Προς το περιεχόμενο

Αγορά κινητού


ektor1999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους .Θέλω να πάρω για την Πρωτοχρονιά δώρο στη γυναίκα μου καινούργιο τηλέφωνο .Τώρα έχει ένα S3mini .Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα για να προλάβω καταρχάς αλλά και για να το σπάσω και σε 4-5 δόσεις καθώς έχω και τα τέλη .Μπάτζετ 200-250 .Τι έχετε να προτείνετε όσοι γνωρίζετε .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη λες με δοσεις απο που θα το παρεις?

Γιατι απο skroutz περνεις καλο κινητο.

Και πες μας περιπου πως το θες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με δόσεις "πας" απευθείας σε επώνυμο μαγαζί και η τιμή θα ανέβει αρκετά, λόγο των τόκων. Έχεις κάποιο κατάστημα κατά νου; Τι ζητάει από το smartphone η γυναίκα σου; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω κάποιο μαγαζί στο μυαλό απλά να μπορώ να πληρώσω με την κάρτα και να βάλω κάποιες δόσεις .Από το τηλέφωνο αυτό που ζητάει να μιλάει,να σερφάρει ,κανένα παιχνίδι από το FΒ και φωτογραφίες-βίντεο .Έχω πάρει από έξω(κίνα) δύο φορές τηλέφωνο LENOVO και τις δύο μου βγήκε με πρόβλημα και έτσι δεν θέλω να ρισκάρω και να έχω πάλι θέματα,να υπάρχει κάποιο σέρβις εδώ .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άρα μιλάμε για χρήση πιστωτικής κάρτας, οπότε μπορείς να αγοράσεις από την πλειοψηφία των καταστημάτων (Διαδικτυακών και μη).

 

Εγώ θα σου πρότεινα δυο συσκευές mid-range, καθώς θεωρώ ότι είναι υπερ αρκετές για αυτά που ζητάει. Η πρώτη είναι το Moto G 3rd GEN. Είναι value for money, έχει καλή κάμερα, καλή αυτονομία μπαταρίας, δεν κολλάει, καλή IPS οθόνη και είναι καθαρό android. Επίσης είναι και αδιάβροχο! Αυτό φυσικά δεν σημαίνει, ότι μόλις πάμε για βουτιά, το παίρνουμε παρέα. Απλά είναι μια επιπλέον προστασία. Το συγκεκριμένο υπάρχει και σε προσφορά ολίγων ημερών στη Vodafone, με 149€. Πραγματική ευκαιρία. 

 

Αν θέλει μερικά παραπάνω εφέ στο μενού, τότε μπορεί να επιλέξει τη mid-range συσκευή της Samsung. Εννοώ το Samsung Galaxy J5. Το αγόρασα στην κοπέλα μου και μπορώ να πω, ότι είναι το πρώτο αξιόλογο mid-range smartphone της εν λόγο εταιρίας. Έχει μπαταρία που κρατάει, δεν κολλάει (έχει γίνει σωστή δουλειά στο ανανεωμένο Touchwiz από την Samsung), έχει καλές κάμερες μπρος - πίσω, ειδικότερα η μπροστά έχει flash, οπότε θα βγάζει καλύτερες selfie (ότι πρέπει για μια γυναίκα) και φυσικά μια πολύ όμορφη οθόνη, τεχνολογίας Amoled. Επίσης, μπορεί η Samsung να μην ενθουσιάζει στην υποστήριξη λογισμικού, έχει όμως εξαιρετικό service στην Ελλάδα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά Χριστούγεννα σε όλους .

Διαβάζοντας τις απαντήσεις και ψάχνοντας στο φόρουμ κατέληξα στα κάτωθι :

 

Meizu M2 Note (16GB) 199

Xiaomi Redmi Note 2 (16) 224

Samsung Galaxy J5 (8GB) 239

Huawei Ascend P8 Lite Dual (16) 199 .

 

Οι τιμές είναι σε μαγαζιά που βρήκα δόσεις .Ποιο από αυτά θα αγοράζατε     ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ιδια απαντηση για την 1η θεση (προτιμηση) με λιγο διαφορετικη σειρα  για τις θεσεις 2-3 (κ γω απορριπτω το samsung) :) 

to meizu einai καλυτερο απο το p8 lite απλα το βαζω 3ο καθαρα λογω εμφανισης (αισθησης στο χερι) κ οχι λογω τεχν.χαρακτηριστικων

 

1 Xiaomi

2 Huawei 

3 Meizu

 

αγορασε της το xiaomi σε λευκο 

 

καλα χριστουγεννα !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά τις απαντήσεις κατέληξα ανάμεσα σε Xiaomi και Huawei .Επειδή με 2 τηλέφωνα που είχα πάρει από Κίνα είχα θέματα με πιο από τα 2 αυτά θα έχω άνετο σέρβις Ελλάδα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...