Dagreton Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα συμφουρίτες.. Ψάχνοντας στο νετ για εργασία έπεσε το μάτι μου σε πολλές αγγελίες που ζητάνε Φυλακες Security.. Δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται.. Θα μπορούσε κανείς να με διαφωτίσει ποιες οι αρμοδιότητες ενός Securitα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Porg Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Άστο δεν κάνει για σένα, θα πρέπει να βγαίνεις απτο σπίτι σου Ψάξου εδώ
zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα συμφουρίτες.. Ψάχνοντας στο νετ για εργασία έπεσε το μάτι μου σε πολλές αγγελίες που ζητάνε Φυλακες Security.. Δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται.. Θα μπορούσε κανείς να με διαφωτίσει ποιες οι αρμοδιότητες ενός Securitα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Χοντρικά, ξέρω ότι πρέπει να έχεις ένα χαρτί. Κάτι σαν άδεια. Αρμοδιότητες δεν έχεις ιδιαίτερες, απλά να είσαι στο χώρο που πρέπει να είσαι.
johnbond Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Τι αρμοδιότητες να έχει ένας security; Βασικά πρέπει να μη βαριέσαι το τίποτα.
giorgos888 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 σημαντικο οπως ειπε ο φιλος ποιο πανω ειναι να εχεις την αδεια , οπου μπορεις να ρωτησεις σε καποιο ΚΕΜΕΑ της περιοχης σου . παρακολουθεις καποιο σχολειο σε καποια ιδιωτικα ιεκ η μπορεις και να παρακολουθησεις τα μαθηματα μεσω ιντερνετ καμερες κτλ. τα μαθηματα διδασκονται απο αστυνομικους,πυροσβεστες, νομικους και γιατρους .μετα το σχολειο θεσσαλονικη η αθηνα μπορεις να δωσεις εξετασεις . υπολογισε 400-με 500 ευρω ολα αυτα . και αν κοπεις υπολογισε ακομα ενα 150 για παραβολο. τωρα οσο αφορα της αρμοδιοτητες ειναι αναλογως το ποστο σου . πχ σε ενα πολυκαταστημα με ρουχα εισαι μπροστα απο μια οθονη touch screen και παρακολουθεις μεσω καμερων τον καθε οροφο , ελεγχο σε ολους τους οροφους πριν αναλαβεις βαρδια και ψαχτηρι ολα τα ρουχα για αντικλεπτικες ετικετες (παιζει πολυ κλεψιμο κοβωντας τα ταμπελακια) ελενγχο σε καθε ατομο (γυναικασυνηθως) που μπαινοντας με ψωνια απο καποιο αλλο καταστημα δεν εχει χτυπηθει καλα το αντικλεπτικο και χτυπαει ο συναγερμος .. το χειροτερο ειναι οτι εισαι αναγκαζμενος να βαζεις χερι σε τσαντες και ερχεσαι σε πολυ δυσκολη θεση . το ποιο σημαντικο ειναι να εχεις γερα νευρα και υπομονη ,να αντεχεις την ορθοστασια και να εισαι παρατηρητικος . οπως ειπα οι αρμοδιοτητες μπορει να ειναι και περισσοτερες αναλογως τα ποστα .
panosno1com Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 http://kouloukith.blogspot.gr/2011/08/e-security-n.html http://www.insomnia.gr/topic/139768-%CF%83%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα