Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια,καλα Χριστούγεννα και καλές γιορτές γενικότερα...
Επιχειρώ να κάνω format το παλιό desktop των γονιών μου από τα bios λόγω ότι ο ένας από τους δυο σκληρούςδίσκους που είχε καηκε , και επειδή ήταν αυτός ο οποίος είχε περασμένα τα winXP χρειάζεται να τα ξαναπεράσω στον δεύτερο που είχαν μόνο για αποθήκευση και δεν δείχνει να κάηκε όπωςτουλάχιστον τους είπε ο τεχνικός που ήρθε στο σπίτι και διέγνωσε το πρόβλημα...
Στο 
παρελθόν έχω κάνει αρκετές φορές format στον δικό μου από τα bios με επιτυχίαοπότε επιχείρησα να τους τον φορματαρω εγώ ακολουθώντας την κλασική διαδικασία (από CD των Windows γνήσιομέσω bios...Το πρόβλημαείναι το εξήςξεκινάει η διαδικασία κανονικά όπως θα δείτε στις φωτό και κάπου στο 70 τις εκατό σταματάει για αρκετήώρα και μου βγάζει μια μπλε εικόνα με περίεργα γράμματα (προφανώς λόγω ελληνικής γραμματοσειράς)με μια ένδειξηλάθους από κάτω 0x0000007F...
Τι 
μπορεί να είναιΜήπως είναι και αυτός ο σκληρός τελικά καμένοςΜήπωςφταίει η μητρική και είναι πιο χοντρό το πρόβλημα; 70 gb φαντάζομαι είναι αρκετά για τα Xp...ή κάνω λάθος; Πάεικάπου το μυαλό σας;
Ευχαριστώ!

post-97067-0-91133700-1450976801_thumb.jpg

post-97067-0-40342000-1450976875_thumb.jpg

post-97067-0-88301000-1450976917_thumb.jpg

Δημοσ.

Αρχικά άλλαξε το καλώδιο sata.

Βρες κάποιο άλλο cd με τα win XP μήπως αυτό που χρησιμοποιείς είναι προβληματικό.

Αν έχεις κάποιο άλλο pc τσέκαρε τον σκληρό με το HDSentinel. Αν δεν έχεις τσέκαρε τον δίσκο με το HD Regeneration που θα το βρεις στο Hirens Boot CD

Ποιο είναι το τροφοδοτικό και γενικά το σύστημα?

Δημοσ.

Αν ο δίσκος ειναι παλιός ειναι λογικό να έχει πρόβλημα και για αυτο μπορεί και να μην σε αφήνει να κάνεις εγκατάσταση οποτε αρχικά πρέπει να τον δοκιμάσεις σε αλλο pc σαν εσωτερικό και έλεγχο με το hdsentinel ωστε να δούμε αν εχει θέμα ο δίσκος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...