Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Καλα ναι. Θα το σκεφτω και σημερα, αυριο θα του πω την τελικη μου αποφαση, αν κι βλεπω να μην κοιμαμαι. Υ.Γ. η κοπελα μου δουλευει σε καφετερια, εβγαλε επαλ μονο, παιρνει 35€εραα συν δεκα ευρω μπουρμπουαρ κανει τρια με τεσσερα μεροκαμματα. Χωρις να χει τοσες ευθυνες 1
l337 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Liverpool89, από την στιγμή που η δεύτερη δουλειά είναι αορίστου χρόνου και η πρώτη ορισμένου χρόνου (εκτός αν δεν κατάλαβα καλά), θα επέλεγα την δεύτερη δουλειά χωρίς πολύ σκέψη.(παράλληλα ψάχνεις και για κάτι καλύτερο και όταν το βρείς και είναι σίγουρο, τότε τους ενημερώνεις εγκαίρως και τους κουνάς το μαντήλι)
Lanike71 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Σόρι ρε φίλε Liverpool, είδα το χαρτί με τις υποχρεώσεις...όλα αυτά θα τα κάνεις εσύ; Παραγωγής, βάρδιας,προσωπικού, τεχνικός βάρδιας...Πόσα άτομα είστε; Και όλα αυτά για 600 ευρώ;
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ναι ολα αυτα πρεπει να τα κανεις. Να βλλεπεις αν οι γυναικες ειναι καλα,κανουν σωστα την δουλεια τους, αν.σταματησει καποια μηχανη να την φτιαξεις,αν μπορεις, να ξεκινησεις καποια αλλη μηχανη,ή να αλλαξεις καλουπι για την επομενη βαρδια. Πολλα πρεπει να κάνεις, μου χουν πει, ορεξηνα υπαρχει.
Lanike71 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ναι ολα αυτα πρεπει να τα κανεις. Να βλλεπεις αν οι γυναικες ειναι καλα,κανουν σωστα την δουλεια τους, αν.σταματησει καποια μηχανη να την φτιαξεις,αν μπορεις, να ξεκινησεις καποια αλλη μηχανη,ή να αλλαξεις καλουπι για την επομενη βαρδια.Πολλα πρεπει να κάνεις, μου χουν πει, ορεξηνα υπαρχει. Έχε υπ' όψη ότι ο φόρτος είναι μεγάλος. Το καλό είναι ότι μπορείς μετά από λίγο καιρό και αφού μάθεις καλά τη δουλειά, να πεις στο αφεντικό "ρίξε κανένα κατοστάρι παραπάνω". Συνήθως δε λένε όχι, αν είσαι ΟΚ και συ. 1
rizla7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Τη δεύτερη... Βούτα στα "βαθιά" και κολύμπα... Εκει ειναι που κολλαω... στο ενα θα χω μονο μια αποθηκη να κανονιζω τος παραγγελιες, τις ωρες που θελω εγω, στο αλλο η παραγωγη και η βαρδια ειναι στην πλατη μου. Ευθυνες πολλες, με μηδεν κινητρο.Εγω πχ εχω βενζίνη, οι γυναικες που δουλευουν εκει, παιρνουν 24€ κανουν ευκολη δουλειά και τους πηγαινοφερνει φορτηγακι της εταιριας Τι εννοείς μηδέν κίνητρο;
defacer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εδώ υποτίθεται ότι μιλάμε για την αγορά εργασία και τους χαμηλούς μισθούς που δίνουν. Ε! ένας απλός εργάτης με 500-700 ευρώ δεν μπορεί να μένει σε σπίτι με 600ευρώ. Και ένα σπίτι 600 ευρώ δεν είναι ένα κανονικό σπίτι μιας μέσης οικογένειας. Είναι "βιλάρα". Οπότε κλαιγόμαστε για τους μισθούς των 500 ευρώ (άντε 700) και μένουμε σε σπίτι 600 ευρώ το μήνα? Wow! Δε σε πιάνω δικέ μου. Εγώ εδώ που είμαι (και πολλοί άλλοι εκεί που είναι) καθαρίζω νούμερα αστεία για τα ελληνικά δεδομένα. Παρόλα αυτά, αγοράζω τζινάκι με 40 και 50 ευρώ. 100 ευρώ για ένα καθημερινό ρούχο τα θεωρώ υπερβολικό νούμερο. Ο άλλος είναι Ελλάδα δεν έχει να φάει και θέλει dsquared. Το προκλητικό δεν είναι το ίδιο για τον καθένα. 3
anwnymh29 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Στην Ελλαδα του 2016 θα πεις "ρε αφεντικο δωσε κανενα κατοσταρι παραπανω" και θα σου πει ναι και οχι παρε τα @@ μου??χαχαχαχα...συγνωμη για το γελιο!συγνωμη!
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Στην Ελλαδα του 2016 θα πεις "ρε αφεντικο δωσε κανενα κατοσταρι παραπανω" και θα σου πει ναι και οχι παρε τα @@ μου??χαχαχαχα...συγνωμη για το γελιο!συγνωμη! Δεν είναι απίθανο σε αρκετές δουλειές!
Glikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Πολύ σπάνια. Συνήθως κοιτάνε πως να πληρώνουν όσο το δυνατόν λιγότερα
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Πολύ σπάνια. Συνήθως κοιτάνε πως να πληρώνουν όσο το δυνατόν λιγότερα Εντάξει δεν γίνεται και κάθε μέρα αλλά για την περίπτωση του Liverpool εγώ πιστεύω ότι έχει πιθανότητες.
anwnymh29 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Αν πεσεις σε ανθρωπο και κυριως σε μια υγιη επιχειρηση ναι οκ ισως να συμβει το θαυμα..Την δεδομενη στιγμη οι περισσοτεροι εργοδοτες κοιτανε να σου δωσουν το λιγοτερο..βασει νομου κιολας ετσι??Σου λενε τοσα ειναι ο βασικος! Απλα γελασα (οχι με την κακη εννοια) γιατι ο Lanike το εθεσε ως δεδομενο το να σου δωσει ενα 100σταρι κιολας παραπανω
bedazzled Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μόνο αν έχει "leverage" (δηλαδή αν του είναι άκρως απαραίτητος και αναντικατάστατος) θα το πετύχει αυτό. 1
Lanike71 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Στην Ελλαδα του 2016 θα πεις "ρε αφεντικο δωσε κανενα κατοσταρι παραπανω" και θα σου πει ναι και οχι παρε τα @@ μου??χαχαχαχα...συγνωμη για το γελιο!συγνωμη! Οι σοβαρές εταιρίες δίνουν πολλά περισσότερα, πίστεψέ με. 1
Glikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά ρεαλιστικά να το δούμε στην Ελλάδα τέτοια αύξηση βλέπουμε με κιάλια. Η συντριπτική πλειοψηφία τουλάχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις