xxgravexx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ναι το έκανες απο ενδιαφέρον και αλληλεγγύη ... κορόιδα ψάχνεις. Είμαι σίγουρος οτι από τη σούμα (έξοδα - έσοδα) αποκλείεται να καθαρίζεις 15 ευρω την ημέρα. και σε ξαναρωταω. πως μπορει να εισαι τοσο σιγουρος? σε προκαλω να δοκιμασεις για 5 μερες μονο μια σελιδα που θα σου πω χωρις να γραφτεις απο μενα. αν στις 5 μερες ξεκινωντας απο το 0 δεν εχεις 2 ευρω στον λογαριασμο σου ζηταω την διαγραφη του ποστ αυτου. αν ομως εχεις τα 2 ευρω τοτε βγαινεις εδω και ζητας δημοσια μια συγνωμη... δεχεσαι?
king2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ναι εντάξει, ο,τι πεις. Εχω διαβάσει άπειρες τέτοιες απαντήσεις, εχω δει μουφα screenshots και γενικά οτιδήποτε. Να μην εχεις χώσει λεφτά και να τσεπώνεις 15 ευρώ την ημερα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. (Το παρακάτω για το ευρυτερο κοινο) Τα ptc/ptv είναι απατες τύπου πυραμίδα που απαιτούν άπειρο χρόνο και μεγάλο κόστος, ώστε το κέρδος να ειναι κάτι παραπάνω απο ψίχουλα. Νομιμα ναι δεν γινεται να βγαζεις χρηματα απο το πουθενα ειδικα αυτα τα ptc/ptv ειναι η μεγαλυτερη κοροϊδια που εχει βγει στο internet.Το καλυτερο και νομιμα παντα ειναι ενα blog με google adsense με περιεχομενο που αξιζει να διαβασει καποιος
isay Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Είμαι απόλυτα σίγουρος γιατί δεν είμαι 20χρονο και εχω γνωρίσει πυραμίδες από εποχής amway που δεν υπηρχε ιντερνετ. Ξέρω πολύ καλά πως δουλευει το κόλπο. Πάντως καλό το νεο κόλπο των εταιρειών, να δίνουν 2 ευρω σε 5 ημέρες. Να δεις πως το λένε ... δόλωμα νομίζω. 1
xxgravexx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Νομιμα ναι δεν γινεται να βγαζεις χρηματα απο το πουθενα ειδικα αυτα τα ptc/ptv ειναι η μεγαλυτερη κοροϊδια που εχει βγει στο internet.Το καλυτερο και νομιμα παντα ειναι ενα blog με google adsense με περιεχομενο που αξιζει να διαβασει καποιος δεν καταλαβαινω πως εννοεις το νομιμα. εγω για παραδειγμα κανω κατι παρανομο? clixsence. με ενα googlarisma το βρισκεις. η πρωτη ptc σελιδα που δημιουργηθηκε. πανω απο 10 χρονια στον χωρο με ποικιλους τροπους να κερδισεις χρηματα. δημοσκοπησεις,ερευνες,εργασιες που μπορεις να κανεις.
king2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 δεν καταλαβαινω πως εννοεις το νομιμα. εγω για παραδειγμα κανω κατι παρανομο? clixsence. με ενα googlarisma το βρισκεις. η πρωτη ptc σελιδα που δημιουργηθηκε. πανω απο 10 χρονια στον χωρο με ποικιλους τροπους να κερδισεις χρηματα. δημοσκοπησεις,ερευνες,εργασιες που μπορεις να κανεις. Εννοειται πως θεωρω τις pct σελιδες 100% νομιμες βασικα σε πληρωνουν για να βλεπεις διαφημισεις.Το θεμα ειναι οτι πρεπει αρχικα να επενδυσεις 5-6 μηνες για να αγορασεις αρκετους referrals και επειτα μπορεις να αρχιζεις να βγαζεις καποιο σεβαστο ποσο καθε μηνα.
xxgravexx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Είμαι απόλυτα σίγουρος γιατί δεν είμαι 20χρονο και εχω γνωρίσει πυραμίδες από εποχής amway που δεν υπηρχε ιντερνετ. Ξέρω πολύ καλά πως δουλευει το κόλπο. Πάντως καλό το νεο κόλπο των εταιρειών, να δίνουν 2 ευρω σε 5 ημέρες. Να δεις πως το λένε ... δόλωμα νομίζω. ουτε εγω ειμαι 20χρονο οπως ειπα προηγουμενος. δεν μπορει να με εξαπατησει καποιος μεσω διαδικτυου εφοσον γνωριζω τους κινδυνους. αλλα δεν μπορω ποτε να κατηγορησω κατι για καποιον χωρις να εχω παρομοια εμπειρια. εσυ στην ουσια με κατηγορεις χωρις να γνωριζεις. επισης εισαι τοσο απολυτος χωρις να εχεις δοκιμασει. εχεις βγαλει το συμπερασμα του δολωματος ενω η συγκεκριμενη σελιδα δεν εχει καν επιλογη για invest. Εννοειται πως θεωρω τις pct σελιδες 100% νομιμες βασικα σε πληρωνουν για να βλεπεις διαφημισεις.Το θεμα ειναι οτι πρεπει αρχικα να επενδυσεις 5-6 μηνες για να αγορασεις αρκετους referrals και επειτα μπορεις να αρχιζεις να βγαζεις καποιο σεβαστο ποσο καθε μηνα. σωστα.... εχεις αναλογη εμπειρια οποτε επιτελους μιλαω με ανθρωπο που γνωριζει πως λειτουργει ολο το συστημα.
king2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 ουτε εγω ειμαι 20χρονο οπως ειπα προηγουμενος. δεν μπορει να με εξαπατησει καποιος μεσω διαδικτυου εφοσον γνωριζω τους κινδυνους. αλλα δεν μπορω ποτε να κατηγορησω κατι για καποιον χωρις να εχω παρομοια εμπειρια. εσυ στην ουσια με κατηγορεις χωρις να γνωριζεις. επισης εισαι τοσο απολυτος χωρις να εχεις δοκιμασει. εχεις βγαλει το συμπερασμα του δολωματος ενω η συγκεκριμενη σελιδα δεν εχει καν επιλογη για invest. σωστα.... εχεις αναλογη εμπειρια οποτε επιτελους μιλαω με ανθρωπο που γνωριζει πως λειτουργει ολο το συστημα. Ναι το ειχα ψαξει αρκετα παλιοτερα και ειχα βγαλει καποια χρηματα αλλα θελει αρκετη υπομονη και το να αποκτησεις ref πρεπει να το δει καποιος ως επενδυση που θα το αποφερει χρηματα.Σε αντιθετη περιπτωση απλα θα νιωθει οτι σπαταλαει τον χρονο του.
xxgravexx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ναι το ειχα ψαξει αρκετα παλιοτερα και ειχα βγαλει καποια χρηματα αλλα θελει αρκετη υπομονη και το να αποκτησεις ref πρεπει να το δει καποιος ως επενδυση που θα το αποφερει χρηματα.Σε αντιθετη περιπτωση απλα θα νιωθει οτι σπαταλαει τον χρονο του. ετσι ακριβως. εγω προσωπικα εχοντας κανει εγγραφη σε παρα πολλες σελιδες κατεληξα σε 15. σε 5 απο αυτες εθεσα ως στοχο να φτασω να βγαζω 5 ευρω απο την καθεμια. τωρα ειμαι σχεδον στο 3ευρω απο καθεμια.
theoritikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Γνωρίζω ενα παιδί που ασχολείται με αυτά τα πράγματα και μου εξήγησε καποια πράγματα (βασικά προσπαθούσε να με τσιμπισει για να μπω και εγω σαν referral ..) Αυτο που μου είπε πάνω κάτω ειναι πως αν δεν βάλεις δικά σου λεφτα απο την αρχή , δεν πρόκειται να δεις επιστροφές της προκοπής . Επίσης το πόσο που σου δίνουν αλλάζει απο μηνα σε μηνα . Την μια πχ το μίνιμουμ πόσο ειναι 5 ευρω , την άλλη 10. Τελευταίο , τα screenshots που λεει ο OP ειναι 9 στις 10 φορές ψεύτικα .
InfernoN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 αυτο που προσπαθουν να σας πουν μερικα παιδια που γνωριζουν το θεμα, ειναι οτι τις ωρες που θα δωσετε να χτισετε κατι στο ptc, υπαρχουν πολυ πιο κερδοφορα πραγματα να ασχολειθειτε στο internet. αυτο
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 topicstarter εισαι κεφτες οσοι γελατε με το οτι μπορειτε να βγαλετε λεφτα απτο internet ειστε κεφτεδες x2 Και εσύ που κάθεσαι να κράξεις τζάμπα τους άλλους είσαι κεφτές 4x4 και σε ξαναρωταω. πως μπορει να εισαι τοσο σιγουρος? σε προκαλω να δοκιμασεις για 5 μερες μονο μια σελιδα που θα σου πω χωρις να γραφτεις απο μενα. αν στις 5 μερες ξεκινωντας απο το 0 δεν εχεις 2 ευρω στον λογαριασμο σου ζηταω την διαγραφη του ποστ αυτου. αν ομως εχεις τα 2 ευρω τοτε βγαινεις εδω και ζητας δημοσια μια συγνωμη... δεχεσαι? Άσε μας ρε μεγάλε, λες και μερικοί που γράφουμε εδώ δεν έχουμε ασχοληθεί με αυτά πολύ πριν ασχοληθείς εσύ. Και έχουνε μπει και άλλοι σαν εσένα να πούνε τα ίδια και να αρχίζουν τα "πως είσαι τόσο σίγουρος". Σκοπός σου είναι από τα 100 άτομα που θα διαβάσουν ή θα γράψουν εδώ να βρεις ένα κορόιδο που θα σου στείλει prv msg και θα του πεις γράψου στο τάδε ptc site και ανέφερε οτι σε έστειλα εγώ εκεί, μετά θα γίνει δικός σου referal και θα εισπράτεις εσύ λεφτά από αυτόν. Γνωστό κόλπο. Μόνο το ρεύμα από την ΔΕΗ που θα καταναλώνει ο υπολογιστής σου να βάλεις για κάποιους μήνες μέχρι να μαζέψεις ένα ποσόν και να νοικιάσεις τον πρώτο σου referal δεν αξίζει να ασχοληθείς. Μπορείς να νοικιάσεις referals μόνο αν βάλεις δικό σου ποσόν σε μετρητά από το paypal και πληρώσεις, οι περισσότεροι έτσι έκαναν. Βρες καλύτερα δουλειά να μοιράζεις φυλλάδια, πιο πολλά θα βγάλεις. Εννοειται πως θεωρω τις pct σελιδες 100% νομιμες βασικα σε πληρωνουν για να βλεπεις διαφημισεις.Το θεμα ειναι οτι πρεπει αρχικα να επενδυσεις 5-6 μηνες για να αγορασεις αρκετους referrals και επειτα μπορεις να αρχιζεις να βγαζεις καποιο σεβαστο ποσο καθε μηνα. Οι οποίοι referrals μπορεί να μην είναι αποδοτικοί και να μην κλικάρουνε, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις μελλοντικά την απόδοση του referral προς εσένα. Και θα κάνεις όλο αναμοχλεύσεις, μέχρι που θα μειώνονται τα ποσά σιγά σιγά και δεν θα συμφέρει να νοικιάζεις άλλους και μετά από χ χρόνια θα τα παρατήσεις. Γνωρίζω ενα παιδί που ασχολείται με αυτά τα πράγματα και μου εξήγησε καποια πράγματα (βασικά προσπαθούσε να με τσιμπισει για να μπω και εγω σαν referral ..) Αυτο που μου είπε πάνω κάτω ειναι πως αν δεν βάλεις δικά σου λεφτα απο την αρχή , δεν πρόκειται να δεις επιστροφές της προκοπής . Α μπράβο. Πρέπει να βάλεις δικά σου χρήματα, από το 0 δεν κάνεις τίποτα, και πάλι σου λέω με μηδαμηνά αποτελέσματα μελλοντικά, εκτός αν δεν σκοπεύεις να δουλέψεις ποτέ στην ζωή σου και έχεις τους γονείς σου να στα σκάνε για να χώνεις φράγκα στα ptc sites. Σοβαρό κέρδος ή κάτι για να επιβιώσεις δεν θα εξασφαλίσεις από εκεί, απλά αν χώσεις δικά σου λεφτά θα έχεις να λες στους άλλους οτι εγώ έβγαλα τόσα.
tsakonas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 http://blog.smartthings.com/wp-content/uploads/2013/10/welcome-to-the-internet1.jpg
gbras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Θα βαλεις δικα σου χρηματα και στο τελος θα τα χασεις και αυτα γιατι θα εξαφανιστει ο "μαγαζατορας" μην ασχολειστε ειναι ανοησιες. Το ξερω γιατι και εγω οταν ημουν ανεργος τα δοκιμασα για κανα 6μηνο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα