Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδες και χρονια πολλα σε ολους με υγεια

Πριν μια εβδομαδα, στησαμε ενα νεο συστημα με i5 4690k, mobo giagabyte z97-hd3, gpu gtx 960 4gb

ολα καλα, περασα λειτουργικο κτλ.. Την επομενη μερα με πηρε ο φιλος μου και μου αναφερει οτι οταν κανει τερματισμο ή επανεκινηση το pc  δε ξεκινα, δεν ποσταρει στην οθονη...για να ξεκινησει θελει reset ή να ανοιγοκλεισεις το διακοπτη του τροφοδοτικου... η συνδεση με την οθονη ειναι μεσω καλωδιου Vga σε ανταπτορα dvi ...  εκανα πολλες δοκιμες ,διαφορα , αποσυνδεσα δισκους, ρεσετ Bios και αλλα αλλα κανει το ιδιο... 

Καμμια ιδεα? Ευχαριστω εκ τον προτερων 

• Moderators
Δημοσ.

Καλημερα παιδες και χρονια πολλα σε ολους με υγεια

Πριν μια εβδομαδα, στησαμε ενα νεο συστημα με i5 4690k, mobo giagabyte z97-hd3, gpu gtx 960 4gb

ολα καλα, περασα λειτουργικο κτλ.. Την επομενη μερα με πηρε ο φιλος μου και μου αναφερει οτι οταν κανει τερματισμο ή επανεκινηση το pc δε ξεκινα, δεν ποσταρει στην οθονη...για να ξεκινησει θελει reset ή να ανοιγοκλεισεις το διακοπτη του τροφοδοτικου... η συνδεση με την οθονη ειναι μεσω καλωδιου Vga σε ανταπτορα dvi ... εκανα πολλες δοκιμες ,διαφορα , αποσυνδεσα δισκους, ρεσετ Bios και αλλα αλλα κανει το ιδιο...

Καμμια ιδεα? Ευχαριστω εκ τον προτερων

τι τροφοδοτικό έχετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...