papresa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν είμαι στην σωστή ενότητα. Ψάχνω ένα πρόγραμμα είτε για υπολογιστή είτε για winphone που να αλλάζει φόντο στις φωτογραφίες. Έχω κάποιες ωραίες στάσεις που αν ήταν σε καλό φόντο θα νόμιζε κανείς ότι τις τράβηξε επαγγελματίας. Βρήκα κάποια προγράμματα και για τις 2 εκδοχές, αλλά δεν μου άρεσαν, γιατί πρέπει να έχεις πολύ σταθερό χέρι να κάνεις το περίγραμμα των ατόμων ή πραγμάτων που θέλεις να διατηρήσεις και να τα τοποθετήσεις στο φόντο που επιθυμείς. Υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο που να μην απαιτεί τόσο σταθερό χέρι;
astrosunnefo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτό. Δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις. http://www.pcsteps.gr/1495-%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1/
papresa Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Το είχα βρει κι εγώ αλλά δεν μου άρεσε. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα