Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ένας κακούλης θα μπορούσε να πει, μη φοβάστε τους οδοντίατρους επειδή φοβάστε τα νοσοκομεία.. δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική τώρα για τους φρονιμήτες σας.. σε περίπτωση που δεν έχουν ακόμα ανατείλει και κατά διαστήματα πονάτε, συνήθως απλά υποχωρεί ο πόνος (μπορεί να ανεβάσετε και λίγα δέκατα ή να πρηστείτε ελαφρώς).. άλλες φορές μπορεί να είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα.. ο φρονιμήτης δεν αφαιρείται όταν είναι σε αυτή τη φάση αλλά όταν ηρεμεί. Μια πανοραμική για να φανεί αν είναι έγκλειστος χρειάζεται οπωσδήποτε. Τώρα πως θα ναι η εμπειρία της εξαγωγής εξαρτάται από τον οδοντίατρο και τον φρονιμήτη.. είναι άλλοι πας να τους βγάλεις γίνονται 1000 κομμάτια και τα βγάζεις ένα ένα.. είναι άλλοι απλά "γαντζώνεις" και τραβάς και βγαίνουν ατόφιοι.. Τα 1000 κομμάτια φοβάμαι. Μην γίνει ορυχείο το στόμα μου. Και ο φρονιμίτης αυτός θα βγει δύσκολα μου είχε πει. Αλλά εντάξει την εξαγωγή θα την κάνω όταν με πιάσει πάλι πόνος και δεν υποχωρεί με τίποτα.
anwnymh29 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ένας κακούλης θα μπορούσε να πει, μη φοβάστε τους οδοντίατρους επειδή φοβάστε τα νοσοκομεία.. δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική τώρα για τους φρονιμήτες σας.. σε περίπτωση που δεν έχουν ακόμα ανατείλει και κατά διαστήματα πονάτε, συνήθως απλά υποχωρεί ο πόνος (μπορεί να ανεβάσετε και λίγα δέκατα ή να πρηστείτε ελαφρώς).. άλλες φορές μπορεί να είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα.. ο φρονιμήτης δεν αφαιρείται όταν είναι σε αυτή τη φάση αλλά όταν ηρεμεί. Μια πανοραμική για να φανεί αν είναι έγκλειστος χρειάζεται οπωσδήποτε. Τώρα πως θα ναι η εμπειρία της εξαγωγής εξαρτάται από τον οδοντίατρο και τον φρονιμήτη.. είναι άλλοι πας να τους βγάλεις γίνονται 1000 κομμάτια και τα βγάζεις ένα ένα.. είναι άλλοι απλά "γαντζώνεις" και τραβάς και βγαίνουν ατόφιοι.. Σταματα τις λεπτομερειες κακε ανθρωπε!!!
Flaoutistas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Σταματα τις λεπτομερειες κακε ανθρωπε!!! Λέω όλη την αλήθεια στους ασθενείς μου 2
anwnymh29 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αν συνεχιστεί πάνω από 2 εβδομάδες κάνε μια επίσκεψη στον παθολόγο. Εκανα και μαλακιουλες..την πρωτη εβδομαδα μολις ενιωσα καλα πηγα και κατεβασα 2 ποτηρια παγωμενη μπυρα. Σημερα ειμαι οκ νομιζω αρχιζω να αποχαιρετω το χτικιο αυτο!
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Λέω όλη την αλήθεια στους ασθενείς μου Γιατρέ μου!
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Θα πρότεινα ο φλάου να ηγηθεί μιας ιατρικής υποενότητας που τόσο ανάγκη έχει το ινσόμνια. 1
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Θα πρότεινα ο φλάου να ηγηθεί μιας ιατρικής υποενότητας που τόσο ανάγκη έχει το ινσόμνια. Είναι τιμή μου να είμαι ασθενής του.
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Είναι τιμή μου να είμαι ασθενής του. Έκλεισε δηλαδή το deal?
Glikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Τωρα που μιλάμε για αυτό το υπέροχο και ευχάριστο θεμα, τα δόντια θυμήθηκα μια φορά πιτσιρικάς που είχα πάει για καθαρισμό πέτρας και τότε βάζανε μόνο "τσιγκέλι" και όχι κανα μηχάνημα όπως τωρα. (αν και κάτι φορές σε δυσπρόσιτες περιοχές μπαίνει λιγο). Και σε μια φάση μαγκωνει το τσιγκέλι στο δόντι και η γιατρός τράβαγε με μανία. Εγω να μην μπορώ να μιλήσω διότι είχε αυτό το μαραφέτι που τράβαγε τα σαλάκια στο στόμα μου και δάκρυζα σιωπηλά ο δολιος περιμένοντας να τελειώσει το μαρτύριο. Γευομουν και το ίδιο μου το αίμα. Βαμπιροκατάσταση εντελώς. Δεν θα το ξεχάσω ποτε. Αν και τώρα σε καθαρισμό πέτρας βγάζω αρκετό αίμα. Και πονάει κάμποσο. Έκλεισε δηλαδή το deal? Yeap!
anwnymh29 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ενα θρεντ που να λεει ο καθενας τον πονο του δεν υπαρχει.. Τωρα που μιλάμε για αυτό το υπέροχο και ευχάριστο θεμα, τα δόντια θυμήθηκα μια φορά πιτσιρικάς που είχα πάει για καθαρισμό πέτρας και τότε βάζανε μόνο "τσιγκέλι" και όχι κανα μηχάνημα όπως τωρα. (αν και κάτι φορές σε δυσπρόσιτες περιοχές μπαίνει λιγο). Και σε μια φάση μαγκωνει το τσιγκέλι στο δόντι και η γιατρός τράβαγε με μανία. Εγω να μην μπορώ να μιλήσω διότι είχε αυτό το μαραφέτι που τράβαγε τα σαλάκια στο στόμα μου και δάκρυζα σιωπηλά ο δολιος περιμένοντας να τελειώσει το μαρτύριο. Γευομουν και το ίδιο μου το αίμα. Βαμπιροκατάσταση εντελώς. Δεν θα το ξεχάσω ποτε. Αν και τώρα σε καθαρισμό πέτρας βγάζω αρκετό αίμα. Και πονάει κάμποσο.Yeap! Τωρα που μιλάμε για αυτό το υπέροχο και ευχάριστο θεμα, τα δόντια θυμήθηκα μια φορά πιτσιρικάς που είχα πάει για καθαρισμό πέτρας και τότε βάζανε μόνο "τσιγκέλι" και όχι κανα μηχάνημα όπως τωρα. (αν και κάτι φορές σε δυσπρόσιτες περιοχές μπαίνει λιγο). Και σε μια φάση μαγκωνει το τσιγκέλι στο δόντι και η γιατρός τράβαγε με μανία. Εγω να μην μπορώ να μιλήσω διότι είχε αυτό το μαραφέτι που τράβαγε τα σαλάκια στο στόμα μου και δάκρυζα σιωπηλά ο δολιος περιμένοντας να τελειώσει το μαρτύριο. Γευομουν και το ίδιο μου το αίμα. Βαμπιροκατάσταση εντελώς. Δεν θα το ξεχάσω ποτε. Αν και τώρα σε καθαρισμό πέτρας βγάζω αρκετό αίμα. Και πονάει κάμποσο.Yeap! τον καθαρισμο τον απολαμβανω μπορω να πω...εκτος απο καποια σημεια που πονανε πολυ!
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ΝΑ ανοιξουμε ενα να λεμε που καναμε βαβα 1
Glikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ενα θρεντ που να λεει ο καθενας τον πονο του δεν υπαρχει.. τον καθαρισμο τον απολαμβανω μπορω να πω...εκτος απο καποια σημεια που πονανε πολυ! Εγω πονάω πάντα δυστυχώς
anwnymh29 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ΝΑ ανοιξουμε ενα να λεμε που καναμε βαβα Δεν συμφερει..καθε μερα τρακαρω με επιπλα. Αυτο το σουπερ που χτυπας δαχτυλακι και κοπανιεσαι! 1
Glikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Πωω άλλος πόνος απο κει. Ή οταν έχεις μια παρανυχίδα και την τραβάς και βγαίνει ενα μαρκούτσι μερικά εκατοστά πέτσα.
Iris_89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Πωω άλλος πόνος απο κει. Ή οταν έχεις μια παρανυχίδα και την τραβάς και βγαίνει ενα μαρκούτσι μερικά εκατοστά πέτσα. Σατανάααααα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα