zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Σιγά να πούμε... 600 ευρώ σπίτι. Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι προκλητικό να το λες αυτό? Μπορεί να εννοεί 600 όλα μαζί με λογαριασμούς, κοινόχρηστα κλπ αλλά σε κάθε περίπτωση γιατί είναι προκλητικό;
Tmark Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Φαντάσου να πω εγώ πόσο δίνουμε για νοίκι Προκλητικό μόνο αυτό, δεν το λες.. Είπαμε.. Άστο μην τα πιάσουμε τα νοίκια στην Αγγλία. Συναδελφός μου δίνει 950 λίρες σε κωμόπολη έξω από το Λονδίνο για 65 τετραγωνικά μέτρα.
Unabomber Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Σιγά να πούμε... 600 ευρώ σπίτι. Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι προκλητικό να το λες αυτό? Προκλητικο ως προς τι ? Δεν ξερουμε ο καθενας τι financial backround εχει..... οποτε δεν μπορουμε να κρινουμε ετσι απλα. Ακομα και το δικο μου rent δεν το θεωρω προκλητικο, σε συγκριση με αλλα ατομα του κυκλου μου, αλλα σε αλλους φαινεται too much.
Iris_89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Άστο μην τα πιάσουμε τα νοίκια στην Αγγλία. Συναδελφός μου δίνει 950 λίρες σε κωμόπολη, έξω από το Λονδίνο για 65 τετραγωνικά μέτρα. Πόσο έξω από το Λονδίνο? Εμείς εδώ δίνουμε παραπάνω για λίγο λιγότερα τετραγωνικά :/
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Προκλητικο ως προς τι ? Δεν ξερουμε ο καθενας τι financial backround εχει..... οποτε δεν μπορουμε να κρινουμε ετσι απλα. Ακομα και το δικο μου rent δεν το θεωρω προκλητικο, σε συγκριση με αλλα ατομα του κυκλου μου, αλλα σε αλλους φαινεται too much. Το δικό σου μην το πεις, θα είναι προκλητικό σίγουρα!
Tmark Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Πόσο έξω από το Λονδίνο? Εμείς εδώ δίνουμε παραπάνω για λίγο λιγότερα τετραγωνικά :/ Welwyn Garden City 35km έξω από Λονδίνο.
Iris_89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Welwyn Garden City 35km έξω από Λονδίνο. Όσο πιο κοντά στο Λονδίνο, τόσο περισσότερο σε γδέρνουν.
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Όσο πιο κοντά στο Λονδίνο, τόσο περισσότερο σε γδέρνουν. 35 χμ κοντά το λες;
Tmark Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Όσο πιο κοντά στο Λονδίνο, τόσο περισσότερο σε γδέρνουν. I know, μου τα έλεγε. Επειδή κι αυτόν τον ενδιαφέρει να μείνει μακροπρόθεσμα στο UK, προσπάθησε αρχικά να αγοράσει σπίτι. Με το που είδε τις τιμές αγοράς, άλλαξε γνώμη.
Iris_89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 35 χμ κοντά το λες; Ω ναι! I know, μου τα έλεγε. Επειδή κι αυτόν τον ενδιαφέρει να μείνει μακροπρόθεσμα στο UK, προσπάθησε αρχικά να αγοράσει σπίτι. Με το που είδε τις τιμές αγοράς, άλλαξε γνώμη. Ελπίζω να παίρνει μέρος σε national lottery 2
Tmark Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ω ναι! Ελπίζω να παίρνει μέρος σε national lottery Κοίτα, χτυπάει 60ρι τον χρόνο με προοπτική να ανέβει κι άλλο. Με καλή αποταμίευση κάτι θα μπορεί να κάνει σε μερικά χρόνια. 1
Iris_89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Κοίτα, χτυπάει 60ρι τον χρόνο με προοπτική να ανέβει κι άλλο. Με καλή αποταμίευση κάτι θα μπορεί να κάνει σε μερικά χρόνια. Άρα θα έχει και πολύ καλό credit, μακάρι να του πάνε όλα καλά. 1
Unabomber Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Νταξ, δεν ειναι και τοσο ακριβα για να αγορασεις ενα flat.... Οταν με το καλο γυρισω Ldn, θα αφησω αυτο που νοικιαζω τωρα και το τρωνε οι αραχνες, και θα κινηθω για αγορα..... Ηδη εχω σταμπαρει 2-3 houses.... το κολπο ειναι να βρισκονται σε καλη κατασταση, και να μην χρειαστει η ανακαινιση να σου κοστισει οσο η τιμη της αγορας.
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Νταξ, δεν ειναι και τοσο ακριβα για να αγορασεις ενα flat.... Οταν με το καλο γυρισω Ldn, θα αφησω αυτο που νοικιαζω τωρα και το τρωνε οι αραχνες, και θα κινηθω για αγορα..... Ηδη εχω σταμπαρει 2-3 houses.... το κολπο ειναι να βρισκονται σε καλη κατασταση, και να μην χρειαστει η ανακαινιση να σου κοστισει οσο η τιμη της αγορας. Αφού το τρώνε οι αράχνες τι νόημα έχει να αγοράσεις; Ή εννοείς να γυρίσεις για μόνιμη εγκατάσταση; 1
Unabomber Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Αφού το τρώνε οι αράχνες τι νόημα έχει να αγοράσεις; Ή εννοείς να γυρίσεις για μόνιμη εγκατάσταση; Απο το να δινω το Χ ποσο μηνιαιως, (ασχετα αν ειμαι μεσα ή οχι) και στο τελος να μην μου μεινει τιποτα, καλυτερα να παρω ενα, και οταν θα λειπω απλα θα μπορω να το νοικιαζω και να παιρνω το rent..... so simple. Μονιμη εγκατασταση με τον ορο που προφανως εννοεις φιλτατε, δεν υπαρχει για μενα..... παντα θα ειμαι μεταξυ των 2 ηπειρων..... Οταν γερασουμε βλεπουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις