Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω συνηθίσει να τρώω απο πολλές μεριές , όχι μόνο απ το σπίτι μου αλλα το θέμα είναι στο κρέας , άλλο να λιώνει στο στόμα κ άλλο να το τραβάς κ να σε πονάνε τα δόντια σου  :-D  :-D  :-D  :-D

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ναι, αλλά δυστυχώς φέτος δεν θα έχουμε

Βασικά πιο πολύ για τη γέμιση γουστάρω, ας είναι και γεμιστό κοτόπουλο

• Like 2
Δημοσ.

γλουγλουγλουγλου οχι!

Χαχαχαχαχα

Ναι τρώω γαλοπούλα συνήθως. Με γέμιση. Αμάσητη πάει. Λουκούμι. Τωρα βεβαια φέτος δεν ειμαι σίγουρος τι θα φτιάξει η μάνα.

Δημοσ.

Τότε χήνα, και μεγάλες είναι, και πολύ πιο νόστημες και το κρέας δεν είναι σαν χαρτί.

Αλλά δεν έχεις δει πιθανόν άγριας βοσκής κόκκορα, γι αυτό αναφερέσαι στο μέγεθος. Θα νομίζεις ότι είναι κάποιο μεγάλο κοτόπουλο....

Στην αγγλια νομιζω η χηνα εκτοπιστηκε απο την γαλοπουλα.Ναι αλλα ποσοι εχουν προσβαση σε αλανιαρη κοκκορα,Και τελωσπαντων αν δεν σας κανει η γαλοπουλα υπαρχει και ο κουρκος  :-D

Δημοσ.

Στην αγγλια νομιζω η χηνα εκτοπιστηκε απο την γαλοπουλα.Ναι αλλα ποσοι εχουν προσβαση σε αλανιαρη κοκκορα,Και τελωσπαντων αν δεν σας κανει η γαλοπουλα υπαρχει και ο κουρκος  :-D

Κάποιοι είμαστε και χορτοφάγοι όμως....

Δημοσ.

Κάποιοι είμαστε και χορτοφάγοι όμως....

Ε γουστα ειναι αυτα.Αλλοι θα  φανε την ψεροψημμενη πετσουλα απο το γαλοπουλο, την ωραια γεμιση αλλα θα την βγαλουν...με τα σπαραγγια τους  :-D

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...