NikosKallithea Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Χρόνια Πόλα σε όλους, αφήστε τις δουλειές και τις πιτζάμες και σηκωθείτε από κάναπεδες καρέκλες και τρεχατε στα μπαρ και τους φίλους 1
vsl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Με τη δικιά μου σπίτι Αναβαθμίστηκες βλέπω. Παλιά την έβγαζες στο οδοντιατρείο. 2
Liverpool89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Οπου και να πατε να ειστε σιγουροι οτι θα σας κανουν να νιωσετε χαρουμενοι αλλιως σπιτι με λιγους και καλους
xpapias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Σπίτι θα ηταν το ιδανικό. Με έχουν καλέσει όμως.
anwnymh29 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Οπως δειχνει με μυξομαντηλα,ρινικα σπρευ και βιξ !! 4
Iris_89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Αύριο έχει εκδρομή στην αγγλική ύπαιθρο και μετά... θα δείξει. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Στο στρατόπεδο μαζί με τους υπόλοιπους( ελάχιστοι για την ακρίβεια) που θα εχουμε υπηρεσία! 2
Tzini_Gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 εγω ελεγα εγω για μασα με τν κοπελα και φιλικο ζευγαρι,τελικα θελανε ποτο τα μαλακισμενα ειπαμε να κλεισουμε αλλα επειδη με εχει πιασει κρυωμα,πονολαιμος,τσουξιμο και βηχας με φλεμματα το ακυρωσα γτ με βλεπω στο μπαρ για ποτο απο τα ντουμανια να βγαζω φλεματαρες..so θα την βγαλω σπιτι για να μην καταπονησω και τον οργανισμο μου 1
stelios18120 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Και εμενα τις ιδιες μαλακιες ηθελε το αλλο ζευγαρι και τους εριξα ακυρο Σιγα μην βγω πρωτοχρονια να φαω καπνα,στριμωγμα και τις μαλακιες του καθενα και να πληρωσω και με το παραπανω. Ρε αντε γεια! Σπιτακι με κρασακι και ηρεμια την πρωτη μερα του χρονου και αραχτος να κανω οτι γουσταρω (Εχω και γενεθλια πρωτοχρονια οποτε δεν μου χαλανε χατιρι ) Αντε μην νευριασω και ανοιξω την καβα μου και τα πιω ολα σημερα Στην υγεια σας και καλη χρονια να εχουμε :) 5
zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Σπίτι με δικούς μου ανθρώπους και ήρεμα πράγματα...κανένα τσιπουράκι και λίγο μουσικούλα
HALF EVIL Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το ιδανικό για μένα θα ήταν μια-δυό ωρίτσες σε ένα μπάρ με rock μουσική και μετά σπίτι για ύπνο. Το ιδανικότερο ίσως σε σπίτι με ανάλογη μουσική και ανάλογη παρέα. Το σύνηθες? πλέον, φαγητό οικογενιακώς και μετά ύπνος Το ονειρεμένο, σ' ένα καζίνο στο New Mexico ντυμένος με άσπρο κουστούμι , καουμπόϊκες μπότες και καπέλο και πολλή σαμπάνια με ξένιαστους ανθρώπους. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2015 από HALF EVIL 3
capthookb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Κανένα χαρτί δεν παιζει κανείς σας πλεον; Εννοείται στο σπιτι τετοιες ημερες. Φίλοι; Τι ειναι αυτο; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα