paul_10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 ΚΑΛΗΜΕΡΑ εβαλα σε ssd τα windows 7 αλλα εκανα παταπα γιατι ο επεξεργαστης ειναι τεχνολογιαςς 32bit και μου εβγαλε μνμ σφαλμα και τωρα θελω να το αλλαξω σε windows 32 bit ερωτηση 1) πως να φορμαρο τον ssd χωρις να του βαλω windows? θελω απλα να τον εχω αδειο 2)εαν το κανω φορματ θα χασω απο την αποδοση του ?3)μπορω να φορμαρο και να βαλω τα windows στο ssd πχ απο το pc του αδελφου μου και μετα να βγαλω το ssd και να τον balv στο pc το δικο μου? θα δουλεψει κανονικα?
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Αλλού ειναι το πρόβλημα δεν εχει σημασία αν εχει 32 ή 64 bit ο επεξεργαστής. Καταρχάς πες τι μύνημα σου έβγαλε και που ακριβώς , επίσης αυτο που ρωτάς οχι δεν γίνεται δεν μπορείς να περάσεις αλλου τα windows και να βάλεις τον ssd σε εσένα μετα δεν θα δουλέψει λογω διαφορετικού hardware που έγινε η εγκατάσταση
paul_10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 το μνμ λεει "αποτυχια φωρτοσεις τω windows ο επεξεργαστης ειναι αρχιτεκτονικης Χ32 εν το συστημα σας ειναι Χ64" κατα την εκκινηση του pc σε μευρη οθονη αυτο περιπου λεει και μετα μου λεει esc για εξοδο και enter για να συνεχισετε αλλα οτι και να πατησω δεν αντιδραει.
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Κανονικά δεν εχει σημασία και 32 bit windows να βάλεις σε 64 bit επεξεργαστή ή το αντίθετο μπαίνουν κανονικά απλα δεν θα σου διαβάζει ολη την ram αν εχεια πάνω απο 4gb , οπως και να εχει πέρνα windows 7 64bit αλλα να εισαι σίγουρος οτι λειτουργούν και οτι δεν έχουν καποιο πρόβλημα. Λογικά πάντως τα windows που πας να περάσεις εχουν πρόβλημα και οχι αυτο που λεει για τον επεξεργαστή
paul_10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 θα ξανα βαλω αλλα windows 7 64bit αλλα αν μου βγαλει το ιδιο προβλημα να αναγκαστω να το ξανα φορμαρ με αυτο θα χασω απο την αποδοση του ssd?το ρωταω γιατι εχω ακουσ πως ο ssd οσο περισσότερα φορματ του κανεις τοσο χανει απο την αποδοση του
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θα πάθει τιποτα ο ssd ουτε με 5 ουτε με 10 format μην σε αγχώνει , βάλε αλλα windows 64 bit αλλα σου ξανα λέω να σιγουρευτείς οτι λειτουργούν
duffyduck Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 οταν λεμε format σε ssd, εννοουμε παντα quick format
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα