kaliakman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή χάθηκε στο άλλο νήμα.. Ο συμφορουμιτης the other one έγραψε: είναι καλό να κάνεις το βήμα για εξωτερικό σε κάποια πιο προχωρημένη ηλικία όπου θα έχεις αποκομίσει και αυτές τις παραπάνω εμπειρίες/γνώσεις ή μπορείς απλά να ξεκινήσεις με την όρεξή να μάθεις και σιγά σιγά να εξελιχθείς; Προσωπικά ας πούμε είμαι στη φάση που κοντεύω στο πτυχίο εργασιακή εμπειρία πάνω στην πληροφορική δεν έχω καλό ή κακό δεν ξέρω οπότε σκέφτομαι θα ήταν καλή ιδέα να κάτσω Ελλάδα 4-5-7-10 χρόνια να χτίσω ένα status και σίγουρα να έχω και κάποια δικά μου λεφτά στην άκρη ή υπάρχουν και εταιρείες έξω που ψάχνουν νέους πτυχιούχους χωρίς πολλά πολλά; Γιατί κάπου εκεί μπαίνει και το θέμα ότι γιατί να προτιμήσει κάποιος εμένα ας πούμε κι όχι έναν ντόπιο που θα έχει και ένα βαθμό άνεσης παραπάνω. Και επειδή με ενδιαφέρει και εμένα θα ήθελα γνώμες.. Καλές γιορτές!!
φραμπάλα Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Yπάρχει φόρουμ ειδικά για τους έλληνες μετανάστες στο εξωτερικό (νομίζω το λένε patriotaki.gr) Εδώ το θέμα αυτό θα καταλήξει πάλι σε πόλεμο. 1
Iris_89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Patriotaki.net, όπως επίσης σελίδες/ομάδες στο fb
Apoll Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή χάθηκε στο άλλο νήμα.. Ο συμφορουμιτης the other one έγραψε: είναι καλό να κάνεις το βήμα για εξωτερικό σε κάποια πιο προχωρημένη ηλικία όπου θα έχεις αποκομίσει και αυτές τις παραπάνω εμπειρίες/γνώσεις ή μπορείς απλά να ξεκινήσεις με την όρεξή να μάθεις και σιγά σιγά να εξελιχθείς; Προσωπικά ας πούμε είμαι στη φάση που κοντεύω στο πτυχίο εργασιακή εμπειρία πάνω στην πληροφορική δεν έχω καλό ή κακό δεν ξέρω οπότε σκέφτομαι θα ήταν καλή ιδέα να κάτσω Ελλάδα 4-5-7-10 χρόνια να χτίσω ένα status και σίγουρα να έχω και κάποια δικά μου λεφτά στην άκρη ή υπάρχουν και εταιρείες έξω που ψάχνουν νέους πτυχιούχους χωρίς πολλά πολλά; Γιατί κάπου εκεί μπαίνει και το θέμα ότι γιατί να προτιμήσει κάποιος εμένα ας πούμε κι όχι έναν ντόπιο που θα έχει και ένα βαθμό άνεσης παραπάνω. Και επειδή με ενδιαφέρει και εμένα θα ήθελα γνώμες.. Καλές γιορτές!! Για προγραμματισμό, θα πρέπει να έχεις γνώσεις για το αντικείμενο, και εμπειρία. Αυτά και μόνο χρειάζονται και όχι πτυχία. Τεχνολογίες που χρειάζονται και θα πρέπει να ξέρεις για .ΝΕΤ α) ASP.NET MCV, Bootstrap, MVVM, AngularJS/KnockoutJS, Entity Framework, Razor, Javascript και λίγο Json, C# ή VB (για web) β) Winforms, WPF, XAML, Entity Framework, Unity dependency Injection, MVVM, C# ή VB (για clients) γ) Java, αλλά οι δουλειές αυτές είναι ελάχιστες σε σχέση με α & β παραπάνω δ) SAP. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα