Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν το εχω ψαξει αλλα το ιδιο πιστευω και εγω.

αυτο νομίζω και εγω γι'αυτο δεν το εχω ψάξει ακόμη... για δάνειο δεν το συζητώ καν... το κλεισα το μαγαζάκι την ιδια μέρα που το άνοιξα....

Δημοσ.

Με 6 χιλιάρικα σόρρυ αλλά δεν ανοίγεις κανένα είδος μαγαζιού. Γραφείο υπηρεσιών ανοίγεις κι αυτό με το ζόρι. Όπως προείπαν τα παιδιά δεν ειναι έχουμε ένα Α κεφάλαιο να ανοίξουμε το μαγαζί...πρέπει να έχεις λεφτά και για τα τρέχοντα έξοδα των πρώτων  μηνών λειτουργίας στους οποίους λογικά θα μπαίνεις μέσα.

Δημοσ.

6000 κι εμένα μου φαίνονται λίγα. Για να το κάνεις μαγαζί και να βάλεις όλον τον εξοπλισμό έχεις ήδη πλησιάσει το budget σου. Βάλε στη συνέχεια τέβε, ικα, ρεύμα και προμήθειες θα αρχίσεις να πλησιάζεις πενταψήφιο νούμερο.

Δημοσ.

6000 κι εμένα μου φαίνονται λίγα. Για να το κάνεις μαγαζί και να βάλεις όλον τον εξοπλισμό έχεις ήδη πλησιάσει το budget σου. Βάλε στη συνέχεια τέβε, ικα, ρεύμα και προμήθειες θα αρχίσεις να πλησιάζεις πενταψήφιο νούμερο.

Θα το περάσει εύκολα, όχι μόνο θα το πλησιάσει το 5ψήφιο!

Δημοσ.

Θα το περάσει εύκολα, όχι μόνο θα το πλησιάσει το 5ψήφιο!

ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ <<ΝΟΜΙΜΟ>> ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΣΟΥ

Δημοσ.

Υπολογισε με λεπτομερεια ποσα λεφτα θα χρειαστεις για τον εξοπλισμο του καταστηματος...

Σε αυτο δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε γιατι δεν γνωριζουμε τις τιμες. Δεν μπορουμε εμεις να ξερουμε π.χ. ποσο εχει μια επαγγελματικη φριτεζα.

Επισης κοιτα αν χρειαζεται λεφτα για αδειες...

Μετα τηλεφωνα, ρευματα κλπ. Αν ειναι για τριφασικο ρευμα θα πληρωσεις π.χ. εγγυηση πανω απο 300 ευρω.

Και να υπολογισεις επισης και ενοικια για καμποσους μηνες.

Κοιτα επομενως καταρχην αν σου φτανουν τα λεφτα για να ανοιξεις...

Απο εκει και περα αν καταφερεις να ανοιξεις, πολλα θα εξαρτηθουν απο την τοποθεσια.

Δημοσ.

Άμα είσαι κοντά σε λιμάνι/mall/αξιοθέατα και τα συναφή και βέβαια είσαι και πολύ καλός μάγειρας με 1,5 ευρώ σουβλάκι και καλαμάκι , θα τα βγάλεις κάπως πέρα

Δημοσ.

Κάντα 60 χιλιάδες και το συζητάμε

Αυτο ετοιμαζομουνα πω κι εγω, ο φιλος μας χρειαζεται αλλο ενα μηδενικο :)

Και παντα βεβαια με ρισκο να χαθουν.

Δημοσ.

Εντάξει και τα 60 είναι υπερβολικά (εκτός από ειδικές περιπτώσεις). Λογικά θέλει παραπάνω από αυτά που έχει όμως, εκτός αν μιλάμε για ειδική περίπτωση πάλι

Δημοσ.

Υπολογισε με λεπτομερεια ποσα λεφτα θα χρειαστεις για τον εξοπλισμο του καταστηματος...

Σε αυτο δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε γιατι δεν γνωριζουμε τις τιμες. Δεν μπορουμε εμεις να ξερουμε π.χ. ποσο εχει μια επαγγελματικη φριτεζα.

Επισης κοιτα αν χρειαζεται λεφτα για αδειες...

Μετα τηλεφωνα, ρευματα κλπ. Αν ειναι για τριφασικο ρευμα θα πληρωσεις π.χ. εγγυηση πανω απο 300 ευρω.

Και να υπολογισεις επισης και ενοικια για καμποσους μηνες.

Κοιτα επομενως καταρχην αν σου φτανουν τα λεφτα για να ανοιξεις...

Απο εκει και περα αν καταφερεις να ανοιξεις, πολλα θα εξαρτηθουν απο την τοποθεσια.

Από τιμές που είδα στο skroutz.

Επαγγελματική φριτέζα (μονή), 150-200 ευρώ.

Δημοσ.

Σουβλατζίδικο χωρίς γύρο;; Ο γύρος είναι best seller! Αναθεώρησε τις απόψεις σου εκτός και αν θες να είσαι ο "μοντέρνος της γειτονιάς" που σε ένα μήνα θα μετατραπεί σε "παρακμιακός".

Επίσης δώσε μεγάλη βάση στην ποιότητα και στις τιμές. Ο ανταγωνισμός στα σουβλατζίδικα είναι τεράστιος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...