splash18 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδια και Χρόνια πολλα !!! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.... : Εργαζομαι σε ναυτιλιακη εταιρια σε τμημα account αλλα όχι με ενσημα, σαν βοηθος λογιστη. Προερχομαι από ΤΕΙ λογιστικης οποτε και η επαγγελματικη μου άδεια είναι Β' ταξης (πλεον), στο οικονομικο επιμελητηριο Ελλαδος και εχω εργαστεί 2 χρονια σε λογιστικο γραφειο και 7 χρονια σε τραπεζα. Θα ήθελα να μου πείτε εάν μπορώ να πληρωσω καποιο λογιστη ή αν είναι καποιος λογιστης εδω για μου πει αν μπορω να πληρωσω τα ένσημα για να καλυψω 3 χρονια προυπηρεσιας, που από ότι μου ειπαν στο επημελητηριο χρειαζονται για να παρω αδεια Α' ταξης μετα από εξετασεις..... και φυσικα ποσο περιπου είναι το κοστος για την καλυψη των ενσημων Σας ευχαριστω
thanasisdoul Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς δεν μπορω να βοηθησω αλλα θελω να σε ρωτησω πως μπορεις να δουλεψεις σε ναυτιλιακη εταιρια ειμαι φοιτητης σε τει λογιστικης και θα ηθελα να κανω το ιδιο.... πως την βλεπεις τη δουλια εισαι πανω σε πλοιο ο μισθος ειναι καλος ? αν θελεις στιλε μου πμ να μιλισουμε
NikosKallithea Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Οχι δεν μπορεις, μονο ο εργοδότης μπορει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα