nivek Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας πηρα σημερα τηλεφωνο στην Τραπεζα πειραιος και τους ρωτησα αν μπορω να κανω αγορες μεσο _Ε-bay με την prepaid card που εχω και μου ειπανε οτι δεν γινετε,,, ειτε εχεις prepaid card ,, ειτε πιστωτικη λογο τον capital control δεν μπορεις να κανεις αγορες και μου ειπανε οτι ο μονος τροπος για να αγορασεις μεσο Ε-bay εινε καταθεση των χρηματων στον τραπεζικο λογαριασμο του πωλήτη το θεμα εινε ο πωλητης θα δεκτει αυτο το πραγμα να μου δωσει τον αριθμο τραπεζας για να του στειλω τα λεφτα;;; η εινε επικυνδινο αυτο;;; πως να κανω αγορα τοτε απο την στιγμη που δεν γινετε μεσο καρτων...;;;;;;;; πειτε μου παιδια τι πρεπει να κανω;; στην τραπεζα λενε οτι δεν θα γινει αγορα μεσω repaid card ,, ειτε πιστωτικη το συστημα δεν θα με αφησει.....,
TheAccountant Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλή ανάγνωση στο Revolut topic http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/page-1
iCyd Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 MHN TΥΧΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΩΛΗΤΗ ΣΤΟ e-bay.Υπαρχουν 2 λυσεις. Ή φορτωνεις λεφτα στο paypal μου ειναι λιγο μπελα κατα την γνωμη μου ή βγαζεις καρτα revolut. http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης/page-1?hl=+revolut
nivek Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 την καρτα revolt πρεπει να την αγορασω;;;;
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας πηρα σημερα τηλεφωνο στην Τραπεζα πειραιος και τους ρωτησα αν μπορω να κανω αγορες μεσο _Ε-bay με την prepaid card που εχω και μου ειπανε οτι δεν γινετε,,, ειτε εχεις prepaid card ,, ειτε πιστωτικη λογο τον capital control δεν μπορεις να κανεις αγορες και μου ειπανε οτι ο μονος τροπος για να αγορασεις μεσο Ε-bay εινε καταθεση των χρηματων στον τραπεζικο λογαριασμο του πωλήτη το θεμα εινε ο πωλητης θα δεκτει αυτο το πραγμα να μου δωσει τον αριθμο τραπεζας για να του στειλω τα λεφτα;;; η εινε επικυνδινο αυτο;;; πως να κανω αγορα τοτε απο την στιγμη που δεν γινετε μεσο καρτων...;;;;;;;; πειτε μου παιδια τι πρεπει να κανω;; στην τραπεζα λενε οτι δεν θα γινει αγορα μεσω repaid card ,, ειτε πιστωτικη το συστημα δεν θα με αφησει....., Έχεις ανοίξει παρόμοιο θέμα, και σου απάντησαν πολλοί. Μου έστειλες πμ και σου απάντησα. Και τώρα ανοίγεις νέο θέμα με τη μπούρδα που σου είπαν από την Πειραιώς.
nivek Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 απλα δεν καταλαβαινο κατι με την καρτα revolt απλα οταν κανο εγγραφη Register (Εγγραφή) και κατόπιν εισάγουμε τον τηλεφωνικό μας αριθμό για επιβεβαίωση δεν μου ερχετε κανενας κωδικος .και οταν παω να βαλω τον αριθμο του κινιτου μου μου λεει μετα your promo code αλλα δεν μου ερχετε καπιο μυνιμα ομος με τον κοδικο δεν αποστέλλεται SMS
aces Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 υπαρχει επισημο τοπικ εδω http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/page-1 αφενως ρωτησε το κ εκει γιατι περισσοτεροι θα το διαβασουν (αρα περισσοτεροι θα σου απαντησουν) αφετερου ριξε μια προσεκτικη αναγνωση στην 1η σελιδα γιατι οι οδηγιες που εχει ειναι πολυ αναλυτικες ακομη κ για τον απλο χρηστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα