Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ επειδή είμαι πολύ γαμαουα και βαρέθηκα να κάθομαι στην καρέκλα του ΙΚΑ να ακούω τα μπινελίκια των γέρων και να περιμένω στο τέλος του μήνα να μπεί το διχίλιαρο, λέω να παραιτηθώ και να ασχοληθώ με αυτά τα καινοτόμα sites, θα γλιτώσει και την χρεωκοπία το ελληνικό τραπεζικό σύστημα από την εισροή χρήματος με δουλειά απ' το σπίτι.

Ρε αφού εδώ οι ΔΥ παραιτούνται, δεν θα παραιτηθείς εσύ για να δοκιμάσεις την νέα μεγάλη ιντερνετική καινοτομία PTC?

κοιτα μη χαλαρωνεις πολυ εκει στο ΙΚΑ γιατι θα σου στειλω ενα AOK (army of kapi) να σε περιλαβει

• Like 1
Δημοσ.

ασχολουμε μια ωρα καθημερινα. το θεμα με αυτες τις σελιδες ειναι οτι οταν φτασεις στο σημειο

να νοικιαζεις ρεφεραλς( ειναι αυτοι απο τους οποιους αποκομιζεις κερδος αναλογα τα κλικαρισματα τους),

για να παιρνεις το κερδος απο τα κλικ τους, θα πρεπει να εχεις κλικαρει εως 4 διαφημισεις την 

προηγουμενη μερα. αρα αν μια μερα δεν μπορεσεις να κλικαρεις απλα την επομενη μερα

δεν θα πιστωθεις το κερδος απο τα κλικ τους. στην ουσια σε αναγκαζει να μπεις εστω για 1 λεπτο

στην σελιδα και να κλικαρεις τις απαραιτητες διαφημισεις.

Πυραμίδα και εδώ;

Δηλαδή έχεις άλλους από κάτω που κάνουν κλικ; Και συ κάνεις κλικ για άλλους;

Δημοσ.

ακομα ενα thread πριν το εξελιξουμε σε troll θεμα ,φιλε που το ανοιξες κανε ενα search τα ptc δεν ανακαλυφθηκαν χθες και κανενας δεν θα γραφτει κατω απο σενα...

Δημοσ.

Πυραμίδα και εδώ;

Δηλαδή έχεις άλλους από κάτω που κάνουν κλικ; Και συ κάνεις κλικ για άλλους;

ακριβως. με την μονη διαφορα οτι δεν χρειαζεται να ψαχνεις γνωστους και φιλους για να γραφτουν κατω απο σενα.

σου δινει η καθε σελιδα την δυνατοτητα να νοικιαζεις απο τα κερδη που ηδη εχεις βγαλει απο τα δικα σου κλικαρισματα.

Δημοσ.

1. Επιδομα για χρηση Η/Υ εχει ?

2. Επιδομα για αγορα καινουργιου ποντικιου και mousepad ανα τακτα χονικα διαστήματα λογω φθορας από το πολύ κλικαρισμα εχει ?

3. Μπορούμε να ενταχθούμε στο οικιακο τιμολογιο της ΔΕΗ επειδή θα δουλεύουμε από το σπιτι ?

4. Υπαρχει καποιο bonus παραγωγικότητας στο τελος του χρονου ?

5. Από που κλανει το μπαρμπουνι ?

Δημοσ.

ακομα ενα thread πριν το εξελιξουμε σε troll θεμα ,φιλε που το ανοιξες κανε ενα search τα ptc δεν ανακαλυφθηκαν χθες και κανενας δεν θα γραφτει κατω απο σενα...

μπορει να μην ανακαλυφτηκαν χθες αλλα ειναι πολυς ο κοσμος που δεν τα γνωριζει ακομη οποτε καλο θα ηταν 

να ενημερωθουν. 3 χρονια ασχολουμαι με αυτες τις σελιδες οποτε δεν ειναι αυτοσκοπος μου μεσα απο αυτο το φορουμ

να γραψω ατομα κατω απο μενα. δοξα τον θεο υπαρχουν αφθονα φορουμ με συζητησεις γυρω απο τα ptc ωπου μπορεις να

κανεις τα δικα σου deal.

1. Επιδομα για χρηση Η/Υ εχει ?

2. Επιδομα για αγορα καινουργιου ποντικιου και mousepad ανα τακτα χονικα διαστήματα λογω φθορας από το πολύ κλικαρισμα εχει ?

3. Μπορούμε να ενταχθούμε στο οικιακο τιμολογιο της ΔΕΗ επειδή θα δουλεύουμε από το σπιτι ?

4. Υπαρχει καποιο bonus παραγωγικότητας στο τελος του χρονου ?

5. Από που κλανει το μπαρμπουνι ?

κανενα σχολιο....

Δημοσ.
xxgravexx, on 24 Dec 2015 - 11:31 AM, said:

μπορει να μην ανακαλυφτηκαν χθες αλλα ειναι πολυς ο κοσμος που δεν τα γνωριζει ακομη οποτε καλο θα ηταν 

να ενημερωθουν. 3 χρονια ασχολουμαι με αυτες τις σελιδες οποτε δεν ειναι αυτοσκοπος μου μεσα απο αυτο το φορουμ

να γραψω ατομα κατω απο μενα. δοξα τον θεο υπαρχουν αφθονα φορουμ με συζητησεις γυρω απο τα ptc ωπου μπορεις να

κανεις τα δικα σου deal.

Τοσο αδιαφορο σου είναι που απαντας αμεσως στα posts κανενα σχολιο ......

Δημοσ.

Τοσο αδιαφορο σου είναι που απαντας αμεσως στα posts κανενα σχολιο ......

απανταω μονο σε σοβαρες ερωτησεις. καλο θα ηταν και εσυ πριν αρχισεις να τρολαρεις το οτιδηποτε

να σιγουρευεσαι πρωτα 100%. 

Δημοσ.

topicstarter εισαι κεφτες

οσοι γελατε με το οτι μπορειτε να βγαλετε λεφτα απτο internet

ειστε κεφτεδες x2

:-D  :-D  :-D  τοτε κατα την γνωμη σου υπαρχουν εκατομυρια κεφτεδες.

αλλα μην ξεχνας οτι υπαρχουν και λαχανα....

Δημοσ.

:-D  :-D  :-D  τοτε κατα την γνωμη σου υπαρχουν εκατομυρια κεφτεδες.

αλλα μην ξεχνας οτι υπαρχουν και λαχανα....

δοξα το θεο μπολικοι και μπολικα chill

Δημοσ.

δοξα το θεο μπολικοι και μπολικα chill

τι σε κανει να το πιστευεις αυτο? μαλλον τι σε κανει να πιστευεις οτι ολοι οσοι ασχολουνται με τα ptc ειναι κεφτεδες?

Δημοσ.

Βλέπω για ανθρώπους από κάτω. Άρα πυραμίδα. Όπως έλεγε και ο Μάκης Ψωμιάδης : "ντρέψου"....

οχι ακριβως πυραμιδα. μπορεις να κανεις μια ερευνα απο μονος σου και να εγγραφεις σε οποια σελιδα

θελεις. η εγγραφη ειναι δωρεαν και δεν εχεις τιποτα να χασεις. δοκιμαζοντας δεν εχασε κανεις.

πριν 3 χρονια δοκιμασα και εγω. δεν εχω πλουτισει αλλα ενα εχω βγαλει μερικα χρηματα ξοδευοντας λιγο ελευθερο χρονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...