Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον 6600 βλέπω τον προτείνετε αρκετοί, γιατί ακριβώς έναντί του 6500? Για το 1 fps διαφορά ξέρω γω? Αν είναι απλά το ψυχολογικό, πάω πάσο, αλλά αν υπάρχει κάποιος σοβαρότερος λόγος, καλό θα ήταν να τον αναλύσουμε, γιατί και τα 20€ διαφορά είναι ένα ποσό που πρέπει να αφαιρεθεί από άλλο part, αν κάποιος είναι στενός οικονομικά.

Ποιοι ειναι οι πολλοι που προτεινουμε τον 6600???Δεν πιστευω να το λες αυτο για κατι ακυρα ατομα με 20σχολια στο forum ολα κιολα.... Εγω προσωπικα ουτε 4690 εχω προτεινει(σε σχεση με τους φθηνοτερους),ουτε 4570 και παει λεγοντας.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μη μυγιάζεσαι βρε συ, δεν εννοώ εσένα. Απλά διαβάζω εδώ και εκεί σε budget προτάσεις να προτείνεται ο 6600 σε συστήματά μάλιστα που δεν επιδέχονται κλοκαρίσματος, λόγω κλειδωμένης μητρικής. Και μπορεί να είναι μόνο 20€ η διαφορά στα χαρτιά, αλλά ο 6600 δεν έχει ψύκτρα (+30 δηλαδή τουλάχιστον) και η διαφορά στις επιδόσεις από τον 6500 είναι πραγματικά αμελητέα. Μόνος λόγος να τον προτιμήσει κάποιος είναι να θέλει να παίξει με κλόκια σε μία λογική τιμή.

Δημοσ.

Μη μυγιάζεσαι βρε συ, δεν εννοώ εσένα. Απλά διαβάζω εδώ και εκεί σε budget προτάσεις να προτείνεται ο 6600 σε συστήματά μάλιστα που δεν επιδέχονται κλοκαρίσματος, λόγω κλειδωμένης μητρικής. Και μπορεί να είναι μόνο 20€ η διαφορά στα χαρτιά, αλλά ο 6600 δεν έχει ψύκτρα (+30 δηλαδή τουλάχιστον) και η διαφορά στις επιδόσεις από τον 6500 είναι πραγματικά αμελητέα. Μόνος λόγος να τον προτιμήσει κάποιος είναι να θέλει να παίξει με κλόκια σε μία λογική τιμή.

Υπαρχει μια μεριδα ατομων που προτεινει τον εν λογω επεξεργαστη οπως και τους προηγουμενους της καθε γενιας οπως γραφω παραπανω,και καλα σαν την δυνατοτερη επιλογη/αγορα σε κλειδωμενο συστημα.

Αλλωστε αν το εχεις δει ανεκαθεν προτεινουμε φθηνοτερους κλειδωμενους i5 για τον λογο που ανεφερες παραπανω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...