχιο μου, δηλαδη σαν απλος εργατης αλλα με χει υπευθυνο παραγωγης. Δυο ρεπο την εβδομαδαΣτην πρωτη χαλαω 20€ βενζινα το μηνα, στην δευτερη 90€/μηνα βενζινα, οπου αργει να πληρωσει στην ωρα του δυο με τρεις εβδομαδες. Σιγουρέψου για τη 2η ότι θα τηρηθούν αυτά που λέει (υπεύθυνος παραγωγής, αν και δύσκολο για μένα.Υπεύθυνος βάρδιας ίσως, αλλά μετά από καιρό). Είσαι καρμπόν αυτό που γίνεται εκεί που δουλεύω εγώ : Προσλαμβάνουν σαν τρελλοί μηχανολόγους ΤΕ, τους πουλάνε το ίδιο παραμύθι περί συνάφειας αντικειμένου και μετά πέφτει το κλάμα.
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εκει ειναι που κολλαω... στο ενα θα χω μονο μια αποθηκη να κανονιζω τος παραγγελιες, τις ωρες που θελω εγω, στο αλλο η παραγωγη και η βαρδια ειναι στην πλατη μου. Ευθυνες πολλες, με μηδεν κινητρο. Εγω πχ εχω βενζίνη, οι γυναικες που δουλευουν εκει, παιρνουν 24€ κανουν ευκολη δουλειά και τους πηγαινοφερνει φορτηγακι της εταιριας
Προτεινόμενες αναρτήσεις