iordanis77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 To θέμα είναι να το συσκευάσεις καλά, αλλιώς όπως και να το χαρακτηρίσεις δεν έχει σημασία Το δεμα λεει ειναι πιο φτηνο. Να τρως πιο πολύ ψάρι Μεταφραση?
nikos-thess Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Παίδες το έστειλα τελικά. Ισχυαν οι τιμές που είπε ο panos 2171 δλδ 4 ευρώ μέσα και η αντικαταβολή σε αυτά. Στο τηλέφωνο το πρωί μου είπαν άλλα ντάλλα και μου ειπανε κοστος γυρω στα 12 ευρω για συστημενο δεμα. Ευτυχώς στο ταχυδρομειο η υπαλληλος ηξερε τη δουλεια της και μ το εστειλε με το μικροτερο δυνατο κοστος με αντικαταβολη. Τωρα για τη συσκευασια την εφτιαξα με αφρωδες υλικο μεσα σε κουτι. Δλδ και να παρει καποιος και να το πεταει στον τοιχο με δυναμη το δεμα δεν θα παθει τπτ... Αν παει ομως και χοροπηδαει πανω του ε θα το σπασει αλλα οκ πρεπει να πεσουμε σε psycho περιπτωση. Ελπιζω να παει καλα στον παραληπτη και να παρω την αντικαταβολη μεχρι την αλλη Τριτη. Ασχετο αλλα ειχε τρελη ουρα σημερα στα ταχυδρομια.. Τι διαλο ολοι τελευταια μερα πανε για πληρωμές; Σκεφτείτε πήρα το νούμερο 450 και στα ταμεια ηταν το 355 ακομα :shock: Eπέστρεψα σπίτι και πηγα μιαμιση ωρα ++ μετα και ειχε φτασει στο 448!!!
zio10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το δεμα λεει ειναι πιο φτηνο. Μεταφραση? Λέω για τη σημείωση που είπες, τα ελτα (και οι κούριερ απ'όσο ξέρω) δεν προσέχουν ιδιαίτερα τα δέματα. Γι'αυτό πάνω απ'όλα μετράει η συσκευασία παρά να γράψεις στο πακέτο ότι θέλει προσοχή
iordanis77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Λέω για τη σημείωση που είπες, τα ελτα (και οι κούριερ απ'όσο ξέρω) δεν προσέχουν ιδιαίτερα τα δέματα. Γι'αυτό πάνω απ'όλα μετράει η συσκευασία παρά να γράψεις στο πακέτο ότι θέλει προσοχή Δεν ειναι το θεμα αν θα γραψεις στο πακετο κατι. Υπαρχει η ενδειξη "ευθραυστο"? Οπως δηλαδη υπαρχει και το "συστημενο". Νομιζω υπαρχει και με τη αναλογη χρεωση. Εκτος αν καταργηθηκε. 1
zio10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ειναι το θεμα αν θα γραψεις στο πακετο κατι. Υπαρχει η ενδειξη "ευθραυστο"? Οπως δηλαδη υπαρχει και το "συστημενο". Νομιζω υπαρχει και με τη αναλογη χρεωση. Εκτος αν καταργηθηκε. Α οκ, δεν κατάλαβα ότι εννοούσες αυτό. Δεν το ξέρω.
nikos-thess Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Όλα οκ τελικά. Το προιόν έφτασε στον παραλήπτη τη Δευτέρα και χθες ο ταυχδρόμος μου έφερε τα χρήματα της αντικαταβολής στο σπίτι. Δλδ σε εξι εργασιμες είχα την αντικαταβολή στα χέρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα