zio10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Σε μια ώρα βγάζεις 15€ λες, δηλαδή αν δούλευες δύο ώρες θα έβγαζες 30€; Ή τα 15 είναι το μάξιμουμ που μπορείς να βγάλεις αυτή τη στιγμή;
xxgravexx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Σε μια ώρα βγάζεις 15€ λες, δηλαδή αν δούλευες δύο ώρες θα έβγαζες 30€; Ή τα 15 είναι το μάξιμουμ που μπορείς να βγάλεις αυτή τη στιγμή; χαχαχα οχι βρε σε μια ωρα. αν εβγαζα τοσα σε μια ωρα τωρα θα εκανα διακοπες σε εξωτικα νησια. 15 ευρω την ημερα βγαζω. ειναι βεβαια και μερες που θα αυξηθει η θα μειωθει λιγο το καθημερινο κερδος.
zio10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 χαχαχα οχι βρε σε μια ωρα. αν εβγαζα τοσα σε μια ωρα τωρα θα εκανα διακοπες σε εξωτικα νησια. 15 ευρω την ημερα βγαζω. ειναι βεβαια και μερες που θα αυξηθει η θα μειωθει λιγο το καθημερινο κερδος. Ναι αλλά αν κατάλαβα καλά είπες ότι ασχολείσαι μία ώρα τη μέρα συνολικά. Εκτός αν εννοούσες μία ώρα με το κάθε site
xxgravexx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ναι αλλά αν κατάλαβα καλά είπες ότι ασχολείσαι μία ώρα τη μέρα συνολικά. Εκτός αν εννοούσες μία ώρα με το κάθε site γυρω στα 10 λεπτα σε καθε σελιδα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Να ρωτησω κάτι xxgravexx?Στο περίπου ....στις σελιδες που είσαι γραμμενος...πόσες ώρες περίπου σου παίρνει για να βγάλεις 15 € την ημέρα?Και πόσα κλικ σε διαφημισεις πρέπει να κάνεις συνολικά για να βγάλεις 15€?
xxgravexx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Να ρωτησω κάτι xxgravexx?Στο περίπου ....στις σελιδες που είσαι γραμμενος...πόσες ώρες περίπου σου παίρνει για να βγάλεις 15 € την ημέρα?Και πόσα κλικ σε διαφημισεις πρέπει να κάνεις συνολικά για να βγάλεις 15€? εξαρταται απο σελιδα σε σελιδα. η lexiadz για παραδειγμα προυποθετει να κλικαρεις μονο μια διαφημιση για να μπορεσεις να παρεις το κερδος απο τους ρεφεραλς σου την επομενη μερα. ο χρονος για αυτη την διαφημιση ειναι 30 δευτερολεπτα αν δεν κανω λαθος. αλλες σελιδες σου ζητουν να κλικαρεις 4 διαφημισεις. οποτε γυρω στα 2-3 λεπτα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 ειχα γραφτεί πάντως απο τι θυμαμαι πριν 2 χρόνια σε 2 τετοια ptc sites και μου είχανε διαθέσιμες 5-6 διαφιμησεις να κλικάρω και μετά έπρεπε να περιμένω εως την επόμενη μέρα για να εμφανιστουν πάλι 5-6 διαφημισεις και εντωμεταξυ απο κάθε διφημιση που έκανα κλικ έπαιρνα ψίχουλα ,μόλις 0,005 cents.Και έτσι το παράτησαΤο ίδιο ισχύει και τώρα?
xxgravexx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 ειχα γραφτεί πάντως απο τι θυμαμαι πριν 2 χρόνια σε 2 τετοια ptc sites και μου είχανε διαθέσιμες 5-6 διαφιμησεις να κλικάρω και μετά έπρεπε να περιμένω εως την επόμενη μέρα για να εμφανιστουν πάλι 5-6 διαφημισεις και εντωμεταξυ απο κάθε διφημιση που έκανα κλικ έπαιρνα ψίχουλα ,μόλις 0,005 cents.Και έτσι το παράτησαΤο ίδιο ισχύει και τώρα? ετσι λειτουργουν και τωρα αλλα σκοπος δεν ειναι να βγαλεις λεφτα μονο απο τα κλικ σου. σκοπος ειναι μεσα απο τα χρηματα που θα κερδισεις να νοικιασεις ρεφς οι οποιοι θα σου αποφερουν το καθημερινο κερδος που θα βαλεις ως στοχος. υπαρχουν σελιδες που σου δινουν απο 2 εως 40 λεπτα την ημερα μονο απο τα δικα σου κλικ.
isay Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Έστω οτι εχεις άπειρο ελευθερο χρόνο για σκότωμα, οπότε δεν το υπολογίζω χασουρα ... αλλα... αν βάλεις κάτω τα έξοδα που εχεις δώσει για ρεύμα, Internet και ενοικίαση referals (γαμώ τα κόλπα από τις εταιρείες που βάζουν τα κορόιδα να νοικιάζουν bots και να τους επιστρέφουν ψίχουλα), οχι 15 ευρώ την ημέρα, αλλά δεν εχεις τσεπώσει ουτε 15 ευρω το τρίμηνο. Το χειρότερο ειναι οτι αντί να κατανοήσεις και αποδεχτείς τη λάθος επενδυση, προσπαθείς να βάλεις και αλλα κορόιδα στην πυραμίδα.
xxgravexx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Έστω οτι εχεις άπειρο ελευθερο χρόνο για σκότωμα, οπότε δεν το υπολογίζω χασουρα ... αλλα... αν βάλεις κάτω τα έξοδα που εχεις δώσει για ρεύμα, Internet και ενοικίαση referals (γαμώ τα κόλπα από τις εταιρείες που βάζουν τα κορόιδα να νοικιάζουν bots και να τους επιστρέφουν ψίχουλα), οχι 15 ευρώ την ημέρα, αλλά δεν εχεις τσεπώσει ουτε 15 ευρω το τρίμηνο. Το χειρότερο ειναι οτι αντί να κατανοήσεις και αποδεχτείς τη λάθος επενδυση, προσπαθείς να βάλεις και αλλα κορόιδα στην πυραμίδα. πως μπορεις να εισαι τοσο σιγουρος για τα δικα μου κερδη??? και ποιος σου ειπε οτι εχω βαλει λεφτα απο την τσεπη μου?????? εαν δεν εισαι σιγουρος καλυτερα να μασας που ελεγε και μια διαφημιση παλιοτερα. εσυ προσωπικα αν εχεις αμφιβολιες με 2-3 screenshot μπορω να στις ξεδιαλυνω. εσυ για τα λεγομενα σου εχεις κατι για να αποδειξεις οτι εχω χασουρα?
technology_guy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Επιτρέπονται τέτοιου είδους θέματα στο insomnia;
isay Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ναι εντάξει, ο,τι πεις. Εχω διαβάσει άπειρες τέτοιες απαντήσεις, εχω δει μουφα screenshots και γενικά οτιδήποτε. Να μην εχεις χώσει λεφτά και να τσεπώνεις 15 ευρώ την ημερα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. (Το παρακάτω για το ευρυτερο κοινο) Τα ptc/ptv είναι απατες τύπου πυραμίδα που απαιτούν άπειρο χρόνο και μεγάλο κόστος, ώστε το κέρδος να ειναι κάτι παραπάνω απο ψίχουλα.
xxgravexx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Επιτρέπονται τέτοιου είδους θέματα στο insomnia; νομιζω πως ναι. αν δεν επιτρεποταν θα το ειχαν κλειδωσει ηδη. δεν ειναι ταμπου μια συζητηση γυρω απο το πως μπορεις να βγαλεις χρημα μεσω ιντερνετ. βεβαια απο μερικες απαντησεις που εχω παρει εδω μεσα καποιοι δειχνουν ενοχλημενοι και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο. δεν ανοιξα το θεμα για να εξαπατησω κανεναν και μπορω να δωσω τα στοιχεια μου με ονοματεπωνυμο για να ξερουν με ποιον συνομιλουν. Ναι εντάξει, ο,τι πεις. Εχω διαβάσει άπειρες τέτοιες απαντήσεις, εχω δει μουφα screenshots και γενικά οτιδήποτε. Να μην εχεις χώσει λεφτά και να τσεπώνεις 15 ευρώ την ημερα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. (Το παρακάτω για το ευρυτερο κοινο) Τα ptc/ptv είναι απατες τύπου πυραμίδα που απαιτούν άπειρο χρόνο και μεγάλο κόστος, ώστε το κέρδος να ειναι κάτι παραπάνω απο ψίχουλα. συμφωνω μαζι σου οτι υπαρχουν απατες στον χωρο αυτο. υπαρχουν ομως και σελιδες που πραγματικα δημιουργηθηκαν ως καθαρα διαφημιστικες εταιριες και ειναι 10 συνεχομενα χρονια στον χωρο αυτο πληρωνοντας τους χρηστες της. σε ρωτησα και πριν αλλα δεν μου απαντησες. πως μπορεις να εισαι τοσο σιγουρος οτι εγω δεν βγαζω 15 ευρω την ημερα? ειμαι 38 παντρεμενος με παιδια. λες να ανοιξα το ποστ αυτο για να κανω εφε? το ανοιξα για να ενημερωσω το κοινο βαση της δικης μου εμπειριας και ναι αν μπορεσω να βοηθησω οποιον εχει την ορεξη να ασχοληθει. εσυ πιθανον δεν την εχεις...
isay Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ναι το έκανες απο ενδιαφέρον και αλληλεγγύη ... κορόιδα ψάχνεις. Είμαι σίγουρος οτι από τη σούμα (έξοδα - έσοδα) αποκλείεται να καθαρίζεις 15 ευρω την ημέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα