Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά θέλω να αγοράσω κάνα ρούχο από το ίντερνετ ξέρετε καμία καλή σελίδα με καλά ρούχα(εννοώ κάνα μπουφάν από αυτά τα μακριά τα πράσινα και κάνα τζιν καλο)και από εξωτερικό δεν με πειράζει αλλά να είναι αξιόπιστη η σελίδα είδα στο wish alla μου φαίνονται λίγο ψεύτικα τα ρούχα εκεί.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Από το wish exei αγοράσει κανείς είναι έμπιστο γιατί έχει κάτι φθηνά πουκάμισα και μπλούζες και σκέφτομαι να αγοράσω κάποια πράματα έχει κανείς καμία γνώμη?

Δημοσ.

Ρε παιδιά ακούστε το θέμα μου.. σε μια φωτό στο fb είδα ένα πουκάμισο που φόραγε ένας και έφαγα σκάλωμα θέλω να το πάρω μου αρέσει φοβερά.. αλλά πως να το ψάξω; Δε μπορώ να ρωτήσω το παιδί γιατί δεν το ξέρω.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ακούστε το θέμα μου.. σε μια φωτό στο fb είδα ένα πουκάμισο που φόραγε ένας και έφαγα σκάλωμα θέλω να το πάρω μου αρέσει φοβερά.. αλλά πως να το ψάξω; Δε μπορώ να ρωτήσω το παιδί γιατί δεν το ξέρω.

γιατι θα σε "φαει" αμα τον ρωτησεις?Στειλε του ενα μνμ και ρωτα τον....τι ειχες τι εχασες?!

• Like 1
Δημοσ.

Ποσταρε το πουκαμισο εδω και θα σου το βρουμε εμεις...

Δημοσ.

Το παιδί είναι μάλλον γνωστός ενός φίλου μου στο fb.. οπότε να του στείλει ένας άγνωστος λίγο κουλό μου κάνει.. επίσης να ανεβάσω φωτό του παιδιού ακόμα και να κόψω τη μουσούδα, δεν είναι ωραίο :P

Δημοσ.

Κατεβασε την φωτογραφια και κανε search στο google images με αυτην μπας και..

Καντην και crop να φαινεται μονο το πουκαμισο να βοηθησουμε την google στο εργο της

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...