DDevil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Στον τουρισμό γενικότερα δουλεύω. Δηλαδη οι εκδρομες δε δουλευουν πια? δεν καταλαβαινω τι θες να μου πεις. Αλλο να ακυρωθει μια εκδρομη επειδη δεν μαζευονται τα άτομα.
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδη οι εκδρομες δε δουλευουν πια? δεν καταλαβαινω τι θες να μου πεις. Αλλο να ακυρωθει μια εκδρομη επειδη δεν μαζευονται τα άτομα. Ότι θέλει πολύ κυνήγι, προσφέρουν πολλοί το ίδιο πράγμα!
DDevil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ότι θέλει πολύ κυνήγι, προσφέρουν πολλοί το ίδιο πράγμα! Αυτο ειναι χειροτερο στα σουβλατζιδικα αμα το πάμε ετσι για να γυρισουμε και ον τοπικ και επισης .... εκατοντάδες ζαχαροπλαστεια στην Αθηνα και επισης σουπερ μαρκετ... γιατι ομως κάποιοι ξεχωρισαν και ανέβηκαν? εσυ μου ξεκινησες με το οτι δεν ειναι πρωτοποριακη ιδεα αμα το πάρουμε ετσι καμια δεν ειναι πρωτοποριακη ιδεα. Οι πρωτοποριακες ιδεες θελουν να προσλάβεις και εναν επιστημονα να σου τις αναλυσει δεν τις κανεις μονος σου. Εγω σου λεω θα κανεις μια βολτα και θα δεις πχ μια εκδρομη στην Αραχωβα ποσο την δινουν αμα ειναι 200 ξερω γω το άτομο για 3-4 μέρες εσυ θα βάλεις 150 ή 170 και ταυτοχρονα θα τους κάνεις να περάσουν σαν να έδωσαν 200. Οσο μπορεις βεβαια γιατι μετα παιζουν και τα ξενοδοχεια αμα εχεις περιθωρειο να πληρώσεις με αυτα τα λεφτά ενα καλο ξενοδοχειο πχ ενα 4αστερο η΄5αστερο και να δεχτεις να φυγουν απο το κέρδος σου. Και σου ξαναλεω εμενα δεν θα με πειραξει αμα το κέρδος μου ειναι 2500 ή 2000 ευρω το μηνα απο τη στιγμη που ξεπερνά τα 1500 νιωθω επιτυχημενος (εφοσον εχω δικια μου επιχειρηση). Ο Στεργιου πχ εγινε μεγαλος και τρανος αλλα επεκταθηκε και στο στρατο με τοστάκια και αλλα τέτοια μπινελικια. Δεν εμεινε να τουφεκάει το πελάτη εναν τη φορά εκανε συνεργασια για να δουλευει με γκρυπάκια ατομων... πάνε στο στρατο οι οπλιτες απευθειας ο στεργιου θα τους ταισει και θα έχει δουλεια. 1
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο ειναι χειροτερο στα σουβλατζιδικα αμα το πάμε ετσι για να γυρισουμε και ον τοπικ και επισης .... εκατοντάδες ζαχαροπλαστεια στην Αθηνα και επισης σουπερ μαρκετ... γιατι ομως κάποιοι ξεχωρισαν και ανέβηκαν? εσυ μου ξεκινησες με το οτι δεν ειναι πρωτοποριακη ιδεα αμα το πάρουμε ετσι καμια δεν ειναι πρωτοποριακη ιδεα. Οι πρωτοποριακες ιδεες θελουν να προσλάβεις και εναν επιστημονα να σου τις αναλυσει δεν τις κανεις μονος σου. Σίγουρα, απλά θεώρησα ότι το λες σαν κάτι πρωτοποριακό. Αν απλά σου αρέσει σαν δουλειά και θέλεις να το κυνηγήσεις γιατί όχι. Παίζει ρόλο και η περιοχή, δεν είναι εύκολο να βρίσκεις συστηματικά γκρουπάκια 30-40 ατόμων, εκτός γιορτών κιόλας άρα κυρίως συνταξιούχους, που να μπορούν και να θέλουν να πάνε τέτοιες εκδρομές. 1
bedazzled Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό με το άρμεγμα συνταξιούχων/ΔΥ παίζει πολύ πάντως... αλλά με τις περικοπές που γίνονται κάποια στιγμή θα σταματήσει.Ξέρω άτομο που έφτιαξε επιχείρηση για ταχύρυθμα μαθήματα ξένων γλωσσών ειδικά για ΔΥ που χρειάζονται σχετικές πιστοποιήσεις. Πριν μερικούς μήνες πήγαινε καλά πάντως. Τώρα δεν ξέρω. 2
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό με το άρμεγμα συνταξιούχων/ΔΥ παίζει πολύ πάντως... αλλά με τις περικοπές που γίνονται κάποια στιγμή θα σταματήσει. Ξέρω άτομο που έφτιαξε επιχείρηση για ταχύρυθμα μαθήματα ξένων γλωσσών ειδικά για ΔΥ που χρειάζονται σχετικές πιστοποίησεις. Πριν μερικούς μήνες πήγαινε καλά πάντως. Τώρα δεν ξέρω. Όπως είχε γίνει παλιότερα με τα φροντιστήρια ecdl...όσο ήταν κάπως πιο εύκολο να μπεις στο δημόσιο και ήταν απαραίτητο το χαρτί! 1
bedazzled Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Έτσι είναι το Greek επιχειρείν... ό,τι αρπάξει ο κώλος μας και αύριο βλέπουμε! 2
DDevil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό με το άρμεγμα συνταξιούχων/ΔΥ παίζει πολύ πάντως... αλλά με τις περικοπές που γίνονται κάποια στιγμή θα σταματήσει. Ξέρω άτομο που έφτιαξε επιχείρηση για ταχύρυθμα μαθήματα ξένων γλωσσών ειδικά για ΔΥ που χρειάζονται σχετικές πιστοποιήσεις. Πριν μερικούς μήνες πήγαινε καλά πάντως. Τώρα δεν ξέρω. Σατανικές ιδέες φιλε κολλητιλικια με τους ΔΥ 1
bedazzled Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Σατανικές ιδέες φιλε κολλητιλικια με τους ΔΥ Και το αστείο ξέρεις ποιό είναι; Όλοι βρίζουν τους ΔΥ, αλλά όλοι θέλουν να τους αρμέγουν! Για αυτό τον λόγο δεν έχουν γίνει απολύσεις στο δημόσιο... θα πήγαιναν τα κόκκινα δάνεια στο ταβάνι και αυτό δεν θα άρεσε στις τράπεζες!
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Έτσι είναι το Greek επιχειρείν... ό,τι αρπάξει ο κώλος μας και αύριο βλέπουμε! Έχει ο Θεός, γιατί είμαστε και θρήσκοι!
DDevil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Όπως είχε γίνει παλιότερα με τα φροντιστήρια ecdl...όσο ήταν κάπως πιο εύκολο να μπεις στο δημόσιο και ήταν απαραίτητο το χαρτί! Παντως φιλε για την ώρα δεν σκέφτομαι να φυγω απο τη δουλεια που ειμαι γιατι πληρώνει καλα για τα δεδομενα της εποχης αλλα αν δουλευεις σε γραφειο και ξέρεις τους φορους του και τα μηνιαια του πές τα αμα ειναι να το έχουμε υποψη μας. Έχει ο Θεός, γιατί είμαστε και θρήσκοι! Ένας παππας θα μας σώσει φιλε με τα γρκουπάκια του 1
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Παντως φιλε για την ώρα δεν σκέφτομαι να φυγω απο τη δουλεια που ειμαι γιατι πληρώνει καλα για τα δεδομενα της εποχης αλλα αν δουλευεις σε γραφειο και ξέρεις τους φορους του και τα μηνιαια του πές τα αμα ειναι να το έχουμε υποψη μας. Όχι σε γραφείο δεν έχω δουλέψει, αλλά ξέρω ότι πολλά δυσκολεύονται, έχουν πολλά χρωστούμενα κι επίσης πολλά έχουν κλείσει. Όπως σε όλους τους κλάδους πάνω κάτω
DDevil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Και το αστείο ξέρεις ποιό είναι; Όλοι βρίζουν τους ΔΥ, αλλά όλοι θέλουν να τους αρμέγουν! Για αυτό τον λόγο δεν έχουν γίνει απολύσεις στο δημόσιο... θα πήγαιναν τα κόκκινα δάνεια στο ταβάνι και αυτό δεν θα άρεσε στις τράπεζες! Τους βριζουν πιο πολυ για τις παροχες τους γιατι ενας ΔΥ ειναι σπιτι του κατα τις 3 αλλα εκτος απο αυτο κάποιοι τους βριζουν επειδη έχουν και λογο πάνε να εξυπηρετηθουν και τους φέρονται περιεργα. Θελει πάντα ευγενεια ο πελάτης και να δει οτι εχεις ορεξη να τον βοηθησεις εγω ποτε δεν έχω τσακωθει με πελάτη (αμα μπει κανενας περιεργος απλα πάω τουαλετα και τον αφηνω στους άλλους χεχε) μαλκας ειμαι να κάτσω να ασχοληθω με τον κάθε ντρελο! 1
bedazzled Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Και μιας και λέτε για γκρουπάκια, θυμήθηκα που πριν 1-2 χρόνια μιλούσα με έναν συνταξιούχο οδηγό πούλμαν, ο οποίος μας διηγούνταν ιστορίες από την δουλειά του... Το τι μαύρα λεφτά και εξτραδάκια έβγαζε από γνωριμίες δεν λέγεται. Σε στυλ θα κάνει στάση στο τάδε εστιατόριο να φάνε/πιούν οι επιβάτες, αυτός έπαιρνε ένα καλό bonusάκι από τον εστιάτορα για την πελατεία που του έφερνε, συν δωρεάν ό,τι φάει/πιεί.Έτσι είναι η ζωή... αν έχεις leverage/μόχλευση, μπορείς να βγάλεις καλά λεφτά (αναλόγως και την εποχή βέβαια). Αν δεν έχεις και παρακαλάς τον κάθε εργοδότη, θα σου δίνει €500/μήνα και θα σου λέει ότι περιμένουν κι άλλοι στην ουρά της ανεργίας. Τώρα ο εν λόγω κλαίγεται για την σύνταξή του, αλλά τι να κάνουμε, έφαγε κι ήπιε καλά (έως πολύ καλά) τα χρυσά χρόνια των παχέων αγελάδων. 1
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Και μιας και λέτε για γκρουπάκια, θυμήθηκα που πριν 1-2 χρόνια μιλούσα με έναν συνταξιούχο οδηγό πούλμαν, ο οποίος μας διηγούνταν ιστορίες από την δουλειά του... Το τι μαύρα λεφτά και εξτραδάκια έβγαζε από γνωριμίες δεν λέγεται. Σε στυλ θα κάνει στάση στο τάδε εστιατόριο να φάνε/πιούν οι επιβάτες, αυτός έπαιρνε ένα καλό bonusάκι από τον εστιάτορα για την πελατεία που του έφερνε, συν δωρεάν ό,τι φάει/πιεί. Έτσι είναι η ζωή... αν έχεις leverage/μόχλευση, μπορείς να βγάλεις καλά λεφτά (αναλόγως και την εποχή βέβαια). Αν δεν έχεις και παρακαλάς τον κάθε εργοδότη, θα σου δίνει €500/μήνα και θα σου λέει ότι περιμένουν κι άλλοι στην ουρά της ανεργίας. Τώρα ο εν λόγω κλαίγεται για την σύνταξή του, αλλά τι να κάνουμε, έφαγε κι ήπιε καλά (έως πολύ καλά) τα χρυσά χρόνια των παχέων αγελάδων. Ακόμα έτσι είναι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα