theoritikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 1. Οδηγός τσαντίλας να βρίζει τους άλλους οδηγούς με κοσμητικά επίθετα της Θεσσαλίας όπως μοσχαροκεφαλι και χλιαρας σε κεντρικό αθηναϊκό δρόμο. 2. Ο ίδιος οδηγός να έχει εκνευριστει με τον μπροστά οδηγο ο οποίος έχει πινακίδες από Καρδίτσα . Οι πινακίδες ξεκινούσαν με ΚΑΖ . Κάποια στιγμή μέσα στα νεύρα του φωναζει αμαν πια ρε Καζακστάν. 3. Η δίπλα μου να μιλάει ασταμάτητα με τον γκομενο στο τηλέφωνο , φάση να την καλεί κάθε 10 λεπτά . Αυτή να του μιλάει κάπως `ζουζουνιαρικα` . Κάποια στιγμή με παίρνουν και εμένα τηλέφωνο ,και για σπάσιμο μιλάω και εγώ με τον τόνο που είχε και αυτή . Στην υπόλοιπη διαδρομή μιλούσε με την κανονική της φωνή. Το WiFi των ΚΤΕΛ πάντως είναι μια χαρά για να ακούς playlist από το Spotify, όταν βέβαια αποφασίσει να δουλέψει 2
Pa0ki Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Έχω κάνει σεξ δύο φορές μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ 13
zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Από πότε έχουν τα ΚΤΕΛ wifi;! Άλλο και τούτο... Τύπος να μου διηγήται ότι ειναι τραγουδιστής σε σκυλάδικο της αλεξανδρούπολης και βγάζει τρελά λεφτά και γκόμενες... Ναι ρε φίλε και ταξιδεύεις με κτελ, ΟΚ σε πιστέψαμε.... Είναι σαν το ανέκδοτο, 6 το πρωί στο αστικό λέει ο άλλος "πως μου μιλάς έτσι, ξέρεις ποιος είμαι εγώ;" Ποιος να 'σαι ρε ταλαίπωρε 6 το πρωί στο λεωφορείο
revolver1990 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Από πότε έχουν τα ΚΤΕΛ wifi;! Είναι σαν το ανέκδοτο, 6 το πρωί στο αστικό λέει ο άλλος "πως μου μιλάς έτσι, ξέρεις ποιος είμαι εγώ;" Ποιος να 'σαι ρε ταλαίπωρε 6 το πρωί στο λεωφορείο Από πότε πηδιούνται στα λεωφορεία? 2
zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Από πότε πηδιούνται στα λεωφορεία? To Paoki ρώτα 2
redhotstef Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Σε κτελ γνωρισα την πρωην μου. Ηταν μια ευχαριστη τετραωρη διαδρομη. Η αρχη εγινε κερνωντας την τσιχλα. Συνηθως οποτε ταξιδευω επιλεγω βραδυ, με ακουστικα και φουλ μπαταρια. Παλια στη διαδρομη καλαματα αθηνα για να πας με τρενο, επειδη χαλασαν οι γραμμες, πηγαινες με λεωφοριο με χρεωση τρενου. Ηταν κυριολεκτικα ενα σαραβαλο το λεωφοριο. Θυμαμαι ταξιδευαμε με κατι παιδια καθομασταν γαλαρια, δεν ειχε πολυ κοσμο μεσα, η πισω πορτα ηταν μισανοιχτη και εμπαζε αερα, καποιοι καπνιζαν κιολας μεσα. Ειχε δικη του φαση αυτο το λεωφοριο, και κυριως πηγαινες αθηνα με εφτα ευρω, οταν με το κτελ εδινες 18.. 1
Αρίμπα μουτσάτσος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Έχω κάνει σεξ δύο φορές μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ και με το δεξι και με το αριστερο με μπαγασα ? μπραβο 3
tehAllantin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Παοκι αλανιαρη, τον επαιξες σε κτελ ρε θηριο;;; 7
Centurion Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Γυρνούσα από άδεια ορκωμοσίας πίσω στην Καλαμάτα. Σταματάμε Κόρινθο. Πλησιάζει μωρό και μου ζητάει αναπτήρα. Ο αναπτήρας δεν ανάβει με την καμία. Χάνω το μωρό. Φτάνω Καλαμάτα βρίζοντας σε όλη τη διαδρομή. Τελικά ο αναπτήρας άναψε για το τσιγάρο της παρηγοριάς. Υπάρχει Θεός. 8
Dinos_12345 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Κατέβηκα να πάω σχολείο και μου έπιασε το πόδι ο οδηγός με την πόρτα, 11 χρόνια πρίν. Ένας μια φορά είχε πάρει γουρνοπούλα και είχε αραξει γαλαρία, μύρισε όλο το λεωφορείο. Την έφαγε όλη. Τελευταία μου τυχαίνουν όλο γιαγιάδες δίπλα. Προχθές από Αθήνα μου έτυχε δίπλα ένας κύριος που τελικά ήταν θείος μιας φίλης μου, δεν το ήξερα, έτυχε να αναφέρω το όνομα της και μου το είπε. Χάλασε μια φορά το λεωφορείο και μια ώρα περιμέναμε να έρθει άλλο να μας πάρει. 1
cosmos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μόνο σε μένα τύχαινε να κάθεται δίπλα μου σε μεγάλα ταξίδια ηλικιωμένη...και μετά το πρώτο 5/10 λεπτο ησυχίας...να ανοίγει το στόμα της...να αφηγείται την ιστορία της ζωής της...των παιδιών της...των εγγονιών της...του χωριού της...της Ελλάδος...του σύμπαντος??? και να σου λέει κιόλας..."α δεν μπορώ να κοιμηθώ στο λεωφορείο..." !!!!! 1
anwnymh29 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θα ξεχασω την προτελευταια μου διαδρομη με το νυχτερινο δρομολογιο απο Αθηνα για Κερκυρα που ο οδηγος εστελνε σε ολη την διαδρομη μηνυματα στο viber !! Ημουν και πρωτη θεση παναθεμα με , με ενα μπουκαλι νερο ανα χειρας ετοιμη να του το πεταξω στο κεφαλι με τα 8αρια που μας εκανε,..συν που μυριζε σε ολη την διαδρομη ενα λεμονι γιατι λεει τον ζαλιζε το λεωφορειο!!!Εψαχνα καμερα να δω ποτε ληγει η φαρσα αλλα δεν ηταν!! 2
Miracle Worker Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Άπειρες ιστορίες με ΚΤΕΛ, δυστυχώς. Μου έχει φάει τη ζωή. Θυμάμαι μία φορά που ένας κόμματος είχε κοιμηθεί στον ώμο μου για το μεγαλύτερο μέρος της πεντάωρης διαδρομής. Δεν ξέρω αν το πήρε χαμπάρι, γιατί συχνά πετάγονταν και μετά ξαναέπεφτε στη ζεστή θαλπωρή του ώμου μου. Με έφαγε η ακινησία, αλλά I'm not mad at all. Εδώ και δύο χρόνια μέχρι πρόσφατα, το μισό λεωφορείο του νυχτερινού δρομολογίου ήταν μετανάστες. Πάντα έξω από ένα χωριό πριν τον τελικό προορισμό, επικρατούσε το συνήθης σκηνικό. Σταματάγαμε και ο οδηγός έπαιρνε τηλέφωνο κάποιον να έρθει να τους μαζέψει, ο οποίος δεν εμφανίζονταν ποτέ. Μετά από κάνα 15λεπτο τους αφήναμε εκεί και φεύγαμε. Μια φορά ο οδηγός μας εξήγησε την όλη φάση. Ερχόταν ένας στην Αθήνα, τους πλήρωνε τα εισιτήρια και τους έμπαζε μέσα. Στο χωριό υποτίθεται ότι θα υπήρχε κάποιος να τους παραλάβει, ο οποίος για προφανείς λόγους πάντα έρχονταν αφού έφευγε το ΚΤΕΛ. Αρχές καλοκαιριού εξαρθρώθηκε σπείρα διακινητών με έδρα εκείνο το χωριό... Και ένα πρόσφατο, που έχει σχέση με αυτό που μου τη δίνει περισσότερο, τις θέσεις. Καθόμαστε όλοι κανονικά, εγώ στη θέση μου, μόνος μου. Το λεωφορείο είχε κόσμο, όχι γεμάτο, αλλά δεν υπήρχε διπλή θέση άδεια. Αρκετές θέσεις πίσω μου, είναι ένας τυπάς που μόλις έχει αποφυλακιστεί από το τοπικό ίδρυμα, λίγο περίεργος. Το λοιπόν, λόγω της ιδιαιτερότητας του δρομολογίου, μισή ώρα μετά την επιβίβαση κατεβαίνουμε για να πάρουμε το καράβι. Μόλις αποβιβαζόμαστε και επιστρέφουμε στο λεωφορείο, βλέπω δύο κυράτσες να κάθονται στη θέση μου. Μάλιστα, η γηραιότερη μόλις μπήκα μέσα, αναφώνησε, "Α εγώ τώρα δε σηκώνομαι με τίποτα από εδώ¨. Λέω, δε μαμιέται, θα βρω κάπου αλλού να κάτσω. Ε, η μόνη θέση ήταν στη γαλαρία, πίσω από τον "απόφοιτο", ο οποίος γύρναγε και μου μίλαγε συνέχεια. Περιττό να πω τις κατάρες που έφαγαν. Αφού σκεφτόμουν στην επομένη στάση να πάω γρήγορα και να μπαστακωθώ στην πρώην θέση μου, αλλά σκεφτόμουν ότι θα καταστρέψω την όποια επανένταξη θα μπορούσε να έχει ο τυπάς. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα