Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

εβαλα σε ssd τα windows 7 αλλα εκανα παταπα γιατι  ο επεξεργαστης ειναι τεχνολογιαςς 32bit και μου εβγαλε  μνμ σφαλμα και τωρα θελω να το αλλαξω σε  windows 32 bit

ερωτηση

1) πως να φορμαρο τον ssd χωρις να του βαλω  windows? θελω απλα να τον εχω αδειο

2)εαν το κανω φορματ θα χασω απο την αποδοση του ?
3)μπορω να φορμαρο και να βαλω τα  windows στο ssd  πχ απο το pc  του αδελφου μου και μετα να βγαλω το  ssd  και να τον balv στο  pc  το δικο μου? θα δουλεψει κανονικα?

Δημοσ.

Αλλού ειναι το πρόβλημα δεν εχει σημασία αν εχει 32 ή 64 bit ο επεξεργαστής.

Καταρχάς πες τι μύνημα σου έβγαλε και που ακριβώς , επίσης αυτο που ρωτάς οχι δεν γίνεται δεν μπορείς να περάσεις αλλου τα windows και να βάλεις τον ssd σε εσένα μετα δεν θα δουλέψει λογω διαφορετικού hardware που έγινε η εγκατάσταση

Δημοσ.

το μνμ λεει "αποτυχια φωρτοσεις τω windows  ο επεξεργαστης ειναι αρχιτεκτονικης Χ32 εν το συστημα σας ειναι Χ64"

κατα την εκκινηση του  pc  σε μευρη οθονη

αυτο περιπου λεει και μετα μου λεει esc για εξοδο και enter  για να συνεχισετε αλλα οτι και να πατησω δεν αντιδραει.

Δημοσ.

Κανονικά δεν εχει σημασία και 32 bit windows να βάλεις σε 64 bit επεξεργαστή ή το αντίθετο μπαίνουν κανονικά απλα δεν θα σου διαβάζει ολη την ram αν εχεια πάνω απο 4gb , οπως και να εχει πέρνα windows 7 64bit αλλα να εισαι σίγουρος οτι λειτουργούν και οτι δεν έχουν καποιο πρόβλημα.

Λογικά πάντως τα windows που πας να περάσεις εχουν πρόβλημα και οχι αυτο που λεει για τον επεξεργαστή

Δημοσ.

θα ξανα βαλω αλλα windows 7 64bit  αλλα αν μου βγαλει το ιδιο προβλημα να αναγκαστω να το ξανα φορμαρ με αυτο θα χασω  απο την αποδοση του  ssd?
το ρωταω  γιατι εχω ακουσ πως  ο ssd  οσο περισσότερα φορματ του κανεις τοσο χανει απο την αποδοση του

Δημοσ.

Δεν θα πάθει τιποτα ο ssd ουτε με 5 ουτε με 10 format μην σε αγχώνει , βάλε αλλα windows 64 bit αλλα σου ξανα λέω να σιγουρευτείς οτι λειτουργούν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...