livefreeordie Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 ποιο απο αυτο τα ταμπλετ μου προτεινετε? ειχα αποφασισει το lenovo αλλα στο site του γερμανου δεν εχει ιδιαιτερα καλες κριτικες κι εχω μπερδευτει. huawei δεν εχω χρησιμοποιησει γενικα ποτε σαν μαρκα , οπως και το bitmore. ειναι και τα 3 στην τιμη των 100 ευρω.
life is music Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αν θες γ μένα ή λενοβο θα επερνα ή τ galaxy tab 3 τ111 που είναι τετραπιρινο!!
livefreeordie Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 κι αυτα τετραπυρηνα ειναι ολα παντως..
mylo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 το huawei ειναι αρκετα καλό. στα μείον του η τραγικές κάμερες και το ότι δεν βλέπω να αναθμίζεται ποτέ σε κιτ κατ. για τα άλλα δεν ξέρω.
livefreeordie Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 οι καμερες δε με νοιαζουν καθολου. σαν λειτουργικο πως ειναι εχει κολληματα και τετοια?
mylo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Οχι δεν εχω παρατηρησει κολληματα. Κυριως βεβαια για σερφαρισμα φβ και viber το χρησιμοποιω. τωρα με ποιο βαριες εφαρμογες η παιχνιδια δε ξερω
livefreeordie Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 κι εγω για απλη χρηση το θελω. η μπαταρια πως ειναι?
mylo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 8 ωρες οθονη φθανει ανετα χωρις να εχω καρτα σιμ
giannispaok Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) 7 ωρες και 30λεπτα βγαζει περιπου.....καλο το huawei.δε κολλα σε απλη χρηση. καμερες ομως χαλια. στο συστηνω με κλειστα ματια. εχει ελαφρυ laucher του. και μια χαρα και ως τηλεφωνο.. ομορφο σχεδιαστικα,θα σου αρεσει πολυ. αν το βρεις διαθεσιμο παρτο. μοντελο του 2014 πρεπει ναναι. αν υπαρχει με τετοια τιμη μια χαρα! (απο cosmote.οτε κτλπ ειχε 200+ καινουργιο παλια) * δε ξερω για τα games Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2015 από giannispaok
livefreeordie Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Το βρήκα το huwai στα 99 ευρώ και το πήρα τελικά. Ποιο πρόγραμμα πρέπει να κατεβασω για PDF κείμενα; επίσης όταν το λειτουργώ σαν wifi μόνο εκπέμπει ακτινοβολία ; γιατί έχει μεγάλο σαρ απ ότι είδα.
georgepetrou1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα φίλε που το βρήκες σε τέτοια τιμή;;
mylo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το βρήκα το huwai στα 99 ευρώ και το πήρα τελικά. Ποιο πρόγραμμα πρέπει να κατεβασω για PDF κείμενα; επίσης όταν το λειτουργώ σαν wifi μόνο εκπέμπει ακτινοβολία ; γιατί έχει μεγάλο σαρ απ ότι είδα. έχει το kingsoft μέσα που ανοιγει Pdf και office. εμένα με βόλεψε
livefreeordie Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα φίλε που το βρήκες σε τέτοια τιμή;; στη vodafone. αλλα πηρα τηλεφωνο πρωτα να δω αν υπαρχει διαθεσιμο σε καποια καταστημα κι υπηρχε ευτυχως γιατι στο ιντερνετ λεει εχει εξαντληθει. έχει το kingsoft μέσα που ανοιγει Pdf και office. εμένα με βόλεψε το παρατηρησα αλλα δεν μου τα ανοιγε καλα. κατεβασα το adobe reader τελικα κι ειμαι κομπλε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα