Προς το περιεχόμενο

προβλημα με windows 10


vipakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα σε όλους..είμαι καινούργιος εδώ και ήθελα άμα γίνεται την βοήθεια σας.Λοιπόν έχω windows 10 στο λάπτοπ μου και το πρόβλημα που έχω είναι το εξής...χτες πήγα αγόρασα μια κεραία wifi,συγκεκριμένα ένα power on dmg-16 έβαλα το cd μέσα για να κάνω εγκατάσταση τα drivers τα έκανε όλα κανονικά και πάω να δω άμα δουλεύει άλλα αυτό δεν το αναγνώρισε πάλι έκανα drivers uptade (μήπως τυχόν είναι παλιά τα drivers) άλλα πάλι τίποτα.Μέτα άνοιξα το devices and printers πατάω πάνω στη συσκευή ( στην οποία προφανώς βγάζει την κίτρινη ταμπέλα με το θαυμαστικό στη μέση ) και στο device status μου λέει windows cannot load the device drivers for this hardware.The driver may be corrupted or missing. (Code 39).Δοκίμασα και το Troubleshoot και μου λέει 802.11 USB wireless LAN Card has a driver problem.Άμα ξέρει κάποιος σχετικά με το θέμα και μπορεί να βοηθήσει ας μου πει σε παρακαλώ ευχαριστώ πολύ για το χρόνος σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχήν θα κάνεις απεγκατάσταση οτιδήποτε εγκατέστησες από drivers ως τώρα.

Θα μπεις στην επίσημη ιστοσελίδα της κεραίας που αγόρασες και ανάλογα με το αν έχεις 32bit ή 64bit windows, θα κατεβάσεις τους αντίστοιχους drivers και θα κάνεις εγκατάσταση. Αν δεν υφίστανται drivers για Windows 10, επέλεξε αυτούς των Windows 8/8.1.
Μόλις κάνεις εγκατάσταση, θα κάνεις restart (ακόμη κι αν δεν σου ζητάει επανεκκίνηση).

Αν και πάλι το πρόβλημα δεν λυθεί, σημαίνει πως η κεραία που αγόρασες δεν υποστηρίζεται (ακόμη) απ'τα Windows 10 και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...