Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λέτε να απονειμουμε βραβεία στους πιο συνεπείς χρήστες ανά κατηγορία. Κανω την αρχή:

Βραβείο συνέπειας/οργανωτικοτητας των meetings:

Το βραβείο μοιράζονται η nenya με τη dimitra_m3. Bspus ήσουν κοντά!

Βραβείο δημιουργικότητας:

Έχουμε καθαρο νικητή, τον zoranb. (Ο χρήστης κατασκευασε μόνος του το βραβείο)

Βραβείο πιο insomniac (ξενυχτη ήθελα να πω) χρήστη:

Vsl.(Φοβάμαι οτι κοιμάται, ας παραλαβει κάποιος άλλος το βραβείο του για αυτον.

Βραβείο animated gifs:

Γατοκοριτσο.(Ξεκάθαρα πράγματα)

Βραβείο "τοπαιζωδυσκολος" χρήστης:

Θεωρητικός (έπρεπε να διαπραγματευτουμε σκληρά για να τον φέρουμε στα meetings)

Βραβείο ασυνεπειας:

stefanT.(Αντι για βραβείο του απονέμεται μια μπάλα ξεφουσκωτη)

Βραβείο πιο συνεπους troll:

Vapir

Βραβείο "τακανωολαλιμπα":

Trilobite.

Βραβείο "δενεχωτινακανωκλειδωθηκαπαλιστοσπιτι"

Stavi (στη συγκεκριμένη κατηγορία - απονέμεται το χρυσο κλειδί πασπαρτου)

Βραβείο "ταπινωδεμεθω"

Το βραβείο μοιράζονται ο sarandis/vsl/warlock. (Παπί μας τα χάλασες τελευταία στιγμή)

Άλλες ιδέες;

• Like 13
Δημοσ.

Εσύ πάντως μ' αυτό το thread παίρνεις το βραβείο για το πιο τρελό thread της χρονιάς. Επίσης, αν συνεχίσεις μ' αυτό το ρυθμό σε βλέπω να παίρνεις και το βραβείο για τα περισσότερα threads στο μπλαμπλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σου αξίζει και το ΙΒΤL βραβείο με τα περισσότερα από τα θρεντ σου να κλείνουν εν τη γενέση τους. Σε αυτό το σημείο, κρατώντας συγκινημένος το ινσομνιακό αγαλματίδιο στα χέρια, θα ήθελα να ευχαριστήσω την πολυμελή κριτική επιτροπή που είμαι σίγουρος ότι σχημάτισες για να δώσει όλα αυτά τα βραβεία, και φυσικά τους mods που δεν μου έσβησαν πολλά posts και κατάφερα έτσι να φύγω μ' ένα βραβείο από δω μέσα

• Like 12
Δημοσ.

Εσύ πάντως μ' αυτό το thread παίρνεις το βραβείο για το πιο τρελό thread της χρονιάς. Επίσης, αν συνεχίσεις μ' αυτό το ρυθμό σε βλέπω να παίρνεις και το βραβείο για τα περισσότερα threads στο μπλαμπλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σου αξίζει και το ΙΒΤL βραβείο με τα περισσότερα από τα θρεντ σου να κλείνουν εν τη γενέση τους. Σε αυτό το σημείο, κρατώντας συγκινημένος το ινσομνιακό αγαλματίδιο στα χέρια, θα ήθελα να ευχαριστήσω την πολυμελή κριτική επιτροπή που είμαι σίγουρος ότι σχημάτισες για να δώσει όλα αυτά τα βραβεία, και φυσικά τους mods που δεν μου έσβησαν πολλά posts και κατάφερα έτσι να φύγω μ' ένα βραβείο από δω μέσα

Stavi, εσύ;

Σ'ευχαριστω για τα καλά σου λόγια. Η αλήθεια είναι οτι το τελευταίο 4μηνο ειχα αρκετό χρόνο και λιγα πράγματα να κάνω. Αυτά που ξερατε να τα ξεχασετε ομως με το νέο έτος!

Μου έδωσες παντως ιδέα. Πρέπει να κλεινω τα εναρκτήρια posts μου με "IBTL".

• Like 1
Δημοσ.

Θελω να έχω την τιμή να παρουσιασω το βραβείο στον Τριλοβίτη και να του το παραδώσω προσωπικά στα χέρια.

• Like 2
Δημοσ.

αν και δεν κατάλαβα γιατί με λες troll , δεν παύω να είμαι συνεπής και γιαυτό σε ευχαριστώ για το βραβείο που έχεις την τιμή να με δώκεις 

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι βαθιά συγκινημένος που κέρδισα το βραβείο. Ο φετινός ανταγωνισμός ήταν τεράστιος και θεωρούσα πως είχα μηδαμινές ελπίδες να το κερδίσω!

Δημοσ.

Καλό θα ήταν πχ και θα είχε και κάποιο ενδιαφέρον να δούμε ποιος μέσα στον χρόνο είχε τα περισσότερα ποστ, εκτός βεβαίως του μπλα μπλα

Δημοσ.

Χαχαχ! Βάλε κι άλλα βραβεία όμως!

~Βραβείο καλύτερης νοικοκυράς.

~Βραβείο γκρικ λόβερ [με τρίχα για πουλόβερ].

~Βραβείο πιο γκρινιάρη/ας.

~Βραβείο πιο καλοφαγά.

~Βραβείο πιο ταξιδεμένου.

~Βραβείο πιο κακόγουστου.

• Like 1
Δημοσ.

Βραβειο μεγαλυτερου fanboy Djtaurus απο μενα

υγ εαν μου το ζητησει οντως θα του το στειλω με ταχυδρομειο (αλλα μεσω τσατ για να δω το μυνημα)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...