Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας σημερα ειχα παει στην  τραπεζα πειραιος για να παρω  τους νεους  κωδικους για  την 

prepaid card  που εχω

Tο προβλημα εινε οτι  συνδεθηκα στην   winbank  πηγα μετα  

στα αναλυτικα στοιχεια  της prepaid card  και προσπαθησα  τα  16 ψηφια  της  prepaid card  

να  τα  βαλω στο paypal acc   με σκοπο να  κανω  

Add a card στο paypal   επειδι στο paypal τοσο καιρο μου ελεγε  οτι εινε 

Limited Account Information  και μου ζητουσε  να κανω καπιες αλλαγες ετσι ωστε να  φυγουν οι περιορισμοι

απο κατω εκανα τα 2 απο τα 3  οπως βλεπετε

Begin a limitation reviewDate LimitedRequired ResponseStatusActionMay 24, 2015Confirm your credit

cardTo confirm you are the credit card owner, we'll charge a small amount to your credit card. After you confirm the amount, we'll credit your PayPal account for the amount charged.Waiting for your responseResolveMay 24, 2015Change passwordPlease change your PayPal password.Information Submittedscr_checkmark_16x16.gif CompleteMay 24, 2015Update security questionsUpdate the information that we use to confirm you're the account holder.Information Submittedscr_checkmark_16x16.gif Complete

αλλα το προβλημα εινε οταν παω να κανω Confirm your credit  card

γιατι βαζω τα  16  νουμερα της καρτας σωστα

βαζω σωστα , τα  νουμερα στο  Expiration Date

και επισης βαζω σωστα τα 3 τελευταια  νουμερα απο την καρτα  μου  στο  Card Security Code

αφου τα βαζω ολα αυτα σωστα  και οταν παταω το  κουμπι που λεει  add  card για να συνεχισω μου λεει παλι τα ιδια

Your account is limited. Please check your Account Overview page for messages about resolving this problem.

αφου τα κανω ολα παιδια  τι αλό θελει;;;;
Δημοσ.

τι εννοεις  φιλε;';;

αφου  βρε  φιλε    καταλαβες τι ειπα

στο paypal τοσο καιρο μου ελεγε  οτι εινε 

Limited Account Information  και μου ζητουσε  να κανω καπιες αλλαγες ετσι ωστε να  φυγουν οι περιορισμοι

Begin a limitation reviewDate Limited

Required Response    StatusActionMay 24, 2015

Confirm your credit card  To confirm you are the credit card owner, we'll charge a small amount to your credit card. After you confirm the amount, we'll credit your PayPal account for the amount charged.Waiting for your responseResolve

hange passwordPlease change your PayPal password.Information Submittedscr_checkmark_16x16.gif Complete

Update security questionsUpdate the information that we use to confirm you're the account holder.Information Submittedscr_checkmark_16x16.gif Complete

απο τα 3   κανω τα 2 και οταν παω  στο  Confirm your credit card 

βαζω τα  16  νουμερα της καρτας σωστα

και επισης βαζω σωστα τα 3 τελευταια  νουμερα απο την καρτα  μου  στο  Card Security Code

αφου τα βαζω ολα αυτα σωστα  και οταν παταω το  κουμπι που λεει  add  card για να συνεχισω μου λεει παλι τα ιδια

Your account is limited. Please check your Account Overview page for messages about resolving this problem.
Δημοσ.

Γεια σας σημερα ειχα παει στην  τραπεζα πειραιος για να παρω  τους νεους  κωδικους για  την 

prepaid card  που εχω

Tο προβλημα εινε οτι  συνδεθηκα στην   winbank  πηγα μετα  

στα αναλυτικα στοιχεια  της prepaid card  και προσπαθησα  τα  16 ψηφια  της  prepaid card  

να  τα  βαλω στο paypal acc   με σκοπο να  κανω  

Add a card στο paypal   επειδι στο paypal τοσο καιρο μου ελεγε  οτι εινε 

Begin a limitation reviewDate LimitedRequired ResponseStatusActionMay 24, 2015Confirm your credit

cardTo confirm you are the credit card owner, we'll charge a small amount to your credit card. After you confirm the amount, we'll credit your PayPal account for the amount charged.Waiting for your responseResolveMay 24, 2015Change passwordPlease change your PayPal password.Information Submittedscr_checkmark_16x16.gif CompleteMay 24, 2015Update security questionsUpdate the information that we use to confirm you're the account holder.Information Submittedscr_checkmark_16x16.gif Complete

αλλα το προβλημα εινε οταν παω να κανω Confirm your credit  card

γιατι βαζω τα  16  νουμερα της καρτας σωστα

αφου τα κανω ολα παιδια  τι αλό θελει;;;;

Εγώ τι δεν κατάλαβα? ή εσυ

Θα πας στο μνμ και θα δεις τι σου λεει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παω εκει 

ναι  φιλε εσυ δεν καταλαβενεις

παω εκει  Your account is limited.

Please check your Account Overview page for messages about resolving this problem.

και με βγαζει καλε ,μου ανθρωπε στο μυνυμα κατω παλι

Waiting for your responseResolve

απο τα 3   κανω τα 2 και οταν παω  στο  Confirm your credit card 

βαζω τα  16  νουμερα της καρτας σωστα

Επεξ/σία από nivek
Δημοσ.

your account access has been limited for the following reason(s):

• May 24, 2015: We want to check with you to make sure that no one has logged in to your account without your permission.

Please take a moment to change your password and create new security questions. You should also take a look at your account information and recent transactions. Make sure that your account information (address, phone number, etc.) hasn't changed and that you recognize all of your recent transactions. 

αφου τα κανω ολα αυτα   μου λεει παλι  Your account is limited

ειτε  βαλω νεους κοδικους ειτε κανω αλλαγες σε ολα τα ιδια μου λεει

Δημοσ.

ειτε  βαλω νεους κοδικους ειτε κανω αλλαγες σε ολα  ειτε βαλω την καρτα μου με στα στοιχεια τις  πιο πανω μου λεει τα ιδια

Your account is limited

Δημοσ.

τα  στοιχεια αυτα δεν εινε τα κανονικα..

επισης κατι μου στειλανε  σημερα   στο paypal  ενα  μηνυμα

• Dec 28, 2015: EU regulations require that we collect and confirm your account information.

(Your case ID for this reason is PP-004-461-371-781.)

τι σημαινει αυτο;;;

μου λεει  We are unable to change the name on a PayPal account to a different person's name. To use PayPal, you can open a new PayPal account.

ΑΝ ΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PAYPAL  DEN ME  AFINEI    ουτε το ονομα  να αλαξω

αυτο το paypal εινε τελικα αισχος

Δημοσ.

τα στοιχεια αυτα δεν εινε τα κανονικα..

επισης κατι μου στειλανε σημερα στο paypal ενα μηνυμα

• Dec 28, 2015: EU regulations require that we collect and confirm your account information.

(Your case ID for this reason is PP-004-461-371-781.)

τι σημαινει αυτο;;;

μου λεει We are unable to change the name on a PayPal account to a different person's name. To use PayPal, you can open a new PayPal account.

ΑΝ ΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PAYPAL DEN ME AFINEI ουτε το ονομα να αλαξω

αυτο το paypal εινε τελικα αισχος

Ρε φιλε αισχος ειναι το paypal;;; Το ονομα και το επωνυμο της ταυτοτητας σου ειναι το ιδιο στο paypal; Προφανως και δεν ειναι εκτος αν στην ταυτοτητα σου γραφεσε ως jim! Τα στοιχεια της ταυτοτητας σου, της καρτας σου πρεπει να ειναι τα ιδια με του paypal αλλιως μπανανα

Δημοσ.

και τωρα τι κανω πες  μου  ΄΄΄΄¨΄΄΄΄΄;;;;;

και  τωρα  τι κανω πες  μου;;; πως αλαζω τα  ονοματα και ολα;;;

Δημοσ.

Τώρα, αν δεν έχεις λεφτά μέσα, θα αποσυνδέσεις την κάρτα σου, θα απενεργοποιήσεις το λογαριασμό σου και θα φτιάξεις έναν καινούριο με τα κανονικά σου στοιχεία.

Επίσης, σβήσε την εικόνα με τα στοιχεία της κάρτας σου, αν θέλω μπορώ να τα κρατήσω και να πάω να αγοράζω.

Δημοσ.

απλα δεν με αφηνει  να αποσυνδεσω την καρτα  ... αλλα  ουτε να τον απενεργοποιησω γιατι μου λεει οτι ειμε σε limited

οταν παω να κανω  αυτο  μου λεει  Accounts with limited access may not be closed.

Accounts with limited access may not be closed until account access is fully restored

οποτε δεν εχω ιδεα το  τι πρεπει να κανω

οτι και να κανω  ειτε κλεισω τον λογαριασμο μου ειτε  βαλω νεους  κωδικους ειτε  κανω τα παντα παντα μου λεει

Accounts with limited access may not be closed until account access is fully restored

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...