Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απο μέσα ..

2976_10206600588946804_88530897420984197

και από έξω ...

12473825_10206600589066807_8927912098842

• Like 5
Δημοσ.

Λοιπον,εχω πολυ συγκεκριμενη αποψη για το σπιτι που θα εχω. Καταρχην ολα τα μελη της οικογενειας θα εχουν τον προσωπικο τους χωρο, οπως κι εγω κι ο συζυγος θα εχουμε περα απο την κρεβατοκαμαρα που θα ειναι κοινη, 2 διαφορετικά δωμάτια οπου θα μπορει ο καθενας να νιώθει single και ελευθερος. Θα ειναι το αβατο του καθενα και δε θα παραβιαζεται απο τον αλλον. Θα πρεπει να χτυπαει την πορτα πριν μπει στο δωματιο οπως κανουν τοσα χρονια οι γονεις μου και οι συγκατοικοι μου.

Η κρεβατοκαμαρα απο την αλλη θα περιεχει μονο ενα τεραστιο κρεβατι, η πορτες θα ειναι δυο φυλλων, συρτες και μολις ανοιγεις θα βλεπεις μπροστα σου εντοιχιζομενο κρεβατι, ουσιαστικα θα ειναι χτισμενο και απο πανω στρωμα ορθοπεδικο ή τελος παντων το πιο ακριβο στρωμα που κυκλοφορει παγκοσμίως (ο υπνος ειναι ιερος). Ολα τα στρωματα στο σπιτι θα ειναι τα καλυτερα που κυκλοφορουν. Το ιδιο και τα μαξιλαρια. Τα παπλωματα θα ειναι σουπερ μαλακα και ζεστα. Στη γωνια της κρεβατοκαμαρας, θα υπαρχει τζακι και στην αλλη γωνια στυλος για pole dance.

Στο σαλονι θα υπαρχουν καναπεδες που θα ειναι τοσο αναπαυτικοι κ ανετοι για να ξαπλωνουμε. Το σαλονι θα ειναι αρκετα μεγαλο ωστε στον ενα τοιχο να υπαρχει τηλεοραση πολυ μεγαλη αλλα σε τετοια αποσταση που να μην κουραζονται τα ματια. Dolby digital ηχεια και θερμανση πολυ καλη, ισως κι εδω ενα τζακι. Επισης το σπιτι θα διαθετει μεγαλο τζακουζι

• Like 3
Δημοσ.

Πολλες απο τις φωτογραφιες που ποσταρατε αν κ τα σπιτια ειναι πανεμορφα εχουν κατι κρυο. . . Για μενα το σπιτι ισουται με ανεση και ξαπλα. Ζω σε ενα σπιτι οπου σπανιως ειναι κανεις ορθιος ή καθεται, για μας ξεκουραση κ σπιτι σημαινει αραγμα στον καναπε σε οριζοντια θεση.

Θυμαμαι μια μερα με καλει φιλος στο σπιτι και ξαπλωνουμε. . . Δε χωρουσαμε με την καμια στον καναπε. . .γυρναω σπιτι το λεω εντρομη στη μητερα μου. . . Μα πως ξαπλωνουν σε τοσο μικρο καναπε τη ρωταω. . . Μπορει να μην ξαπλωνουν μου λεει

Μου πηρε λιγα δευτερολεπτα να καταλαβω τι εννοουσε. . . Μερικοι καθονται στον καναπε. . . Δεν ξαπλωνουν !!!!

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...