Braker1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 ξέρει κανείς πόση ώρα αναμονή έχουν και αν δουλευουν όπως τα απλά ακουστικά που δίνει η apple μαζί με τα κινητα ;; δεν με ενδιαφέρει η χρήση τους τόσο για μουσική όσο για ομιλία.
calenter2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Περίπου 6 ώρες: https://www.beatsbydre.com/support/how-to/powerbeats/power-powerbeats2-wireless.html
hitch591 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Καλή σας μέρα. Είχα πάρει ένα ζευγάρι Powerbeats 2 από το ebay προς το τέλος του 2015 και με λύπη μου διαπιστώνω ότι δεν φορτίζουν πλέον ενώ οι υπόλοιπες λειτουργίες τους παραμένουν κανονικά. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα που θα μπορούσε ν αναλάβει την αντικατάσταση της μπαταρίας τους ή να τα κοιτάξει γενικά; Η κεντρική εταιρία στο site της αναφέρει την σαν επίσημη υποστήριξη αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το αναλαμβάνουν. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
bahamut_zero Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 μιλα με infoquest. Αυτη δεν εχει την apple που εχει την beats; Εναλλακτικα στειλε ενα εμαιλ στο support της beats.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα