Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...και τελικά χάθηκα στο δρόμο και κατέληξα σε ένα ήσυχο ροκαδικο να σκεφτώ και να ακούσω μουσική που μου αρέσει.

και στο avatar Deadmau5... κάτι δεν πάει καλά...μάλλον you fucked up

Δημοσ.

Ντίνο, συνεχίζεις τη ζωή σου κ συνεχίζει τη ζωή της. Αυτή η φιλία προφανώς έκανε τον κύκλο της και τελείωσε. Και αφού όπως λες αυτή έφταιγε και την έβρισες κιόλας, πολύ πιθανόν να ξαναεκανε τα ίδια και στο μέλλον.

Δεν αξίζουν όλα τα άτομα την φιλία μας!!

• Like 3
Δημοσ.

^ what she said. Αν τις έδωσες ευκαιρίες να επανορθώσει, αλλά αυτή συνέχισε να κάνει του κεφαλιού της είναι καιρός να την απομακρύνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Mάλλον ήθελες να γυρίσει πίσω γονατιστή και να σου ζητάει συγνώμες και μάλλον ζορίζεσαι στο ότι το πήρε στο χαλαρό και δεν την ένοιαξε καν που δεν κάνετε πλέον παρέα. Αν όντως φταίει μην ασχολείσαι καν, δεν αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις

και στο avatar Deadmau5... κάτι δεν πάει καλά...μάλλον you fucked up

Ακούω και deadmau5 που είναι το πρόβλημα;

There, there..την θελεις ερωτικα φιλε μου.Και γω επαθα κατι παρομοιο το πασχα περυσι (και ηταν τσακωμος απο αποσταση κιολας, μεσω facebook).Στην αρχη ημουν καλα, μετα την σκεφτηκα λιγο και καταλαβα οτι ειχα κολλησει μαζι της.Εως που ξεκολλησα αφου ειχε περασει καιρος χωρις να μιλαμε.

Αυτο που μπορουσες να κανεις σε αυτο το "επ τι κανεις" ηταν το λεγομενο "bury the hatchet" για να καταλαβεις κ εσυ ο ιδιος αν την θες (ισως και να μπορεις ακομα αν κανονισετε εναν καφε, meh).Να της πεις να μιλησετε για αυτα που ειπατε/εγιναν, ποσο την πειραξαν και αν, ποσο πειραξαν εσενα, και εφοσον καταληγατε στο οτι ειστε οκ και δεν ειχε κανενας απο τους 2 σας προβλημα θα συνεχιζατε να ειστε φιλοι και να βγαινετε.

Αν ομως εσυ εξακολουθουσες να νιωθεις "καπως" επειδη γυρισατε παλι στο φιλικο, τοτε μαλλον ισχυει αυτο που ειπα στην αρχη.

Το ΜΚ τι σημαινει;; :ph34r:

Θα το δοκιμάσω και θα δω τι θα βγεί! Δεν νομίζω να γυρίσουμε πάλι σε αυτό που είχαμε, απλά μπορεί να γίνουν τα πράγματα όχι και τόσο fucked up μεταξύ μας.

Ντίνο, συνεχίζεις τη ζωή σου κ συνεχίζει τη ζωή της. Αυτή η φιλία προφανώς έκανε τον κύκλο της και τελείωσε. Και αφού όπως λες αυτή έφταιγε και την έβρισες κιόλας, πολύ πιθανόν να ξαναεκανε τα ίδια και στο μέλλον.

Δεν αξίζουν όλα τα άτομα την φιλία μας!!

Έτσι το σκέφτηκα και εγώ μόλις έκανα την κίνηση που τα γκρέμισε όλα, τώρα τι άλλαξε στην πορεία μέσα το κεφάλι μου δεν ξέρω. Ίσως αυτά που έχουμε περάσει να είναι too much για να τα πετάξω έτσι απλά.

Mk I, Mk II... Το ίδιο με version 1, version 2...

Δημοσ.

Όταν έχεις ένα άτομο που φταίει, ξεσπάς για ότι σου κανε και αντί να έρθει να ζητήσει συγνώμη ή έστω να παραδεχθεί τα λάθη του κατ εμέ δεν αξίζει μια τριτοτέταρτη ευκαιρία (γιατί σίγουρα στο παρελθόν τις έχεις δώσει κι άλλες). Όταν βλέπεις ότι δε τη νοιάζει εσένα γιατί να σε νοιάξει; Κι εγώ καταλήγω στο ότι ή μάλλον τη γουστάρεις ή ισχύει το άλλο που είπα παραπάνω.

Δημοσ.

Μάλλον την γουστάρεις φιλε οποτε προτείνω να την ξεχάσεις μιας που δεν σου φέρθηκε καλά. Αλλιώς κάνε κίνηση μπας και καταλήξετε στο κρεβάτι τουλάχιστον να περάσεις καλα. Απλα μην περιμένεις πολλά από ένα άτομο που δεν συμπεριφέρεται σωστά. Δεν αξίζει.

Δημοσ.

Όταν έχεις ένα άτομο που φταίει, ξεσπάς για ότι σου κανε και αντί να έρθει να ζητήσει συγνώμη ή έστω να παραδεχθεί τα λάθη του κατ εμέ δεν αξίζει μια τριτοτέταρτη ευκαιρία (γιατί σίγουρα στο παρελθόν τις έχεις δώσει κι άλλες). Όταν βλέπεις ότι δε τη νοιάζει εσένα γιατί να σε νοιάξει; Κι εγώ καταλήγω στο ότι ή μάλλον τη γουστάρεις ή ισχύει το άλλο που είπα παραπάνω.

Στην πραγματικότητα εγώ έχω ένα μεγάλο μέρος ευθύνης. Την είχα παραμελήσει αρκετά και κάποια στιγμή μου έκανε παράπονα, είχαν περάσει δύο εβδομάδες χωρίς να έχουμε μιλήσει και τότε έπαιξε ένας τσακωμός ο οποίος μας έφερε πιο κοντά. Υπήρχαν πράγματα που δεν ήξερα, επειδή ποτέ δεν ρώτησα, το ίδιο και για αυτή.

Ερωτικό δεν είναι επειδή κάποτε ήταν και προσπάθησα πολύ για να το ξεπεράσω, και τα κατάφερα.

Επίσης, νομίζω η περίπτωση είναι κλασσικά εγωισμός ολε ολε ολε

και για τους δύο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...