Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ιστοριες εχω χιλιαδες.τοσες που πολυ απλα αρνουμε πλεον  ν ανεβω σε κτελ.αμα η επιλογη ειναι μονο κτελ τοτε προτιμω με τα ποδια.

tumblr_inline_ndd9x6tGsU1rie133.gif

• Like 1
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βραβείο τσιγγουνιάς

Απονέμεται στο ΚΤΕΛ Σπάρτης για τα μονίμως "στο όρθιο" δρομολόγια που έκανα με τις αντίκες του προς Αθήνα. Μια φορά μέχρι Κόρινθο. Δεν υπήρχε περίπτωση να βάλουν έκτακτο δρομολόγιο αλλά πάντα έχωναν καμιά δεκαριά όρθιους στα σκαλιά και στον διάδρομο.

Βραβείο οργάνωσης

Απονέμεται στο ΚΤΕΛ Καβάλας και στον υπάλληλό του που δεν ξέρει να πληροφορήσει σωστά τις ώρες των δρομολογίων. Θέλει να ταξιδέψει ο πατέρας μου από Δράμα για Κομοτηνή αλλά επειδή δεν έχει τακτικό δρομολόγιο τον πήγα με το αμάξι ως την Καβάλα για να πάρει από εκεί το ΚΤΕΛ. Ο κύριος που μας ενημέρωσε για την ώρα που ξεκινάει το λεωφορείο έκανε λάθος και μας είπε την ώρα που ξεκινάει από Κομοτηνή και όχι από Καβάλα. Σημειώστε πως τα δυο αυτά ΚΤΕΛ έχουν έχθρα και δεν συνεργάζονται. Τελικά έκανα μια βολτίτσα ως την Ξάνθη γιατί αλλιώς δεν θα προλάβαινε.

Βραβείο καλύτερου δρομολογίου

Στο ΚΤΕΛ Δράμας για ένα απογευματινό δρομολόγιο (πριν γίνει η εγνατία) Θεσσαλονίκη - Δράμα χωρίς φώτα. Δυστυχώς κάπου στην Ασπροβάλτα νύχτωσε και το πρόβλημα έγινε σοβαρό. Αφού κάπου στην Αμφίπολη κόντεψε να μας ρίξει στο χαντάκι κατάλαβε πως δεν πρόκειται να ολοκληρώσει το δρομολόγιο. Αν θυμάμαι καλά φτάσαμε στην Δράμα συνοδεία περιπολικού.

και το περιπολικό πώς βοήθησε δηλαδή; 

Βραβείο ανθρωπιάς

Σε οδηγό του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για την πρωτοβουλία του να επικοινωνήσει με τον σταθμό Μακεδονία και να ζητήσει απο το ΚΤΕΛ Δράμας να με περιμένει 5 λεπτά έξω από τον σταθμό για να προλάβω να αλλάξω λεωφορείο ερχόμενος από Αθήνα. Ήταν το τελευταίο βραδινό δρομολόγιο και δεν θα είχα μέσο να ταξιδέψω. Ό,τι και να πω για την κίνησή του αυτή είναι λίγο.

Άξια αναφοράς και η επιλογή της ταινίας "Ο καλύτερος μου φίλος" σε ένα δρομολόγιο με κατάληξη κάτι μανάδες να ζητάνε τη διακοπή της προβολής μόλις ο Καφετζόπουλος είπε "Θα το βαλσαμώσω εγώ αυτό το μουν@κι"

αφού δεν έχουν ήχο οι ταινίες στα κτελ

μαλλον πηγαινε μπροστα με φωτα πορειας για να βλεπει το χρεπι να ακολουθει...

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο μπλιαχ είναι ο σταθμός των ΚΤΕΛ στην Αθήνα. Ειδικά το πεδίο του Άρεως.Είχα πάει στην τουαλέτα τους να αλλάξω εσώρουχο(πολύ έξυπνο).Και μου έπεσε κάτω.Και είχε νερά..Και μετά μου έπεσε η και τυρόπιτα.

Κόντεψα να λιποθυμήσω από την αηδία.

Δημοσ.

ΚΤΕΛ Χανίων, ήμουν με συγγενείς εκ των οποίων μια θεία 75 χρόνων βαρηκοη. Ο οδηγός την ρωτάει που πας, αυτή δεν άκουσε και δεν του απαντάει, ο τύπος άρχισε ξαφνικά να ουρλιαζει και να βρίζει, σου μιλάω ρε ζώο, γαμοσταυριδια, παναγιες, κτλ.

Ήμουν μικρός τότε και είχα μείνει κάγκελο, κανονικά έπρεπε να του ρίξω τίποτα μπουνιδια ή να του πατήσουμε μηνύσεις. Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν ο τύπος οδηγεί ακόμα και δεν τον έχουν κάνει παραλυτο από το ξύλο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...