Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι οκ, κι εγώ δε σου λέω πως πρέπει να είναι ένα σπίτι στη φαντασία σου... Απλά είπα να σχολιάσω τι ισχύει συνήθως στη πραγματικότητα. Τη γενικότερη ιδέα κρίνω, λέγοντας ότι δε κερδίζεις απαραίτητα σε ιδιωτικότητα και σε ησυχία...

Νομίζω ότι τα σπίτια στις φωτογραφίες έχουν διαφορά από ένα σπίτι που βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 10 στρέμματα ας πούμε ή σε ένα μικρότερο αλλά χωρίς άλλο σπίτι σε ακτίνα 200-300 μέτρων!

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι στο σπίτι των ονείρων μου θα έχω κάποιον - κάποιους σε απόσταση ενός τοίχου!

Για να μπορείς να βάζεις Πάολα στη διαπασών εεε;  B)

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσουν και τα δενδροσπιτα. Είχα φτιάξει μικρός. Αν μελλοντικά εχω μεγάλο κήπο με κάνα δένδρο ψηλό και δικό μου σπιτι θα φτιάξω ενα έτσι για την ικανοποίηση.

Δημοσ.

Λιτό.Αλλά καθόλου cosy.Ούτε ένα χαλί;Τόσο καλή θέρμανση έχει;

Θερμαινομενα πατωματα. Και τζακουζι.  :wub:

Δημοσ.

Θερμαινομενα πατωματα. Και τζακουζι.  :wub:

Του λειπει ομως το ξυλο-τσιμεντενιο τραπεζακι να του δωσει μια γκρι βιομηχανικη τζουρα  :P

Δημοσ.

Παίζει ρόλο και το περιβάλλον πάντως...τώρα ας πούμε είμαι εδώ, έξω χιόνι, μέσα φωτιά και τσίπουρο. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο! :)

post-242105-0-97889300-1451830708_thumb.jpg

• Like 5
Δημοσ.

ζιο τωρινή φώτο απο το μπαλκόνι σου ειναι αυτή ?

βάλε τσίπουρο κ έρχομαι !

• Like 1
Δημοσ.

ζιο τωρινή φώτο απο το μπαλκόνι σου ειναι αυτή ?

βάλε τσίπουρο κ έρχομαι !

Μόλις τώρα την τράβηξα, δεν είναι σπίτι μου ακριβώς αλλά σαν σπίτι μου είναι, ευπρόσδεκτοι όλοι! :)

(Εσύ είσαι φιτ, πίνεις τσίπουρο ή να στύψουμε κανένα χυμο στον αποχυμωτή;; :P :D )

Πω, πω τι καταχνια και κλεισουρα ειναι αυτη ? Αυτα τα βουνα σου πλακωσουν το στηθος  :P

Θαλασσιτσα

simonstown1.jpg

ΚΙ εκεί όμως αν πιάσει κανένας αέρας δυνατός άστα να πάνε...:)

Δημοσ.

(Εσύ είσαι φιτ, πίνεις τσίπουρο ή να στύψουμε κανένα χυμο στον αποχυμωτή;; :P :D )

δεν πίνω καθόλου , μπορεί να έχω πιει μια φορά στην ζωή μου τσίπουρο

για να καταλάβεις πόσο πολυ μ αρέσει , μεχρι και τσίπουρο έπινα αν ήμουν εκει τώρα :)

-------------------

λοιπόν οταν το αποφασίσουμε , μέρος  συνάντησης για μεταφυσικές βραδινές συζητήσεις,  βρήκαμε !!!

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις τώρα την τράβηξα, δεν είναι σπίτι μου ακριβώς αλλά σαν σπίτι μου είναι, ευπρόσδεκτοι όλοι! :)

ΚΙ εκεί όμως αν πιάσει κανένας αέρας δυνατός άστα να πάνε...:)

Που ζεις ?

Δημοσ.

δεν πίνω καθόλου , μπορεί να έχω πιει μια φορά στην ζωή μου τσίπουρο

για να καταλάβεις πόσο πολυ μ αρέσει , μεχρι και τσίπουρο έπινα αν ήμουν εκει τώρα :)

To καλό τσίπουρο είναι από τα πιο καλά και καθαρά ποτά πάντως. Λένε ότι κάνει και καλό σε διάφορα!

ζιο αμα ρθουμε θα διαλεξουμε εμεις μουσικουλα,εσυ ανελαβε τα μεζεδια κ τα ποτα κ μακρια απο το cdplayer 

Που χιονιζει τοσο πολυ φιλε;;;

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ότι διαλέγω και τη μουσική, άντε μη κάνετε τους δύσκολους τα ελληνικά σε όλους αρέσουν! Και σε όποιον δεν αρέσουν ας πιεί παραπάνω! :P

Καστοριά είναι.

Που ζεις ?

Καστοριά είναι όπως είπα αλλά δε μένω μόνιμα εδώ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...