Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την Καλημέρα μου σ' όλα τα μέλη του Insomnia:

Εδώ και αρκετόν καιρό χάθηκε η συσκευή εγγραφής/αναπαραγωγής DVD±RW/CD±RW,απ΄τον υπολογιστή μου (Desktop).

Μπορώ να την ανοίξω και να την κλείσω χειροκίνητα (απ' το κουμπί της)... ως εκεί όμως και όταν βάζω κάποιον δίσκο,ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος του μοτέρ που τον περιστρέφει και... τέλος!

"Ούτε γκκ ούτε μκ" που λένε και στο χωριό μου ή κατά τα κοινώς λεγόμενα "ούτε φωνή ούτε ακρόαση".

Σκέφτηκα μπας και του 'λειπε κάποιο πρόγραμμα οδήγησης.Έτσι «έκλεψα» το "Driver Booster 3" και το 'βαλα να ψάξει.

Η αλήθεια είναι ότι βρήκε αρκετές «ελλείψεις» κι έτσι προχώρησα σε επανεγκατάσταση αρκετών,καθώς και στη ενημέρωση άλλων τόσων ή και περισσότερων.

«Φως» όμως και πάλι δεν είδα.Η συσκευή εγγραφής/αναπαραγωγής DVD±RW/CD±RW της LG είναι και πάλι... εξαφανισμένη απ' τα μάτια του Η/Υ μου.

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει και ο έρμος ο Η/Υ μου δεν την αναγνωρίζει τη φουκαριάρα τη συσκευή;

Υ.Γ.: Προσωπικά δεν τους είδα να λογομαχούν ή να φέρεται άσχημα ο ένας στον άλλον.Τόσα χρόνια είχαν μια πολύ ήρεμη συνύπαρξη/συμβίωση και η συνεργασία τους - θα πρέπει να ομολογήσω - πως ήταν αγαστή και άψογη.Τι τον έπιασε τώρα τον Η/Υ μου και δε θέλει μήτε να τη δει στα μάτια του,μόνον αυτός το ξέρει και ελπίζω και κάποιος από... εσάς!Άντε βρε παιδιά!Βοηθάτε μπας και τους τα... ξαναφτιάξουμε!

Προκαταβολικά                             

Σας ευχαριστώ πολύ ΟΛΟΥΣ σας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους.Εγω αυτο το πραγμα που λες φιλε StergiosEPL το επαθα μετα απο την Αναβάθμιση Windows 10 Από 7.

Για 30 με 40 μερες ειχα κανει φυλο και φτερο το pc για να βρω τι φταει, αλλαξα καλωδια μπηκα στο bios της μητρικης, το dvd δεν το εβλεπα πουθενα , αυτο μια χαρα ηταν ,το εβγαλα το πηγα και μια βολτα σε ενα φιλαρακι το βαλαμε στο δικο του pc εκει ολα καλα.το εβαλα ξανα και εγω στο κουτι μου(μονο και μονο για να κλεισω την τρυπα που ειχα αφηση για να μην μπαινει σκονη μεσα στο κουτι)και μια μερα εκανα ενημερωση στα Windows10 και ξαφνικα το dvd ξανα μαζι μας επανηλθε!

Επεξ/σία από #vaggelis#
  • Like 1
Δημοσ.

το επαθα μετα απο την Αναβάθμιση Windows 10 Από 7.

Σπάσε πλάκα ρε φίλε #vaggelis# να συμβαίνει το ίδιο και σ' εμένα!

Τώρα που το λες,πριν δύο-τρεις μήνες έκανα «αναβάθμηση» στα Windows από 7 σε 10 και από τότε άρχισαν να γίνονται διάφορα τρελά στον Η/Υ μου. Ξέρεις,χαμένοι οδηγοί προγραμμάτων,δυσλειτουργίες σε άλλα προγράμματα που μέχρι πριν την «αναβάθμηση» λειτουργούσαν κανονικά κ.ά..

Ας ξεκινήσω όμως από τα πιο αλλά,όπως αυτά που προτείνουν οι Γαλαζοαίματος και ο (θου Κύριε φύκακι τω στόματί μου ☺) Ολυμπιακός και μετά ας περιμένω - για πόσο όμως - για την πολυπόθητη ανάλογη ενημέρωση!

Για ποιο λειτουργικό μιλάμε;

Καλημέρα "άδικε"! Μιλάμε για Windows 10 «αναβαθμισμένα» από τα 7. Μαύρη ή ώρα κι ή στιγμή που το έκανα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατ' αρχήν θα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη για την αργοπορεία μου στο να απαντήσω σε όλους και ιδιαέτερα σ΄εσένα "Γαλαζοαίματε" που μου έκανες τη διευκρινηστική ερώτηση...

Ποια μητρική έχεις?

...τι να σου απαντήσω!Δεν ξέρω!Αντί απάντησης όμως,στέλνω μια - δυο φωτογραφίες,μπας και βγάλεις κάποια άκρη!12491863_1178252702203748_5402950682854612471501_1178252728870412_21142799525085

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...