Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχα! Έκλαψα! Ε δεν πειράζει και η μυξούλα κάτι είναι. Και εγώ έχω ένα light συνάχι πάντως. Θα μυξουρίζω μαζί σου για παρηγοριά.

Hρθα στο νησι για γιορτες και να δω την οικογενεια μου και ημουν με χαμομηλια.. :( μουτζα βεληνεκους οχι μαλακιες.. Τα Φωτα θα κλεισω με τυφο τις φετινες γιορτες! :(

Δημοσ.

Hρθα στο νησι για γιορτες και να δω την οικογενεια μου και ημουν με χαμομηλια.. :( μουτζα βεληνεκους οχι μαλακιες.. Τα Φωτα θα κλεισω με τυφο τις φετινες γιορτες! :(

Έλα σώπα θα γίνεις καλά το έχω feeling! Εμένα ο φρονιμίτης μου κάνει νάζια τον τελευταίο καιρό οπότε με βλέπω σύντομα στο κρεββάτι τάβλα ανάσκελα

• Like 1
Δημοσ.

Έλα σώπα θα γίνεις καλά το έχω feeling! Εμένα ο φρονιμίτης μου κάνει νάζια τον τελευταίο καιρό οπότε με βλέπω σύντομα στο κρεββάτι τάβλα ανάσκελα

Mην μου λες για δοντια!!προτιμω εμπολα!!

Δημοσ.

Mην μου λες για δοντια!!προτιμω εμπολα!!

Είναι βάσανο. Πόνος αφόρητος. Θυμάμαι στον πρώτο φρονιμίτη είχα καταπιεί ενα κάρο παυσίπονα. Σαν ζόμπι ήμουν

• Like 1
Δημοσ.

Ό,τι χρειαστείτε για δόντια έχουμε τον flaoutista πάντως! :D

Είναι καλός ή θα μου ξεριζώσει καμιά γλώσσα?

• Like 1
Δημοσ.

Φοβούμαι!

Εγώ να δεις!

(όχι τον flaoutista μόνο, μην παρεξηγηθώ! Φοβάμαι οτιδήποτε έχει να κάνει με γιατρούς, νοσοκομεία κλπ...:) )

Δημοσ.

εγώ είμαι με ιγμορίτιδα , με έπιασε πάλι εδώ κ δυο εβδομάδες , χθες είχα κ δέκατα
βιταμίνες , αποσυμφορητικό, τα πάντα όλα  

για δόντια π λέτε έχω τέρμα πίσω (φρονιμίτης??) ένα που βγαίνει λάθος κ θέλει χειρουργική αφαίρεση αλλα δεν επείγει , η γιατρός μου έχει δώσει safe timeframe 

Δημοσ.

Ρε μοδιστρες εχετε παθει λουμπαγκο να δειτε τι εστι πονος;;κλαίγεστε με λιγο κρυωμα κ δοντακια :P

Λουμπάγκο οχι αλλα πόνο γερό μέσης το έχω πάθει. Και η θλάση στον καρπό με τάραξε!

Εγώ να δεις!

(όχι τον flaoutista μόνο, μην παρεξηγηθώ! Φοβάμαι οτιδήποτε έχει να κάνει με γιατρούς, νοσοκομεία κλπ...:) )

Ναι είναι ψυχοπλακωτικα κιόλας τέτοια !

εγώ είμαι με ιγμορίτιδα , με έπιασε πάλι εδώ κ δυο εβδομάδες , χθες είχα κ δέκατα

βιταμίνες , αποσυμφορητικό, τα πάντα όλα

για δόντια π λέτε έχω τέρμα πίσω (φρονιμίτης??) ένα που βγαίνει λάθος κ θέλει χειρουργική αφαίρεση αλλα δεν επείγει , η γιατρός μου έχει δώσει safe timeframe

Και μένα το ρημάδι λάθος βγαίνει και όταν κάνω εξαγωγή θα με παιδέψει

Δημοσ.

βιταμίνες , αποσυμφορητικό, τα πάντα όλα  

και εγω με δεκατα ημουν , μπουκωμα , κομαρες , βηχα ! 15 μερες σχεδον.. ξεφυγα με το σπρευ λογω μπουκωματος αλλα ειδα στην πορεια οτι εβαζα και φουντωνα χειροτερα ! Πηρα βιταμινη c χιλιαρα και ελπιζω να ανακαμψω!!

Ειμαι καλυτερα σημερα βεβαια..αλλα το βραδυ μολις ξαπλωσω αρχιζω τα γκουχου!! Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο το πραγμα..τετοια επιμονη δλδ..

• Like 1
Δημοσ.

Ένας κακούλης θα μπορούσε να πει, μη φοβάστε τους οδοντίατρους επειδή φοβάστε τα νοσοκομεία.. δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική :P

τώρα για τους φρονιμήτες σας.. σε περίπτωση που δεν έχουν ακόμα ανατείλει και κατά διαστήματα πονάτε, συνήθως απλά υποχωρεί ο πόνος (μπορεί να ανεβάσετε και λίγα δέκατα ή να πρηστείτε ελαφρώς).. άλλες φορές μπορεί να είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα.. ο φρονιμήτης δεν αφαιρείται όταν είναι σε αυτή τη φάση αλλά όταν ηρεμεί. Μια πανοραμική για να φανεί αν είναι έγκλειστος χρειάζεται οπωσδήποτε. Τώρα πως θα ναι η εμπειρία της εξαγωγής εξαρτάται από τον οδοντίατρο και τον φρονιμήτη.. είναι άλλοι πας να τους βγάλεις γίνονται 1000 κομμάτια και τα βγάζεις ένα ένα.. είναι άλλοι απλά "γαντζώνεις" και τραβάς και βγαίνουν ατόφιοι.. 

Δημοσ.

και εγω με δεκατα ημουν , μπουκωμα , κομαρες , βηχα ! 15 μερες σχεδον.. ξεφυγα με το σπρευ λογω μπουκωματος αλλα ειδα στην πορεια οτι εβαζα και φουντωνα χειροτερα ! Πηρα βιταμινη c χιλιαρα και ελπιζω να ανακαμψω!!

Ειμαι καλυτερα σημερα βεβαια..αλλα το βραδυ μολις ξαπλωσω αρχιζω τα γκουχου!! Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο το πραγμα..τετοια επιμονη δλδ..

Αν συνεχιστεί πάνω από 2 εβδομάδες κάνε μια επίσκεψη στον παθολόγο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...