Composer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα. 'Ηθελα να ρωτήσω κάτι που δε μπορώ να βρω την απάντηση, αν ξέρει καποιος. Είχα κάνει ένα προφίλ στο badoo με μια τυχαία διεύθυνση email. Δεν είχα βάλει επώνυμο, αλλά μόνο το όνομα. Έκανα το λάθος κάποια στιγμή να συνδεθώ μέσω facebook, και τώρα συνειδητοποίησα ότι το προφίλ μου, για κάποιον που δεν είναι συνδεδεμένος στο badoo, δείχνει και το επώνυμό μου, οπότε είναι εύκολο κάποιος να με βρει στο facebook. Ξανασυνδέθηκα με το τυχαίο mail στο badoo, και αποσύνδεσα το λογαριασμό facebook στις ρυθμίσεις αλλά το επώνυμο εξακολουθεί να φαίνεται. Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να το διαγράψω;
Puladogaver Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εδω δες http://deletebadoo.com/delete-badoo-account/
Composer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Αυτό είναι για να σβήσεις εντελώς το προφίλ. Εγώ δε θέλω να κάνω αυτό. Τελοσπάντων, δεν πειράζει, ακολούθησα έναν άλλο δρόμο που είχε το αποτέλεσμα που ήθελα. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα