nivek Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας σημερα ειχα παει στην τραπεζα πειραιος για να παρω τους νεους κωδικους για την prepaid card που εχω Tο προβλημα εινε οτι συνδεθηκα στην winbank πηγα μετα στα αναλυτικα στοιχεια της prepaid card και προσπαθησα τα 16 ψηφια της prepaid card να τα βαλω στο paypal acc με σκοπο να κανω Add a card στο paypal επειδι στο paypal τοσο καιρο μου ελεγε οτι εινε Limited Account Information και μου ζητουσε να κανω καπιες αλλαγες ετσι ωστε να φυγουν οι περιορισμοι απο κατω εκανα τα 2 απο τα 3 οπως βλεπετε Begin a limitation reviewDate LimitedRequired ResponseStatusActionMay 24, 2015Confirm your credit cardTo confirm you are the credit card owner, we'll charge a small amount to your credit card. After you confirm the amount, we'll credit your PayPal account for the amount charged.Waiting for your responseResolveMay 24, 2015Change passwordPlease change your PayPal password.Information Submitted CompleteMay 24, 2015Update security questionsUpdate the information that we use to confirm you're the account holder.Information Submitted Complete αλλα το προβλημα εινε οταν παω να κανω Confirm your credit card γιατι βαζω τα 16 νουμερα της καρτας σωστα βαζω σωστα , τα νουμερα στο Expiration Date και επισης βαζω σωστα τα 3 τελευταια νουμερα απο την καρτα μου στο Card Security Code αφου τα βαζω ολα αυτα σωστα και οταν παταω το κουμπι που λεει add card για να συνεχισω μου λεει παλι τα ιδια Your account is limited. Please check your Account Overview page for messages about resolving this problem. αφου τα κανω ολα παιδια τι αλό θελει;;;;
nivek Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 τι εννοεις φιλε;';; αφου βρε φιλε καταλαβες τι ειπα στο paypal τοσο καιρο μου ελεγε οτι εινε Limited Account Information και μου ζητουσε να κανω καπιες αλλαγες ετσι ωστε να φυγουν οι περιορισμοι απο κατω εκανα τα 2 απο τα 3 οπως βλεπετε Begin a limitation reviewDate Limited Required Response StatusActionMay 24, 2015 Confirm your credit card To confirm you are the credit card owner, we'll charge a small amount to your credit card. After you confirm the amount, we'll credit your PayPal account for the amount charged.Waiting for your responseResolve hange passwordPlease change your PayPal password.Information Submitted Complete Update security questionsUpdate the information that we use to confirm you're the account holder.Information Submitted Complete απο τα 3 κανω τα 2 και οταν παω στο Confirm your credit card βαζω τα 16 νουμερα της καρτας σωστα βαζω σωστα , τα νουμερα στο Expiration Date και επισης βαζω σωστα τα 3 τελευταια νουμερα απο την καρτα μου στο Card Security Code αφου τα βαζω ολα αυτα σωστα και οταν παταω το κουμπι που λεει add card για να συνεχισω μου λεει παλι τα ιδια Your account is limited. Please check your Account Overview page for messages about resolving this problem.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας σημερα ειχα παει στην τραπεζα πειραιος για να παρω τους νεους κωδικους για την prepaid card που εχω Tο προβλημα εινε οτι συνδεθηκα στην winbank πηγα μετα στα αναλυτικα στοιχεια της prepaid card και προσπαθησα τα 16 ψηφια της prepaid card να τα βαλω στο paypal acc με σκοπο να κανω Add a card στο paypal επειδι στο paypal τοσο καιρο μου ελεγε οτι εινε Limited Account Information και μου ζητουσε να κανω καπιες αλλαγες ετσι ωστε να φυγουν οι περιορισμοι απο κατω εκανα τα 2 απο τα 3 οπως βλεπετε Begin a limitation reviewDate LimitedRequired ResponseStatusActionMay 24, 2015Confirm your credit cardTo confirm you are the credit card owner, we'll charge a small amount to your credit card. After you confirm the amount, we'll credit your PayPal account for the amount charged.Waiting for your responseResolveMay 24, 2015Change passwordPlease change your PayPal password.Information Submitted CompleteMay 24, 2015Update security questionsUpdate the information that we use to confirm you're the account holder.Information Submitted Complete αλλα το προβλημα εινε οταν παω να κανω Confirm your credit card γιατι βαζω τα 16 νουμερα της καρτας σωστα βαζω σωστα , τα νουμερα στο Expiration Date και επισης βαζω σωστα τα 3 τελευταια νουμερα απο την καρτα μου στο Card Security Code αφου τα βαζω ολα αυτα σωστα και οταν παταω το κουμπι που λεει add card για να συνεχισω μου λεει παλι τα ιδια Your account is limited. Please check your Account Overview page for messages about resolving this problem. αφου τα κανω ολα παιδια τι αλό θελει;;;; Εγώ τι δεν κατάλαβα? ή εσυ Θα πας στο μνμ και θα δεις τι σου λεει.
nivek Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) παω εκει ναι φιλε εσυ δεν καταλαβενεις παω εκει Your account is limited. Please check your Account Overview page for messages about resolving this problem. και με βγαζει καλε ,μου ανθρωπε στο μυνυμα κατω παλι Waiting for your responseResolve Begin a limitation reviewDate LimitedRequired ResponseStatusActionMay 24, 2015Confirm your credit απο τα 3 κανω τα 2 και οταν παω στο Confirm your credit card βαζω τα 16 νουμερα της καρτας σωστα βαζω σωστα , τα νουμερα στο Expiration Date και επισης βαζω σωστα τα 3 τελευταια νουμερα απο την καρτα μου στο Card Security Code αφου τα βαζω ολα αυτα σωστα και οταν παταω το κουμπι που λεει add card για να συνεχισω μου λεει παλι τα ιδια Your account is limited. Please check your Account Overview page for messages about resolving this problem. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2015 από nivek
nivek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 your account access has been limited for the following reason(s): May 24, 2015: We want to check with you to make sure that no one has logged in to your account without your permission.Please take a moment to change your password and create new security questions. You should also take a look at your account information and recent transactions. Make sure that your account information (address, phone number, etc.) hasn't changed and that you recognize all of your recent transactions. αφου τα κανω ολα αυτα μου λεει παλι Your account is limited ειτε βαλω νεους κοδικους ειτε κανω αλλαγες σε ολα τα ιδια μου λεει
nivek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 εχω βγαλει και σαν φωτογραφια ολα αυτα.. http://i66.tinypic.com/3504e2d.jpg[/img]
nivek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 ειτε βαλω νεους κοδικους ειτε κανω αλλαγες σε ολα ειτε βαλω την καρτα μου με στα στοιχεια τις πιο πανω μου λεει τα ιδια Your account is limited
nivek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 τα στοιχεια αυτα δεν εινε τα κανονικα.. επισης κατι μου στειλανε σημερα στο paypal ενα μηνυμα Dec 28, 2015: EU regulations require that we collect and confirm your account information. (Your case ID for this reason is PP-004-461-371-781.) τι σημαινει αυτο;;; μου λεει We are unable to change the name on a PayPal account to a different person's name. To use PayPal, you can open a new PayPal account. ΑΝ ΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PAYPAL DEN ME AFINEI ουτε το ονομα να αλαξω αυτο το paypal εινε τελικα αισχος
Puladogaver Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 τα στοιχεια αυτα δεν εινε τα κανονικα.. επισης κατι μου στειλανε σημερα στο paypal ενα μηνυμα Dec 28, 2015: EU regulations require that we collect and confirm your account information. (Your case ID for this reason is PP-004-461-371-781.) τι σημαινει αυτο;;; μου λεει We are unable to change the name on a PayPal account to a different person's name. To use PayPal, you can open a new PayPal account. ΑΝ ΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PAYPAL DEN ME AFINEI ουτε το ονομα να αλαξω αυτο το paypal εινε τελικα αισχος Ρε φιλε αισχος ειναι το paypal;;; Το ονομα και το επωνυμο της ταυτοτητας σου ειναι το ιδιο στο paypal; Προφανως και δεν ειναι εκτος αν στην ταυτοτητα σου γραφεσε ως jim! Τα στοιχεια της ταυτοτητας σου, της καρτας σου πρεπει να ειναι τα ιδια με του paypal αλλιως μπανανα
Silverage Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Να βάζεις τα κανονιά σου στοιχεία άλλη φορά. Επίδης γράφε καλύτερα τα μηνύματα.
nivek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 και τωρα τι κανω πες μου ΄΄΄΄¨΄΄΄΄΄;;;;; και τωρα τι κανω πες μου;;; πως αλαζω τα ονοματα και ολα;;;
Silverage Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα, αν δεν έχεις λεφτά μέσα, θα αποσυνδέσεις την κάρτα σου, θα απενεργοποιήσεις το λογαριασμό σου και θα φτιάξεις έναν καινούριο με τα κανονικά σου στοιχεία. Επίσης, σβήσε την εικόνα με τα στοιχεία της κάρτας σου, αν θέλω μπορώ να τα κρατήσω και να πάω να αγοράζω.
nivek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 απλα δεν με αφηνει να αποσυνδεσω την καρτα ... αλλα ουτε να τον απενεργοποιησω γιατι μου λεει οτι ειμε σε limited οταν παω να κανω αυτο μου λεει Accounts with limited access may not be closed. Accounts with limited access may not be closed until account access is fully restored οποτε δεν εχω ιδεα το τι πρεπει να κανω οτι και να κανω ειτε κλεισω τον λογαριασμο μου ειτε βαλω νεους κωδικους ειτε κανω τα παντα παντα μου λεει Accounts with limited access may not be closed until account access is fully restored
nivek Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 οποτε τι κανο πειτε μου;;; μηπως ολα αυτα γινοντε απο τα kapital controls΄΄;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα