billkap Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα παιδες και χρονια πολλα σε ολους με υγεια Πριν μια εβδομαδα, στησαμε ενα νεο συστημα με i5 4690k, mobo giagabyte z97-hd3, gpu gtx 960 4gb ολα καλα, περασα λειτουργικο κτλ.. Την επομενη μερα με πηρε ο φιλος μου και μου αναφερει οτι οταν κανει τερματισμο ή επανεκινηση το pc δε ξεκινα, δεν ποσταρει στην οθονη...για να ξεκινησει θελει reset ή να ανοιγοκλεισεις το διακοπτη του τροφοδοτικου... η συνδεση με την οθονη ειναι μεσω καλωδιου Vga σε ανταπτορα dvi ... εκανα πολλες δοκιμες ,διαφορα , αποσυνδεσα δισκους, ρεσετ Bios και αλλα αλλα κανει το ιδιο... Καμμια ιδεα? Ευχαριστω εκ τον προτερων
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα παιδες και χρονια πολλα σε ολους με υγεια Πριν μια εβδομαδα, στησαμε ενα νεο συστημα με i5 4690k, mobo giagabyte z97-hd3, gpu gtx 960 4gb ολα καλα, περασα λειτουργικο κτλ.. Την επομενη μερα με πηρε ο φιλος μου και μου αναφερει οτι οταν κανει τερματισμο ή επανεκινηση το pc δε ξεκινα, δεν ποσταρει στην οθονη...για να ξεκινησει θελει reset ή να ανοιγοκλεισεις το διακοπτη του τροφοδοτικου... η συνδεση με την οθονη ειναι μεσω καλωδιου Vga σε ανταπτορα dvi ... εκανα πολλες δοκιμες ,διαφορα , αποσυνδεσα δισκους, ρεσετ Bios και αλλα αλλα κανει το ιδιο... Καμμια ιδεα? Ευχαριστω εκ τον προτερων τι τροφοδοτικό έχετε?
billkap Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 PSU COOLERMASTER RS600-ACABB1-EU B2-SERIES 600W 1 ssd 120gb kai ena 500gb sata πιστευεις να ειναι απο εκει κατι?
ceasar1333 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Αν εχετε αλλο τροφοδοτικο δοκιμαστε το.
Occultist Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Για προβληματικό τροφοδοτικό ακούγεται...
billkap Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 ναι θα δοκιμασω αλλο... θα κανω και ενα bios update ευχαριστω παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα