xpapias Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Τι λέτε να απονειμουμε βραβεία στους πιο συνεπείς χρήστες ανά κατηγορία. Κανω την αρχή: Βραβείο συνέπειας/οργανωτικοτητας των meetings: Το βραβείο μοιράζονται η nenya με τη dimitra_m3. Bspus ήσουν κοντά! Βραβείο δημιουργικότητας: Έχουμε καθαρο νικητή, τον zoranb. (Ο χρήστης κατασκευασε μόνος του το βραβείο) Βραβείο πιο insomniac (ξενυχτη ήθελα να πω) χρήστη: Vsl.(Φοβάμαι οτι κοιμάται, ας παραλαβει κάποιος άλλος το βραβείο του για αυτον. Βραβείο animated gifs: Γατοκοριτσο.(Ξεκάθαρα πράγματα) Βραβείο "τοπαιζωδυσκολος" χρήστης: Θεωρητικός (έπρεπε να διαπραγματευτουμε σκληρά για να τον φέρουμε στα meetings) Βραβείο ασυνεπειας: stefanT.(Αντι για βραβείο του απονέμεται μια μπάλα ξεφουσκωτη) Βραβείο πιο συνεπους troll: Vapir Βραβείο "τακανωολαλιμπα": Trilobite. Βραβείο "δενεχωτινακανωκλειδωθηκαπαλιστοσπιτι" Stavi (στη συγκεκριμένη κατηγορία - απονέμεται το χρυσο κλειδί πασπαρτου) Βραβείο "ταπινωδεμεθω" Το βραβείο μοιράζονται ο sarandis/vsl/warlock. (Παπί μας τα χάλασες τελευταία στιγμή) Άλλες ιδέες; 13
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Εσύ πάντως μ' αυτό το thread παίρνεις το βραβείο για το πιο τρελό thread της χρονιάς. Επίσης, αν συνεχίσεις μ' αυτό το ρυθμό σε βλέπω να παίρνεις και το βραβείο για τα περισσότερα threads στο μπλαμπλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σου αξίζει και το ΙΒΤL βραβείο με τα περισσότερα από τα θρεντ σου να κλείνουν εν τη γενέση τους. Σε αυτό το σημείο, κρατώντας συγκινημένος το ινσομνιακό αγαλματίδιο στα χέρια, θα ήθελα να ευχαριστήσω την πολυμελή κριτική επιτροπή που είμαι σίγουρος ότι σχημάτισες για να δώσει όλα αυτά τα βραβεία, και φυσικά τους mods που δεν μου έσβησαν πολλά posts και κατάφερα έτσι να φύγω μ' ένα βραβείο από δω μέσα 12
NikosKallithea Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Είναι και αυτός ένας σύγχρονος τρόπος για να κανείς ekamaki 1
xpapias Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Εσύ πάντως μ' αυτό το thread παίρνεις το βραβείο για το πιο τρελό thread της χρονιάς. Επίσης, αν συνεχίσεις μ' αυτό το ρυθμό σε βλέπω να παίρνεις και το βραβείο για τα περισσότερα threads στο μπλαμπλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σου αξίζει και το ΙΒΤL βραβείο με τα περισσότερα από τα θρεντ σου να κλείνουν εν τη γενέση τους. Σε αυτό το σημείο, κρατώντας συγκινημένος το ινσομνιακό αγαλματίδιο στα χέρια, θα ήθελα να ευχαριστήσω την πολυμελή κριτική επιτροπή που είμαι σίγουρος ότι σχημάτισες για να δώσει όλα αυτά τα βραβεία, και φυσικά τους mods που δεν μου έσβησαν πολλά posts και κατάφερα έτσι να φύγω μ' ένα βραβείο από δω μέσα Stavi, εσύ; Σ'ευχαριστω για τα καλά σου λόγια. Η αλήθεια είναι οτι το τελευταίο 4μηνο ειχα αρκετό χρόνο και λιγα πράγματα να κάνω. Αυτά που ξερατε να τα ξεχασετε ομως με το νέο έτος! Μου έδωσες παντως ιδέα. Πρέπει να κλεινω τα εναρκτήρια posts μου με "IBTL". 1
Glikos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Θελω να έχω την τιμή να παρουσιασω το βραβείο στον Τριλοβίτη και να του το παραδώσω προσωπικά στα χέρια. 2
Vapir Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 αν και δεν κατάλαβα γιατί με λες troll , δεν παύω να είμαι συνεπής και γιαυτό σε ευχαριστώ για το βραβείο που έχεις την τιμή να με δώκεις 2
theoritikos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Είμαι βαθιά συγκινημένος που κέρδισα το βραβείο. Ο φετινός ανταγωνισμός ήταν τεράστιος και θεωρούσα πως είχα μηδαμινές ελπίδες να το κερδίσω!
NikosKallithea Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Καλό θα ήταν πχ και θα είχε και κάποιο ενδιαφέρον να δούμε ποιος μέσα στον χρόνο είχε τα περισσότερα ποστ, εκτός βεβαίως του μπλα μπλα
*nenya* Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Χαχαχ! Βάλε κι άλλα βραβεία όμως! ~Βραβείο καλύτερης νοικοκυράς. ~Βραβείο γκρικ λόβερ [με τρίχα για πουλόβερ]. ~Βραβείο πιο γκρινιάρη/ας. ~Βραβείο πιο καλοφαγά. ~Βραβείο πιο ταξιδεμένου. ~Βραβείο πιο κακόγουστου. 1
bluesattack Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Για το βραβειο του καλυτερου ποστ υπαρχει πολυ δυνατος υποψηφιος παντως.
chrisxkar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Βραβειο μεγαλυτερου fanboy Djtaurus απο μενα υγ εαν μου το ζητησει οντως θα του το στειλω με ταχυδρομειο (αλλα μεσω τσατ για να δω το μυνημα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις